- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOnizer
tag
válasz
NathanCullen #312 üzenetére
Majd neki fog!
-
jerry311
nagyúr
válasz
NathanCullen #312 üzenetére
Ja. Szvsz a tobbseg megveszi es hasznalja.
Meg en sem nyultam egyik androidos eszkozomhoz sem. Igaz mindegyik gyarilag 4.0 feletti. -
assemble
addikt
válasz
NathanCullen #307 üzenetére
Ahogy írták előttem: 200 dolláros verzió itthon egyáltalán nem lesz, csak 16 gigás, így effektíve az itthoni legolcsóbb hivatalos megoldásnál ténylegesen a feléért lehet kint beszerezni a legolcsóbban. Hogy az előző garit ecsetelő kommentem után hogy miért feltételezed kérdés nélkül hogy nincs rá gari (amikor 90% hogy van), azt már meg se kérdezem, de mint ahogy ecseteltem, még anélkül is eszméletlenül megéri, mert ha totál el is romlik és értéktelenre is degradálódik (ami a drop testes videók alapján kb lehetetlen), akkor is vehetsz mégegyet úgy hogy nem léped át az itthoni árát.
bostone: mint ahogy ezt is be lehet annyiért szerezni bárkinek aki nem hagyja magát lehúzni az itthoni árakkal
-
agabe
addikt
válasz
NathanCullen #307 üzenetére
a 8gigás itthon nem lesz kapható.
csempészni 1db-ot nem kell, mert asszem kb. 400eur, vagy usd körüli összeghatárig személyes használatú készülék vámmentes... kettő már nem tuti, hogy beférne, de három tuti nem.
persze más dolog, hogy vámon kiszednék, vagy sem, de nagyobb mennyiségnél nagyobb rá az esély. -
assemble
addikt
válasz
NathanCullen #303 üzenetére
Nem ér annyit amennyivel olcsóbb? 200 USD, ami a kinti ára, jelenleg 45 ezer magyar forint, ami pontosan a fele az itteni jövendőbeli árának. Azaz, ha el is romlana a tablet, a szerviz nem is javítaná (ami az eddigiek alapján nagyon valószínűtlen), és ha totál károssá válna is a tablet és egy forintot nem érne, akkor is vehetne még egy vadiúj ugyanilyen tabletet úgy, hogy ne fizessen többet, mintha itthon egyszer megvenné. Ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged