- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
válasz
davidvarga #257 üzenetére
Reméljük nem lesz rá szükséged hogy gariztasd, mert bár az Amazon valóban az egyik legrugalmasabb ilyen ügyben, de a telefont javítás után a fiókhoz tartozó címre fogják küldeni. Én is adtam már el Amazonos cuccot, amit utána gariztatni kellet, gond nem volt, csak kellemetlen és körülményes: Vevőtől telefon vissza az eladónak (Kecskemét-Sopron), eladótól vissza Amazon, Amazon vissza eladónak, eladó vissza a vevőnek....amúgy egyszerű, ha saját a fiók
-
ghiottone
nagyúr
válasz
davidvarga #255 üzenetére
Eddig egyszer voltam úgy, hogy az olasz amazonról vasárolt Moto X4-emet amit eladtam a hardveraprón gariztatni kellett. Aki megvette felvette a kapcsolatot az amazon ügyfélszolgálattal és ott írták, hogy az adott készüléket nem abból a fiókból vették, vegye fel a kapcsolatot velem + nekem jött egy megerősítés kérése. Meg is beszéltük a sráccal, hogy intézem az amazonnal, megjön a visszaküldési cetli, átküldöm neki feladja stb. , de közben a Magyar Lenovo-Motorola szervíz rendes volt és kicserélte a telefont egy Z3 Playre, így nem ment végig az amazonnál a folyamat. Szóval szerintem csak abból a fiókból lehet gariztatni - legalábbis az olaszoknál ezt láttam - ahonnan eredetileg vették a készüléket.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
davidvarga #253 üzenetére
amazon ügyfélszolgálattal fel kell venni a kapcsolatot és ott a megrendelésszám alapján indul a folyamat. Saját fiókból lett vásárolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Milyen routert?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest