- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkosaras
aktív tag
Nem volt a telóban fizikai kártya.
Az aktiválás indítása viszont bent a Voda üzletben történt mert azt írta az oldal, hogy jelenleg nem elérhető, fáradjak be. Befáradtam, elindították, vártam míg megjött a kód (erről amúgy nem jött értesítés, nekem kellett csekkolni a My Vodafone felületén). A QR-kód olvasás után még egy 6 jegyű kódot kért a teló, de erre is várni kellett 10-20 percet, nem azonnal jelent meg (szintén My Vodafone felület). -
zkosaras
aktív tag
válasz
ghiottone #589 üzenetére
Sajnos ezeken már túl vagyok:
1. Kértem másik QR kódot, a fenti hiba már ezután jött.
2. Az korábbi és az új kódnál is próbáltam másik fizikia kártya mellett, illetve anélkül, közte teljes gyári visszaállítás is volt. A hiba ekkor még csak annyi volt hogy: "Hiba történt a szám aktiválása során."
3. Mivel az aktiváció nem sikerült, és a fizikai SIM (amit eSIM-esíteni akartam volna) már inaktív lett, így most nem vagyok elérhető ezen a céges számon, ami elég nagy szívás (kérhettem új SIM-et is).A Telekomos technikai support szerint ez készülék oldali probléma, nem tudom tényleg így van-e. Egy próbát még teszek majd a Vodánál, hátha ott működni fog.
Köszi a segítséget azért!
-
zkosaras
aktív tag
Tapasztalt már valaki problémát eSIM aktiválás során?
Flottás, Telekomos előfizetéshez próbáltam, de ezt a hibaüzenet kaptam: [link] -
zkosaras
aktív tag
Meglett a teló!
Piszok mázlim volt mert épp volt ismerős Németországban (ez nálunk nagyon ritkán fordul elő) és hozott egyet az ottani Media-ból 350€-ért.Sajnos még nem tudom használatba venni mert húzódik az eSIM beszerzése (a Vodánál egyelőre nagyobb gondok is vannak, a cégnél meg szabin van aki intézné). Addig megy a fólia/tok beszerzés.
Amúgy nagyon kis kompakt, könnyű, felüdülés volt kézbe venni a tepsi, nehéz xaomi után.
-
zkosaras
aktív tag
Vannak amúgy ajánlott tokok/fóliák a telóra?
Aki használ ezek közül vmit megosztaná velünk (velem)?
Köszi szépen!! -
zkosaras
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #546 üzenetére
Oké, sufni GSM kilőve.
Használt nem érdekel.
Megbízható boltoknál, németből rendelős eladóknál ~150kTényleg rémálom a beszerzés.
(Én meg a dual SIM miatt aggódtam.) -
zkosaras
aktív tag
Szuper, utána is járok, hogy kaphatok-e Telekom-os eSIM-et.
adabra: Ez is jó hír, köszi, a privát kártyám Vodás. Talán jobb is lenne ha inkább ezt cserélném eSIM-re (könnyebb lenne az ügyintézés mint a flottás cégesnél).
Még a végén összejön ez, már csak egy jó kis akció kell
Jelenelg ez a legbarátibb ár az Árukereső szerint, rendelt már valaki innen? -
zkosaras
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán, de mielőtt komolyan beleélném magam lenne pár kérdésem hozzátok:
1. eSIM-mel használja valaki? Működik Telekomos kártyával? Nekem a céges számom van ott, ahhoz is lehet igényelni eSIM-t vajon?
2. Honnan érdemes beszerezni? Külföld sajnos nem játszik. Megbízható boltot tudtok ajánlani, ahol viszonylag kedvező az ára.
3. Fotózásnál nem hiányzik a széleslátó, vagy a zoom kamera?
4. Mennyire zavaró a kameralyuk az előlapon?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest