Új hozzászólás Aktív témák

• Chris1966

csendes tag

.....most találtam ezt a topikot,megörültem neki :
    Érdeklődnék,hogy az itteni (fel)használók milyen tapasztalattal bírnak az Android 13 frissítés után, illetve arról?
    Nálam gyakorlatilag tragikus lett a telefon,és külföldi fórumokat böngészve azt látom,hogy nagyon sokan 'szívnak' ezzel. :W
    A fő rendszer fogyasztó a "Telefon tétlen" simán 30% feletti fogyasztással :( :( :( :(
    1 éjszaka alatt repülő üzemmódban (!) is képes 30-36% merülésre a telefonom, a korábbi és normál 1-3% helyett. Következő a Mobil Hálózatok, az is szépen viszi a naftát :(
    És APP oldalon sem rózsás a helyzet, bejött egy anomália : a Viber lett a fő fogyasztó !!!!
    20-27% fogyasztást mutat 18-24 óra használattal, háttér pedig csak 1-2 perc :W :W :Y
    Legújabb Viber van fent, Play-ről felrakva. :O
    Egyszerűen teljes agyrém, a telefon 1 napot sem bír ki a töltőről levéve a 100% töltöttségről hozzá sem nyúlva megy le gyorsan :o :o :o

Szerintetek várható erre fix, update vagy patch? A szeptemberi érkező patch rendbe teheti ezt? A telefon relatíve új, pár hetes. A12-vel teljesen oké volt, hozta a 'szintet'.
    A13 alatt viszont nagyon nem vagyok boldog ezzel, így. :F :F

Új hozzászólás Aktív témák