- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
ivannorbi. #24503 üzenetére
Az egész rendszert nem kell abban az esetben ha nyitva van a bootloader. Mert akkor kell egy custom recovery amiből tudsz /data partíciót formázni.
Így a rendszer megmarad csak az adataid és az sdcard tartalmát bukod csak. Viszont nem kell rom-ot újra telepíteni!Más:
Ekezdtem ez tesztet, a tegnapi nap folyamán. Azért említem mert mostanában volt téma hogy megáll a tab és csak "gondolkodik".
Eddig egy full f2fs cm11 M12-es snapshot - ot használtam. Minden rendben volt vele. Egy dolog idegesített nagyon ha nem volt wifi és utána kapott akkor 4-5 percig használhatatlan volt amíg minden szinkron be nem fejeződött a háttérben.Pedig full f2fs, row és touchdemound beállításokkal használtam.
A lényeg egy /data formattal ami ugye kicsit több mint a factory reset újra "húztam" a gépet és GAPPS nélkül kezdtem el használni!2 nap tapasztalat után, ki merem jelenteni hogy nem tudom a gépet kiakasztani!
Akit érdekelnek további részletek, jelezze.
-
sto1911
veterán
válasz
ivannorbi. #24503 üzenetére
Akkor ott valami serules lesz. Egyszer romolaskor belefutottam ilyenbe, ujra kellett telepiteni az egeszet.
-
sto1911
veterán
válasz
ivannorbi. #24482 üzenetére
Szerintem a rajta levo adatokat buktatok - ket ok miatt: ha titkositva lett es nincs kod; ill. ha megsem lett titkositva, csak megserult a fajlrendszer.
Annyit tudtok tenni, hogy felraktok egy uj romot, es elott megformazzatok a fajlrendszert.
-
ivannorbi.
csendes tag
válasz
ivannorbi. #24482 üzenetére
A korábbi kérdésemre senki nem tudja a választ?
Vagy ennyire hülye a kérdés?
Azóta sincs változás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest