Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beno52
tag
Tehát másfél év alatt majdnem sikerült eljutni a (sajnos már nem kapható) S10e szintjére.
(- erősebb proci, - uw kamera, - Qi töltés, - Gorilla glass 6, - elegánsabb hátlap)
Kár, hogy az S10e utód nélkül halt ki. Csak remélni tudom, hogy az i12 MINI felkavarja az állóvizet. -
janeszgol
félisten
válasz
CarryPotter #45 üzenetére
De a lapat telefon nem alternativaja ennek.
Igen jo a 90/120 Hz, de oszinte leszek engem total hidegen hagy. Az 5G viszont nem, az fontos. -
secretgarden
aktív tag
válasz
secretgarden #47 üzenetére
Mondjuk OP vedelmere, korabban hasznaltunk Motorola es Samsung telokat is, azokkal is tobb problema volt, hibamentes telefonhoz meg nem volt szerencsenk, voltak hardveres gondok is neha, de szoftveres eddig mindig minden telefonunkkal tobb is. Es hat a Google Pixel szerianal is hetente olvasok kulonbozo hibakrol szolo cikkeket... Lehet hogy nincs is hardverileg es szoftverileg is hibamentes telefon. Egyszeruen tul bonyolultak, tul sok a hibalehetoseg. (Mondjuk ez igaz mas rendszerekre is, Windows laptopra, Amazon Fire Tabletre stb is, az egyetlen szamitastechnikai eszkoz amivel ket eve miota megvettem egyaltalan semmilyen hardveres es semmilyen szoftveres problemam nincsen az egy beleposzintu Acer Chromebook, az tokeletesen mukodik.)
-
secretgarden
aktív tag
Kijott majusban ugy, hogy Oxygen Updater-rel, figyelmeztetesek utan telepiteni lehetett (es sokan irtak olyan durva hibakrol az ilyen frissites utan hogy peldaul telefonalni nem lehetett vele, na ilyent nem kockaztattunk meg). De hivatalos OTA updatekent februar es november kozott felesgem telojara semmi nem erkezett. Nekem a OP 7-te 19 kulonfele szoftveres gond volt, ebbol 15-ot mar megoldottak, 4 meg fuggoben van.
-
secretgarden
aktív tag
Ezt a 90-120-144 Hz mizeriat nem ertem. Teszteltem 90 es 120Hz-es telefont, igen simabban gorgetnek mint a 60Hz-es, de miert erdekes ez? Gorgetes kozben nem olvasok, szoval nagyjabol tokmindegy hogy mennyire sima vagy nem sima a gorgetes. Sokkal jobban erdekelne hogy minden telefonban legyen 6000mAh-s akku, amit mostanaban a Samsung csinal nehany telefonnal, en sokat hasznalom a telefonomat, es a 3700mAh-s akku (OP7) bizony elvetve bir ki egy egesz napot (hacsak nem taposom ki az akku belet, de azert nem ildomos 5% korulire fogyni hagyni, en szeretem 25%-nal mar feltolteni, nehogy hoppon maradjak plusz li-ion akkunak se jo ha allandoan nulla kozelbe fogyasztjak.) Azt se bannam ha telefnok kicsit vastagabbak lennenek, nem allna ki beloluk a kamera modul, es nem kene oket tokba tenni. Inkabb nagy akkus vastag telefon tok nelkul, mint kicsi akkus vekony telefon kiallo kamera modullal ami miatt ugyis tokba kell tenni es akkor meg mar nem vekony...
-
Linkin1994
senior tag
válasz
secretgarden #29 üzenetére
az a 2-3 hónap 1 max 2 open beta esetében pedig havonta.Minden gyártónál vannak hibás példányok én 1,5 éve használom a 7 prot és semmi gond nincsen vele
5t-re pedig már rég kijött az android 10 pontosan májusban csak probléma volt vele amit most javítottak véglegesre.Oxigen Updater appal pedig azonnal tudsz frísíteni ha kijön valami új update -
CarryPotter
tag
Trendi, nem trendi, sír a szemem a 120hz-es OP8Pro után 60hz-en, legyen szó bármilyen telefonról. 5G persze ma nem nagy érvágás, csakhát ahogy itt olvasom a hsz-eket többen nem pár hónapra vesznek ilyen árú/méretű telefont hanem 1-2 évre, és ha meg szeretnéd mégis akkor cserélheted le...
-
secretgarden
aktív tag
válasz
bedibazsa #34 üzenetére
Igen, ezt akartam mondani én is, £319-ért OLED kijelzovel, 3 ev azonnali frissitessel egyszeruen verhetetlen. Raadasul egyike a mostanaban igencsak szukos "kicsi" de eros kinalatnak. Manapsag mar kezd ritkasag lenni a 6" alatti kozep/felso osztalybeli telefon, pedig nem mindenki akar nagy tepsit ami nem fer az ember zsebebe (plane miota nem csak nagyok de bejott a 16:9 helyett a 20:9 es 21:9 kepernyo arány, szinte minden zsebbol kilognak a 6.5" koruliek...)
-
atike
nagyúr
Jó készülék, kár hogy nincs itthon...
-
janeszgol
félisten
A P3a-val is igy volt. Ocsemmel nezegettem, mondom kb 110-120 ezer ft atvaltva. Nehany GSM meg betette a kinalatba 170+ ezerert. (200k felett is volt.)
Mivel hicatalosan nincs itt, annyiert adja, amennyiert akarja.A cikkhez: vegre egy normalisabb meretu telefon. A hatlap csunya, az elolap viszont okes. (Ennyi kava kell azert.)
Igazabol nem marad el a markas konkurenciatol (Samsung, Huawei, TCL, Xiaomi) SoC-ben sem.
Szolgaltatoi kinalatban elkapkodnak, mint az iPhone-okat az fix. -
CarryPotter
tag
válasz
Nálam most van a 4. Op, sosem volt vele bajom. Op7esem is volt több mint 1 évig, semmi baja nem volt. Folyamatosan frissítik ezeket a telefonokat, csak nem elég a menüben figyelni a "szoftverfrissítés" pontot, hanem fel kell telepíteni a márka saját szoftverét (Oneplus Updater) és azzal egyből látod is őket, próbáld ki!
-
gkozak
tag
Jó kis teszt, jó kis telefon! Van ott még, ahonnan ez jött!
-
juuzer
addikt
válasz
CarryPotter #18 üzenetére
Vegyél akkor.
Az 5G és a 90Hz annyira nem nagy szám még, hogy indokolná. Kint 130 ezer forint. Annyiért abszolút vállalható, főleg egy olyan kameráért, aminek a Oneplus Nordod biztos nem fog a nyomába érni úgy soha, a 2-2- megapixeles felesleges gagyi kameráival. Ahogy a cikkben is írták, megfelelő helyeken vágtak a funkcionalitásból. Plusz van egy masszív belső fémkeret és nem pattan ketté a kijelző az üveg alatt, mint a Nord esetében. -
bedibazsa
senior tag
Anyósom ilyen telefont kapott most szülinapjára, zseniális készülék. Igaz, nálunk 319 font hivatalos Play Storból, ennyiért nincs jobb. Gondolkodom is rajta, hogy az iPhone XS-t lecserélem erre, anno, amikor ezt vettem, csak a kompaktsága miatt történt meg, de hiányzik az Android. Vagy hátha ez a - jó - méret most már divat lesz újra és egy Pixel 5a jövőre.
-
TaylorPro
addikt
Aki akarta, akarja, megveszi. Amazon, vagy angliai google store csomag továbbküldővel. Nagyon jó lett mindhárom pixel. Nekem hétfőtől van meg az 5G verzió és baromi jó ez is. Köszi a tesztet!
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Sem kamerában, sem kompaktságban, stabil rendszerben és frissítésben nem egy kategória a Nord. De jó komment volt, plusz mindenki azt vesz, amit akar
-
forgonati
őstag
Az ő kameraszoftverükkel még többet ki lehetne hozni ha végre atállnának egy ujabb szenzorra. A többiek lassan beérik őket, mert egy sokéves szenzoron vannak leragadva valamiért. Érthetetlen.
-
secretgarden
aktív tag
Azért OnePlus-szal vigyázz. Nálunk van-volt a családban három is, OP 5, OP 5T és OP 7. Mindegyiknek rengeteg szoftveres problémája volt, és mindegyiknél bő egy évet vett igénybe mire orvosolták mindet. OP 7-nél például olyan durva hiba is volt néhány hónapig hogy egyszerűen véletlenszerűen hol volt hang hol nem volt hang sima telefonhívások közben. Aztán ugye a Google telefonjai havonta kapnak frissítést, a OP 2-3 havonta, oprendszer frisstítést meg 6-12 hónap késéssel. Sőt, feleségem OP 5T-je idén februártól idén novemberig nem kapott semmiféle frissítést sem (biztonságit sem), és végül most novemberben jött az Android 10 rá, bő 14 hónappal a megjelenése után...
-
MC Pite
veterán
Na, futár ma meghozta otthonra, amíg hazaérek, addig el is olvasom róla a tesztet
-
novinyul
veterán
válasz
Az egyik legjobb ajánlat a normál méretű és "elérhető" árú telefonok kis táborában. Az 5G még kevés helyen elérhető, a 60HZ pedig nem egy hatalmas érvágás, sőt az üzemidő is jobb.(lásd iPhone 12 Mini) Szerintem jobb ajánlat ez mint a Nord(szerintem)
-
*RLaci*
addikt
válasz
Ennek a telefonnak az egyik vonzereje a mérete, tehát ha számít a relatív kompakt méret akkor a Nord nem alternatívája a 4a-nak. Ezzel az erővel bármelyik tepsit megemlítheted.
-
mdraco
őstag
válasz
Milyen trendi lett 60hz felett mobilozni, azelőtt senki nem panaszkodott 60hz-re. 5G meg még ráér, kivétel ha gyakorlatban valóban szükség lenne most 5G-re.
-
fm15
csendes tag
Nekem most ez az álomteló, csak nincs meg rá a keretem jelenleg. A cikk nagyon jól összefoglalja, hogy miért. Kompakt méret, remek kamera (az írásban szereplő "korrekt minőségű kamera" szerintem visszafogott megfogalmazás,), OLED, nem végletekig elszállt ár, stb. Az meg hogy nehezen lehet hozzájutni, nem magát a készüléket minősíti, így szerintem rásüthető, hogy különösen ajánlott.
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
zsolesz967 #14 üzenetére
akkor csak lehet kapni
-
CarryPotter
tag
Biztos OP Nord-ot vennék ehelyett... és még itthon is kapni
Ajánlottat 5G nélkül, 60hz-en erős túlzásnak érzem. Gyárthatja felőlem akárki... -
szemy94
senior tag
OFF: Az alza mennyire megbízható? Én csak annyit látok belőlük, hogy blackfriday egész évben, 80% engedménnyel kb annyiba kerül a termék, mint máshol. Ha ettől eltekintünk, tehát nem érdekel az, hogy hány meg hány nem tájékozott embert akarnak át... verni a kamu akciókkal, és csak adott termék árát vesszük figyelembe, ahhoz milyen garancia jár, és fenyeget-e a veszély, hogy valamikor ez is eltűnik egyik napról a másikra?
-
juuzer
addikt
Baromira jó telefon. Szerintem ezt nagyon eltalálták, ahogy a Pixel 5-öt is.
-
zsolesz967
aktív tag
Nem csak Magyarországon, itt Svájcban sem lehet kapni, megvannak csúszva a szállítások kb 30-40 nappal.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
secretgarden #8 üzenetére
Nem szállítanak ide. A német store pl. csak német címre szállít és csomag továbbitokhoz, postafiókokhoz sem sajna. - Ugyanígy a MediaMarkt/Saturn sem postázza már csak természetes személynek adott országon belül. Egyedül az amazon - és itt ténylegesen az Amazon. Eu. s.a.r.l-re értem, nem egy rajta keresztül üzletelő kereskedő - lenne így számunkra jó megoldás ha:
- ad 1: kapható
- ad 2: éppen olyan kedvükben vannak, hogy szállítanak Magyarországra. -
*RLaci*
addikt
válasz
Nem szállítanak Magyarba. A Storet is csak nézegethejük, rendelni nem lehet innen.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Nem
-
Hallosz
senior tag
Köszönjük a tesztet! Nagyon nagy piaci rést tölt be ez a telefonméret, a tudás/ár.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
"We aren’t in your region yet"
[link] -
secretgarden
aktív tag
Kicsit értetlenül álltam az "aligha forgalmazza ezt itthon bárki" résznél. Oké, nem Magyarországon élek, nem tudom az ottani viszonyokat, de miért kellene ezt bárkinek helyileg forgalmaznia? Google Áruházban, közvetlenül a Google-tól szoktam venni minden Google gyártmányú dolgot. Tudtommal a világon mindenhová szállítanak, akkor meg mi a gond, miért kellene valami helyi bolttól vagy webshoptól ötvenezer forintos felárral megvenni? Vagy Magyarországról nem elérhető a Google Áruház?
-
ghiottone
nagyúr
Jó teló ez szerintem is, kiegyensúlyozott készülék, de sajna azért érződik némelyiknél, hogy olcsó és a hátlap vagy az oldala nyöszörög cseppet. - amúgy pont 1 hónapja küldtem be a logoutra a tesztemet róla, illetve az 5-ös is bent van már pár napja, csak sajna lassan tudják kiadni őket.
-
*Mukeey*
addikt
Visszahozták az eredeti Nexus koncepciót végre. Olcsón jó telefon, kitűnő szoftverrel. Gratula
-
alexandrosz
aktív tag
Ez a készülék jó példa arra, hogy felesleges temetni a Pixel szériát.
-
Fuxosbömis
tag
Kiváló telefon.
-
HuMarc
veterán
Kicsit sokallom az árát, de valószínűleg január vége felé beruházok egyre, ha addig nem jön valami még jobb, a Mi A1-em már az utolsókat rúgja.
-
Richoo44
aktív tag
Remek teszt, remek készülék.Nekem a kamera is több mint elég lenne, és a kijelző is remek.
Megint megcsinálták, bár lehetne kapni itthon is hivatalosan....
Richo -
*RLaci*
addikt
Használtam másfél hónapig a P5 előtt, nagyon jó kis telefon, csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest