- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Faresz29 #1184 üzenetére
A Travel és Premium Cover nem Google Official termék, ASUS kiegészítő.
Pont a tegnapi napon jelentette be a Google az Official tokot, amit a "Google gyárt" (persze nem ők a gyártók, de így kommunikálják). Ez simán csak Nexus 7 (2013) Case néven fut, egyelőre csak az USA-ban kapható, 50 dolláros áron. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Faresz29 #1109 üzenetére
"Illetve, hogy az említett hibát elméletileg javítani fogja a Google vagy nem?"
Elmeletileg javitani fogjak, de gyakorlatilag egyaltalan nem biztos, hogy szoftveresen ez lehetseges. Nagyon hardveres termeszetunek tunik a gond. Kulonben nem lenne olyan, akinek semmi gondja vele.
Egyszer mar igertek a javitasat a JSS15Q frissitessel, de sokaknal epp ez az update hozta elo a hibat.
Alapvetoen 3 resz hibajara tippelnek xda forumokon:
- kalibralas.
- digitizer
- grounding.Az is lehet, hogy mindig mas a rossz ezek kozul, vagy konzekvensen ugyanaz. Viszont ha idehaza veszed, legalabb bizhatsz a garanciaban, ha epp hibasat is fogsz ki.
Ugyan kulfoldi forumokon irtak mar olyat is, hogy a kovetkezo, amire kicsereltek a delikvensnek, ugyanolyan szar volt.
-
PistiSan
addikt
válasz
Faresz29 #1109 üzenetére
Szia!
Mint első tablet tulajdonos!
Kb 1 hónapja van meg a tabletem, semimlyen problémáról nem tudok ami miatt nem ajánlanám!
Touch probléma legtöbb embernél soha nem is jelentkezett, akiknél jelnetkezik is, legtöbbször csak a speckó teszt programoknál tudják előidézni, 2 újas, normál használat mellett nincs vele gond! -
zSSeli
tag
válasz
Faresz29 #686 üzenetére
Én 8 colos cc tab playről váltottam, először furi volt, de 2 nap után imádom. Bár persze ez sebességben és képben is össze-vissza veri a cc-t. Arra viszont felfigyeltem, h sokkal többet hurcolászom, mert "tenyérbemászó" és nagyon könnyű. Filmeztem is ma egy 50 percet, a hangszórója nagyon jó és uakkora a film, mint 8 colon a képarány miatt. Könyvet olvasni is nagyon fain a fhd felbontás miatt. Nagyon mobil kis eszköz ez
-
pampika
őstag
válasz
Faresz29 #654 üzenetére
te tudod, mennyi cuccot szoktál magaddal cipelni, amire állandó jelleggel szükséged van. aki pl. filmezik sokat, neki megéri a nagyobb tárhely. ha "csak" ennyi a különbség és van rá szükséged, megérheti azt a plusz pénzt, mivel utólag nem tudsz belső memóriát bővíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest