- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
sziasztok!
az miért lehet hogy alig tölt az akksi? este 10kor feltettem volt kb 20%on és reggelre csak 90%ig ment? töltőm pusztult el vagy mi lehet a hiba?
előre is köszi
-
alansmithee
tag
válasz
Meghivott #19196 üzenetére
köszi akkor marad a gyári.. még1 kérdés... tervezek dokkolót venni... ahoz kell vennem külön töltőt vagy adnak hozzá? Kelleni fog mert dokkoló otthon lesz töltő pedig munkahelyen
még csak külföldi webshopban találtam dokkolót... itthonról nem lehet beszerezni valahonnan?
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Tegnap én is egyenlőre igen boldog tulajdonosa lettem egy ilyen tabletnek.. használtan sikerült boltolni szerintem elég jól is jártam de ez nem lényeg most... ami a kérdésem lenne hogy a töltőjének valami spec kábele van? amit adtak az elég viharvert... ha a motorola telefonom ugyanolyan micro usb kábeljét dugdosom be ennek a töltőjébe meg ami az aljzatba megy történhet valami extreme dolog azon felül hogy faszán feltöltődik? ha esetleg szeretnék venni hozzá egy hosszabb töltő kábelt milyet vegyek? kösziiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged