- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
Választhatsz akár stock ROM-ot, vagy inkább a Slukk féle stock ROM-ot, ami nem írja vissza a gyári recovery-t és nem zárja a bootloader-t. Van Slukk-nak is pár ROM-ja, azokat is nézheted, gyártott hozzá kernel-eket is. Péntektől elérhető a JB MIUI is, tegnaptól pedig a CM10 nightly-ja is letölthető.
Bár én ezeket nem próbáltam, viszont én stock ROM-ot használok root-olva, thalamus kernel-lel. Bár nincs sok beállítási lehetőség a kernel-ben, de nem rossz, akksiidő jó, stabilitásra sem panaszkodhatok, mert eddig sem FC, sem reboot nem volt, ráadásul a Voodoo-t is tartalmazza. -
szponzor
senior tag
Nexus S-re (is) megjelent a JB MIUI! Próbálta már valaki?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #19529 üzenetére
Mennyi az alap érték?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #19506 üzenetére
Elvileg csak át kell írni a build.prop-ban a ro.sf.lcd_density-t. Ha 160-ra átírod, akkor elvileg a tablet UI-t kapod, de kipróbálhatod a Paranoid Android ROM-ot, mert az direkt erre van kitalálva.
-
szponzor
senior tag
válasz
KrissszG #19430 üzenetére
Nekem stock, root-olt JB-m van thalamus kernel-lel és gyors is, nem laggol, FC-t sem láttam még.
Húzd újra vagy tegyél fel egy Slukk ROM-ot meg hozzá egy jó kernel-t és kész, bár nekem telepítés után, gyári kernel-lel sem laggolt, nem FC-zett, csak nagyon merült, de ezek a thalamus kernel-ek elég jók. Bár most nem tudom annyit használni a telefonom, mint előtte, így kb. 3 napot kibír, előtte másfél-kettőt.Anno, amikor kijött az ICS, akkor mindenki azt szidta, meg miért nem lehet várni a frissítéssel ahelyett, hogy szarul adnák ki. Ha nem is adták volna ki a JB-t Nexus S-re, akkor jóval nagyobb felháborodás lenne, mint ami a te hsz-edben van.
-
szponzor
senior tag
válasz
gabor72 #19314 üzenetére
Mindenképp próbáld ki, első fél évben nekem is az futott a Nexus-on. Nagyon szép felület, hasznos extra funkciók (pl. notibar-ban a 12 kapcsoló, task-ok bezárása egy gombbal, saját jegyzetelő-, zenelejátszó-, hangfelvevő- stb. alkalmazás, nagyon jó és könnyen módosítható lockscreen-ek és iszonyat sok téma). Röviden MUST HAVE!
-
szponzor
senior tag
válasz
persil #19295 üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, de a helyedben már Galaxy Nexus-t vennék. Bár jóval drágább, az biztos, hogy megkapja a következő frissítést is, továbbá a hardvere hosszabb távon elegendő lesz, mint a Nexus S-nek. Ettől függetlenül mindkét telefon nagyon jó a maga árkategóriájában (bár amennyibe a Galaxy Nexus kerül, ott már lehet, hogy inkább a One X-en gondolkoznék).
-
szponzor
senior tag
válasz
próbakocka #19229 üzenetére
Nem inkább az a lényeg, hogy most már 4 bankkártyával is tudod használni? Ma néztem, de a Play szerint még inkompatibilis a telefonnal.
-
szponzor
senior tag
Google Now pár funkciójához (helyek, menetrend) be kell kapcsolni a GPS-t? Múltkor a hazautat GPS nélkül írta, meg GPS nélkül kitalálja, hogy hol vagyok.
Én igazából annyit tudok tenni, hogy feltöltöm azt a csomagot, de először CWM kell arra a telefonra. CWM-et pedig így tud varázsolni a telefonjára először.
-
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #19118 üzenetére
Igen, Voodoo van benne és NSTools-om is van, de ott nem nagyon lehet állítgatni. Lehet, hogy SetCPU-val menne, de NSTools-t szeretem használni és még így is elég gyors a telefon, továbbá ahogy írtam is, szerintem nagyon jó akksi terén.
Még egy smartassV2, fast charge, kis OC és nekem tökéletesen megfelelő kernel lesz. Egyelőre nem váltok Matr1x-ra, pedig anno azt használtam sokáig. -
szponzor
senior tag
válasz
orrlyuk #19109 üzenetére
És leginkább a kernel lehet a felelős az egészért, mert én csak azt cseréltem és brutális mértékben nőtt az akksiidő. Ezt úgy értsd, hogy repülő módban egy éjszaka alatt (8-10 óra) 1%-ot merül, továbbá nap közben is jobban húzza. Raknék ide be képet az akksiidőmről, de az a baj, hogy mindig rátöltöttem egy picit.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #19009 üzenetére
De, mert semmire sem jó.
Közben felraktam a thalamus kernelt, ezzel már nem eszik annyit a JB! -
szponzor
senior tag
válasz
gabor72 #18947 üzenetére
Az enyém is eléggé merül, stock ROM és kernellel. Egy éjszaka alatt repülő módban, még ébresztő sem volt bekapcsolva és 10%-ot merült. Régebben ICS-csel volt, hogy egész este alatt 1%-ot merült. Meg a JB az általam megszokott használat mellett nem bírja egy napig se, ICS azért elment 2 napot. Biztos, hogy nagyon jó, nem akad a launcher, gyorsan nyílik a program, de pl. Temple Run most akad, anno CM9+Matr1x kombónál pedig meg se röccent. Várom már a custom kerneleket és a stabilabb CM-eket...
-
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #18870 üzenetére
Swype-hoz meg le kell tölteni a magyar csomagot, de az egész használható billentyűzet. Továbbá én még ajánlanám az AnySoft Keyboard-ot, plusz hozzá a magyar nyelvet és ICS témát kiegészítésnek. Az egy jól testreszabható és jól működő billentyű, bár a hangbevitelt nem ismeri.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #18789 üzenetére
Google Now a search gombbal indul, de kell hozzá netkapcsolat.
Én még mindig Opera-zok, mert a Chrome telefonon még nem győzött meg. -
szponzor
senior tag
Slukkica!
JB alá lesz valami tweak-elt kernel-ed a közeljövőben? Olyan nehéz a deep idle-t belefaragni, mert még egy JB kernel-ben sem láttam?
Boot 2 Gecko-val nem akarsz foglalkozni?
-
szponzor
senior tag
válasz
volvoguy #18765 üzenetére
Szerintem rossz ROM-ot szedtél. Szedd le Slukk-ét és ellenőrizz a telefonon MD5-öt.
slice14: Ami a képen van neki az szerintem az új CWM. Annak van most szürke háttere és bedobja ezeket a gyári recovery-s képeket. Viszont már tudja mount-olni a tárhelyet, ha jól emlékszem pár napja azt írtátok, hogy a 6.0.0.7 nem tudta.
-
-
szponzor
senior tag
Közben frissült a CWM is, 6.0.1.0 a mostani.
-
szponzor
senior tag
Boot 2 Gecko-t követi még valaki? Mostanában már a felület is nagyon szép, de nem tudom összehozni az emulator-t a gépemre. Valakinek sikerült vagy próbálta már?
-
szponzor
senior tag
A fogyasztás akkor lesz majd jó, ha valaki csinál egy deep idle-ös kernel-t. Ahogy néztem, még ebben az Air-ben sincs benne.
CM10 használható? -
szponzor
senior tag
Aki nem tud Voodoo nélkül élni, annak itt egy JB alatt is működő Voodoo-s kernel.
-
-
szponzor
senior tag
válasz
ShadowX #18432 üzenetére
Én nem...kb. semmi launcher beállítás nincs, ellenben a developer menü bővült szerintem.
Viszont a ROM elég gyengén teljesít AnTuTu-ban, 2300 pontot kaptam rá. A CM9 kap rá háromezer párszázat, tuninggal 3800 is elérhető...de azt elismerem, hogy a launcher nem laggol, ellenben pl. Temple Run-nál voltak kisebb akadásaim. -
szponzor
senior tag
válasz
Grande Ale #18390 üzenetére
Ha full gyári, akkor olyat is kell keresnetek, ami nem CWM-ből flash-elhető. Én a helyetekben inkább feltennék egy CWM-et, sokkal egyszerűbb vele az egész.
Más: Matr1x kernel mehet a JB alá? Valami thamolus vagy milyen néven futó kernelt is írtak páran. Ahhoz link és elérhető tweak-ek listáját tud valaki?
-
szponzor
senior tag
Én is felraktam, nagyon gyors szerintem. Hiányzik pár dolog a CM-böl, de nagyon tetszik. Ez alá mehet ugyanaz a kernel?
-
szponzor
senior tag
Én is felraktam, nagyon gyors szerintem. Hiányzik pár dolog a CM-böl, de nagyon tetszik. Ez alá mehet ugyanaz a kernel?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18332 üzenetére
Én csak dalvik wipe-ot és cache wipe-ot nyomtam, és install után rögtön fel a Matr1x, de eddig nincs gondom vele. Érzésre valamivel talán picit gyorsabb, mint az előző RC, de lehet, hogy még nem töltődött be annyi program a háttérben.
CM10-hez egy linket tudnátok adni?
Továbbá az új Google Play Music is kijött ma, ha esetleg lenne, aki azt használja. -
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18330 üzenetére
Wipe-oltál előtte? Én Matr1x 22.0-val használom. Mivel most már tényleg csak a bugfix-ekre mennek rá, így elég érdekes, ha nálad bug-osabb, mint az RC1.
CM10 miért csak 10 percig volt fent?
-
szponzor
senior tag
Közben kijött az RC2 a CM9-ből, most teszem fel.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18294 üzenetére
Gondolom inkrementális mentés, szóval csak azt menti, ami változott az előző mentés óta.
-
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #18280 üzenetére
Amennyi frissítést ez a telefon megkapott, amekkora életciklusa van és amennyi ROM és kernel van hozzá, már az eddigiek is nagyon jónak mondhatóak, és 3/4 év után sem bántam meg, hogy ezt a telefont választottam. A következő telefonom szerintem az új Nexus lesz, ha azt normálisan, csúcskategóriásnak csinálják meg, nem csak az ára lesz az.
orrlyuk: Úgy legyen!
Akkor jöhet hozzá módosított változat, ami meghagyja a CWM-et, aztán root-olt, és akkor már fel is teszem!
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18238 üzenetére
Én az RC1-et használom, de most már jöhetne a 2. Matr1x 22-es kernel-lel hajtom, kicsit jobban merül, mint amit eddig kipróbáltam, de amúgy nagyon jó rendszer.
-
szponzor
senior tag
AOKP Milestone 6-ot próbálta már valaki?
Ma felraktam egy fél órára, gyorsnak tűnt, csak már nagyon belaktam a CM-et és lusta voltam mindent beállítgatni. Titanium Backup-pal az alkalmazásokat és azok beállításait is tudom backup-olni, ugye? -
szponzor
senior tag
Lehet az NFC chip-pel helyettesítani a céges belépőkártyát? Minta valaki anno kereste volna erre a választ, hátha megtalálta...
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #18025 üzenetére
Gondolom akkor te is érzed a nagy kijelző előnyeit.
Valahogy meg kellene könnyítenem azon a kis telefonon a gépelést. CM7 van fent, de még a gyári billentyű is jobb volt ilyen kis képernyőn. -
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #18009 üzenetére
Érdekes ez a Swype. Van benne pár hasznos funkció, de annak ellenére, hogy azért elboldogulok az ilyenek kezelésével, itt kb. semmit nem tudok beállítani. Kézírást keresem, de hiába van bepipálva a kézírás a beállításokban, sehogy sem tudom előcsalogatni. Merre találom ezt?
Azt meg főleg nem értem, hogy egy amúgy is kis felületen miért kell a beállításokra gyorsgombot pazarolni.
Én maradok a Nexus S-emen az AnySoft-nál, max váltok, ha kell a szöveges bevitel. Barátnőmén viszont jó lenne a kézírás, mert egy X10 Mini-n nem nagy élmény a gépelés. -
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #18009 üzenetére
Közben megtaláltam, de csak nettel működik?
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #18007 üzenetére
Köszönöm, fel is tettem, de hol tudok hangbevitelre váltani?
-
szponzor
senior tag
Swyphe-hoz tudtok adni linket Play-ről vagy valami leírást? Szívesen kipróbálnám...
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17989 üzenetére
De a Google Now minden JB-s telefonon fog működni, ugye?
Ha jól emlékszem a Siri csak a 4S-en megy, a sima iPhone 4-en nem...
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17954 üzenetére
Én is várom Nexus S-re, de csak kipróbálás jelleggel, nem hinném, hogy a telefonomhoz fogok beszélni az utcán. Magyar "akcentusos" angolt mennyire érti?
-
szponzor
senior tag
válasz
bandigyerek #17948 üzenetére
Akkora szemmel látható változás nem is lesz, hiszen ez inkább ICS bugfix szerintem pár új szolgáltatással, pl. Google Now. Az értesítési sáv is változik, lehet blokkolni a nem kívánt értesítéseket. A kamera még gyorsabb lesz és kicsit változott a felülete is.
Nagyjából ennyi lehet a JB fontosabb újítása, mert az arab nyelv használata gondolom nem érint itt senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest