- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
bjergerking #388 üzenetére
Szia!
Én iPhone Xs-ről váltottam (tehát az Xr hardvere +1GB RAM), de nem bántam meg, sőt. Anyaghasználatban sokkal gagyibb a Pixel, de ez fő szempont volt, örülök, hogy műanyag, nem kell a tokkal szarakodni. Elsősorban az Xs trágya üzemideje miatt történt meg a csere, illetve nem tudtam normális betűméretet varázsolni az iPhone-ra - vagy túl nagy volt vagy kicsi. Én nagyon elégedett vagyok a Pixellel, sebességben hasonlóak, stock alkalmazásokat (naptár, sms, tárcsázó stb.) picit gyorsabban nyit meg az iPhone, de használat közben nem tűnik fel. Kamera sokkal jobb a Pixelen, a kijelzőideje pedig átlag 6 óra az Xs 4 órájához képest. Nagyon elégedett vagyok ezzel, ha cserélek, legközelebb flagship Pixelt veszek (idén a processzor miatt nem történt ez meg, ezért nem vettem meg az 5-öst).
-
törölt tag
válasz
bjergerking #390 üzenetére
A 4a 5G prociban is erősebb és van ultraszéles látószögű kamerája is. Alzás 4a árban Hardveraprón 4a 5G-t kapsz, vadiújat németországból. Sőt, ha jól tudom MM-ben veszi a srác, úgyhogy itthon is gariztathatod MM-ben.
-
TaylorPro
addikt
válasz
bjergerking #388 üzenetére
Egyik az 4a, a másik 4a 5G. Az utóbbi 5G képes, a sima 4a az nem. A kijelző is nagyobb az 5G esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest