- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzso72
tag
válasz
m4csk4fogo #25433 üzenetére
Megjött nekem is a csomag, igaz én drágább DHL szállítást kértem, de tegnap kifizettem, ma délután itt volt Békéscsabán.
Nexus7dock, Nexus7 10W-os töltő, Nexus7 Travel Cover, meg még Sandisk 32 GB (80 MB/s) memória kártya, és egy Expansys-os töltőfej).Beragadt készlet lehet, mert minden eredeti. Én kártyával fizettem, mert hiába írják az utánvételes lehetőséget, azt nem találtam.
Oszhgiv köszönöm az infót, ez ritka jó vétel volt (igaz a posta majdnem annyi lett, mint a csomag, de a memkártya sürgős volt).
-
Meghivott
addikt
válasz
m4csk4fogo #19350 üzenetére
Másokat pedig a fényes, csillogó zavar.
1db, amúgy. -
m4csk4fogo
tag
válasz
m4csk4fogo #15859 üzenetére
Ppp widget frissitve, de meg mindig nem csinal semmit sem, mikor csatlakoztatom a sticket :-(
Elkepzelheto, hogy az ota frissites kavart be? 4.3 elott nem probaltam, de ezen kivul minden rendben mukodik. Valakinek valamilyen otlet?
-
halisa
tag
válasz
m4csk4fogo #15604 üzenetére
Gyári kábellel használom, csak hosszabbítót használok, hogy ne kelljen hátra dugdosni a pendrivokat . (kényelem miatt , de mindig megbosszulja magát)
Siker! Működik.
-
halisa
tag
válasz
m4csk4fogo #15602 üzenetére
Meg próbálom. Ott valamibe be kell lépni?
át dugtam másik USB-be ! be jött a START
Következtetés: USB hossza bitóba ne dugd mert túl hosszú a kábel és nem fog menni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest