- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
blackdog #180 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó sokat gyorsult a frissítések során, nekem 10/10 old ha odateszem az ujjam, annyi hogy meg kell szokni a mozdulatot. Egyébként arcfelismerés xposed modult felrakva (root kell hozzá) már szinte nem is használom, gyorsan felold a pofámra, kb mint egy oneplus 7t gyári megoldása
-
brainticket
aktív tag
válasz
blackdog #177 üzenetére
Nézz át a másik pixel 6 fórumba itt, senki nem tudja miért, sokan a magyar Telekom hálózatára gyanakodnak, nekem is megszakadnak a hívások pedig vodafonenál vagyok. Én meguntam, rendeltem egy Samsung S22 plust, remélem az nem lesz ilyen hulladék exynossal.
Tegnap jöttem vissza Bécsbe, megint fél óra volt mire hajlandó volt megtalálni az osztrák hálózatot a határ után, még egy telefonom se volt ilyen lassú az ingázásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik idei referenciamobil is méretes, de felnőtt a feladathoz a legjobbak ellen?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest