- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
edward2 #1903 üzenetére
Nekem a chameleon alatt nem kerdezi...accountok kozul lehet valasztani, de az accounton beluli cimkek kozul nem...hmmm erdekes, hogy nalam miert nem megy.
177-es density-vel nem nez ki minden szepen (nem csunya, cak nem tokeletes)...forgatasnal nem lesz jo az arany.
213-ra viszaallitva jo minden, csak tab mod nem megy ugye. 160-al lehet, hogy szinten jo, de nem probaltam. -
agabe
addikt
válasz
edward2 #1551 üzenetére
Egyszeru kis app:
facebook contact sync
Szepen beszedi a kontaktokat , es akar a kapcsolatok kozul egybol beugrik a facebook-ba (ha az is telepitve van) -
hallerlaller
addikt
válasz
edward2 #1551 üzenetére
Az alap android gingerbread (azt hiszem 2.3.5)óta nem támogatja a facebook-ot, tehát nem fognak megjelenni a kontaktjaid a személyeknél. (ez a google+ miatt van, a saját közösségi oldalukat akarják támogatni ezáltal) Haxsync vagy syncmypix vagy egyéb programmal lehet. Az hogy más telefonok ezt alapból tudják az annak köszönhető, hogy a különféle felületekbe az oem gyártók ezt beleintegrálják. Custom romoknál is ez az első amit bele szoktak rakni.
-
assemble
addikt
válasz
edward2 #1551 üzenetére
Sosem hasznaltam facebook-ot telefonon se mert szerintem a telefonos programja egy tetu lassu hanyadek (nem mellesleg semmi szuksegem nem lenne ra mobil eszkozon meg akkor sem ha jo lenne). De azt hallottam egy fel eve valakitol, hogy 4.0-as Android-on nem mukodik a szinkronizacio, es ez egyedul a facebook sara. Hogy azota sem sikerult javitaniuk a dolgot, azt nem is kommentalom.
#1547: lol, hat igen... De az, hogy a lehetoseged meg van ra, hogy csatlakoztass egeret, billentyuzetet, kulso vinyot, stb, az semmikepp nem hatrany, hatalmas elony lehet valakinek. Viszont ezek nelkul onmagaban is teljesen eletkepes, es mindenhova magaddal viheted ugy hogy eszre sem veszed a sulyat, amit nem mondhatsz el semelyik asztali geprol de meg laptoprol/netbookrol sem.
-
Skynet258
veterán
válasz
edward2 #1551 üzenetére
Ez egy baromi hektikus dolog, bár nekem RAZR-ön már sikerült.
Facebook app beállításánál van egy erre vonatkozó rész, én a meglévő kontaktok sync-elését szoktam választani, mert telszám nélkül nekem ne legyenek emberek a telefonkönyvben. Mondjuk a tablet esetében még van is értelme...
-
assemble
addikt
válasz
edward2 #1346 üzenetére
Uj Fire?
Nekem volt Fire-om es tetszett, de oszinten szolva nehezen tudom elkepzelni hogy olyannal jojjenek ki ami mint tablet megszorongatna az N7-et. Szerintem specifikaciokban (proci, ram, gpu, felbontas) maximum ugyanilyen lesz de valoszinuleg inkabb rosszabb es valszeg majd az Amazon szolgaltatasokkal akar majd foleg hoditani.Cene: Ez a 8 gigas, annak illik is olyan 15 ezerrel olcsobbnak lennie legalabb.
-
mycso
veterán
válasz
edward2 #1119 üzenetére
Nem-nem.
A védelme, hiszen ha a külföldről behozott eszközökre, csak a vásárlás országában lesz érvényesíthető a garancia, akkor sokan inkább mégis itthon fogják megvenni, még ha drágább is, viszont nem lesz problémás a garanciális ügyintézés.De egyébként tényleg értelmetlen kósza infókról vitázni, no meg ha EU tagállamból vásárolunk, akkor él a garancia, futár, stb. ...csak nyilván hosszadalmasabb lesz az ügyintézés/javítás.
Nekem pl. USA-ba szól a garim, de pont lesz@rom...
-
agabe
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
edward2 #1025 üzenetére
Szerintem semennyire, mindegyiken ugyanaz a szoft van, csak amint olyan ip címről jelentkezel be, ahonnan a play szolgáltatások nem elérhetők, abban a pillanatban elrejti az ilyen jellegű alkalmazásokat a rendszer(play könyvek, magazin, filmek), tehát nem látod az ikonját sem.
#assemble
es altalaban a Nexus cuccoknal
ez így helyes megfogalmazás, ugyanis a galaxy nexusnál sajnos vannak régiós romok, de büntetlenül át lehet állni a közvetlen google frissített verzióra. nexus s-nél pedig nincsenek régiós verziók.
-
assemble
addikt
válasz
edward2 #1025 üzenetére
Szerintem ennel a tablanal (es altalaban a Nexus cuccoknal) nem letezik olyan fogalom, hogy regiositas, annak hogy hol veszed, legfeljebb abban lehet szerepe, hogy milyen csatlakozos toltot kapsz, es hol lesz ervenyes a gari (ami jobb esetben globalis szokott lenni). Tehat mindegyiken erintetlen gyari Android, mindenfele nyelv, stb van.
-
Sonitus
csendes tag
Play áruházból, ukbrandsworldwide.com-on keresztül. összesen 66k körül jött ki az egész, Angliából a Royal Airmail szállította (kaptam tracking numbert is), onnantól pedig a GLS futár hozta házhoz, szóval nem kellett izgulnom, hogy elvész a postán.
Attól sem kellett nagyon félni, hogy rossz példányt kapok, mert írtam emailt az ukbrandsworldwidenak, hogy mielőtt továbbítják, nézzék meg a gépezetet, hogy nincs-e nyoma ezeknek a tipikus N7 betegségeknek, ha van, küldjék vissza cserére, ha nincs, küldjék nekem tovább. szóval win!
-
agabe
addikt
Talán ha a normál, meg a kézipoggyász között megosztod, úgy tutibb...viszont nemtom mennyire nézik valójában a mennyiséget.
Az mpndjuk nem ártana, ha többet hozol be azok tuti hibátlanok legyenek, de ehhez ki kell próbálni az összes ismert hibajelenséget, mert itthon azután h hibád lehet nem örül neki az aki kapja...vagy választhat, hogy leellenőrzöttet kér avagy abszolut bontatlant. -
TechnicR
tag
Lehet angol Play store-ból rendelni. Böngészőben beállítasz egy angol proxit, választhatsz innen: http://spys.ru/free-proxy-list/GB/ . Én a 80.194.50.123:8080 -t használtam, nekem ezzel behozta a készülékeket, vásárlásig is eljutottam, csak a végelegesítés előtt léptem ki (mivel még nincs kint az ismerősöm) Azt, hogy hány darabot lehet onnan rendelni, nem tudom, szerintem nincs normális keretek között limit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Filmvilág
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged