- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
bjergerking #388 üzenetére
Szia!
Én iPhone Xs-ről váltottam (tehát az Xr hardvere +1GB RAM), de nem bántam meg, sőt. Anyaghasználatban sokkal gagyibb a Pixel, de ez fő szempont volt, örülök, hogy műanyag, nem kell a tokkal szarakodni. Elsősorban az Xs trágya üzemideje miatt történt meg a csere, illetve nem tudtam normális betűméretet varázsolni az iPhone-ra - vagy túl nagy volt vagy kicsi. Én nagyon elégedett vagyok a Pixellel, sebességben hasonlóak, stock alkalmazásokat (naptár, sms, tárcsázó stb.) picit gyorsabban nyit meg az iPhone, de használat közben nem tűnik fel. Kamera sokkal jobb a Pixelen, a kijelzőideje pedig átlag 6 óra az Xs 4 órájához képest. Nagyon elégedett vagyok ezzel, ha cserélek, legközelebb flagship Pixelt veszek (idén a processzor miatt nem történt ez meg, ezért nem vettem meg az 5-öst).
-
törölt tag
válasz
bjergerking #390 üzenetére
A 4a 5G prociban is erősebb és van ultraszéles látószögű kamerája is. Alzás 4a árban Hardveraprón 4a 5G-t kapsz, vadiújat németországból. Sőt, ha jól tudom MM-ben veszi a srác, úgyhogy itthon is gariztathatod MM-ben.
-
TaylorPro
addikt
válasz
bjergerking #388 üzenetére
Egyik az 4a, a másik 4a 5G. Az utóbbi 5G képes, a sima 4a az nem. A kijelző is nagyobb az 5G esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest