- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Valahogy le szeretném cserélni azt a képernyőt, ami hívás közben van. Tárcsázó vagy minek hívják?
MIUI után kb baromi ronda nekem (MIUI-ban ez valami nagyon jól el van találva).
Van erre megoldás?havri
havri
-
fi:zi'k
nagyúr
-
csabibmx
tag
válasz RAID 2 #20743 üzenetére
Pedig erre jobb az alma.Ismerősömnek (fuvarszervező,szóval telefonál eleget) volt BB-je (9800 Torch),kb 1 hónap alatt elege lett belőle mert megbízhatatlan volt.Után lecserélte egy Nokia N9-re de az meg kezelhetetlen volt és szintén gondja volt a hívásokkal is.Aztán rábeszéltem egy 4S-re...mert bár vannak hátrányai az almának és magamnak sem vennék de szerintem erre jó.Be is vált nála mert azóta is azt használja úgy 8 hónapja.
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
_NCT
őstag
válasz mgTerminator #20751 üzenetére
1. volt cwm-em, 6.0.1.0 azzal próbáltam először feltenni a 6th ROM-ot.
2.Nem sikerült, gondoltam cwm szar, így lecseréltem a lentebb ajánlott 6.0.1.3-ra. (itt volt egy sd format miatti kis balfaszkodásom, ezt nézd el)
3.ezzel nem ment a mount usb storage, felraktam egy régebbi touch cwm-et, felmásoltam a zip-et (6th) kártyára,
4.majd újratettem cwm-et a slukk által készítettre.
5. megpróbáltam újra feltenni a rom-ot, megint ugyanaz a hiba: Status 0.Stock rom volt fenn először.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
Kinek milyen az üzemideje a telefonon? Illetve milyen ROM jobb üzemidő tekintetében? Már 2. alkalommal merül le teljesen napi 2 óra zenehallgatás és készenlét miatt, max 20-30 perc telefonálás. Fényerő kb 20-30%, mobilnet folyamatosan be van kapcsolva. Nincs fenn csak pár alkalmazás.
Kicsit elszomorít ez az üzemidő. nap végére kb 10-15% marad, nap elején (5:30) 100%.....
-
senior tag
Milyen a 3G lefedettség arrafelé? Én a helyedben csak egy napra kipróbálnám 2G-re állítani a telefont. Főleg, hogy zenehallgatáshoz és telefonáláshoz nem annyira kell 3G szerintem...
Nekem, folyamatos 2G adatkapcsolattal, 1-2 óra telefonálással, kis játékkal és zenehallgatással simán elmegy 2-3 napot. Szintén gyári JB...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
billyjoe
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adva van egy Nexus S, CM10 nightlyval, és kb. pár órája nem ismeri fel az asztali gépem a telefont. Tölteni tölt USB kábelről, de nem tudom mountolni (ha lehúzom az értesítési sávot, fel sem kínálja ugye mint eddig), és még recovery-ből sem megy. Próbáltam itt a fórumon utána keresni, de nem találtam megoldást, úgyhogy elnézést ha triviális a probléma.
Eddig egyébként nem volt semmi problémám a CM10-el...Köszi előre is!
-
margithid
veterán
Sajnos engem is az üzemidő aggaszt nagyon, igaz most 1 nap 8 óra levettem a töltőről és 61%on áll, hozzáteszem este hallgattam fél óra zenét, mobilinternet, 3g letiltva.
Igazából ha 3310esként használja az ember akkor ez is kibír sokat, de ugye nem azért vesz az ember ilyen telót.
Én azt is tudom, hogy legközelebbi telefonvásárlásomkor nem azt fogom nézni, hogy android vagy wp, hanem az üzemidőt, az a legfontosabb egy ilyen telefonnál.
Ilyen miniusb-s külső töltőt próbált már valaki? Ebayen egész korrekt áron van, 1900, meg 2800 MHa-s. Nem tudom mennyi a valódi kapacitása, de ha fele annyi akkor se rossz, főleg ha vészesen merül a telója az embernek. -
szponzor
senior tag
válasz lord.lakli #20773 üzenetére
Vagy a mostani HTC One X+ sem lesz rossz szerintem.
-
szponzor
senior tag
válasz lord.lakli #20775 üzenetére
2100 mAh-s...nagyobbra emlékeztem, akkor tényleg jobb a Moto ilyen téren...a supportról meg ne beszéljünk.
-
Szmoki
senior tag
üzemidőre visszatérve: nekem Slukkica romjával és air kernellel ha nem használom 3 nap simaügy de ha netezek pár órát(reggel szoktam 1 órát mielőtt beindul a nap,meg max 1 órát suliban), zenét hallgatok,ez olyan fél óra/óra naponta illetve játszok egy szintén fél óra/órát nap végére van még 30-40%-om
egyébként MMA87: ajánlom a juice defendert(én ultimate-t használom) letiltja a netet,ha nem használod a telefont,szerintem sokat menthet az akksi időn."I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Quqesz
nagyúr
válasz lord.lakli #20775 üzenetére
hát a rarz maxx tulajok nem ennyire lelkesek.....állítólag 1 max 2 nap(több helyen olvastam)
másakinek besárgult a kijelzője az figyeljen oda a teló hőmérsékletére.állítólag 40C felett van vmilyen ragasztott réteg a kijelzőben ami ilyenkor besárgul a magas hőtől.sony,samu,htc-n is előjött.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
margithid
veterán
válasz lord.lakli #20773 üzenetére
Jó lenne, le is cserélném a nexus s-t, de nagyon drága a Razr Maxx. Majd talán tavasszal ha úgy állok anyagilag.
Amúgy msot 2 napot elment a nexus sem, töltöttség 38%on volt, vagyis lightosan kibírta volna ezt a napot is. Nem sok midnent csináltam hozzáteszem, kis zenehallgatás, frissítéseket letöltöttem, néha ezt azt megnéztem. Telefonálás nem volt, 3g kilőve, mobilnet letiltva, wifi csak akkor bekapcsolva ha használtam. -
Szmoki
senior tag
nézegettem picit xda-t és erre bukkantam http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694223 próbálta már valaki? videot néztem nem tűnt olyan nagyon rossznak
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
pitiless
senior tag
Nézzétek meg a videókat:
http://pzoley.matraszele.hu/nexuss.php
-
doddencs
senior tag
azzal semmit nem lehet kezdeni, hogy újraindítás után a billentyűzet ne álljon vissza gyárira?
illetve az akcióban megvettem a Tasks alkalmazást. na ennek a widgetje pedig eltűnik reboot után. más használja még? romfüggő ez is, vagy csak szimplán szar?
-
Szmoki
senior tag
hát ha ennyi a bug akkor fel sem teszem
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Quqesz
nagyúr
na uraim a telo megy asszonynak v másnak én meg belakom az újat.
ez lett végül LG Optimus 4X HD ICS-vel.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Szmoki
senior tag
válasz doddencs #20792 üzenetére
de,titanium backup proval tudod fagyasztani.
más: csak nekem van az hogy a semmi miatt újraindul a telefon? ma háromszor csinálta,mindháromszor neteztem ahogy szoktam. dolphin-t használok."I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
janston
aktív tag
válasz doddencs #20792 üzenetére
Ha törlöd/fagyasztod a gyári billentyüzetet, akkor csak szimplán nem lesz billentyüzeted..(értsd: nem fogja automatikusan kiválasztani a kedvenc billentyüzetprogid akkorsem, ha nincs gyári). A hiba konkrét forrása számomra is ismeretlen, de annyira nem foglalkozom vele, hogy utána is nézzek..Amugy minden nem gyári widget eltünik, nem csak az említett.
-
hippo0315
senior tag
Egy kis érdekesség. Bukás: Samsung Nexus 2 és 32 gigás Nexus 7
-
toto0569
addikt
Jb.Tsm romnál másnak sincs hangja a 3betüs navinak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest