Új hozzászólás Aktív témák

• Den Hadnagy

senior tag

válasz #40178219 #6640 üzenetére

A beégés létező jelenség, nekem is volt, garanciális csere lett ezért a kijelzőn. Nekem full fényerőn ment a teló majdnem mindig. Nyilván ennek hanyagolásával lehet a dolgot megelőzi, illetve van olyan fizetős app stock rendszer alá, amely eltünteti a navigációs gombokat, ami ugye a leginkább hajlamos beégni. Rootolt rendszer alatt ez megoldható fizetős app nélkül is. Az akksimat is cserélték gariban egy év után, pedig nem volt rá panaszom, kb. kaptam egy új telefont. Egy év után nem volt érezhető akkukapacitás-csökkenésem amúgy. Az elhasználódás mértékét tudod csökkenteni, ha éjszaka töltöd kis áramerősségű, tehát a nem gyári gyorstöltővel. Erről megoszlanak a vélemények, én azt gondolom, hogy az eljárásnak csak haszna lehet, kára nem. Érdemes kipróbálni :)

A hardver mindenképpen jó szolgálatot tesz a mai napig, stock rendszerrel is gyors a teló, főzött rommal meg ódákat zengenek a kollégák. Minden említésre méltó szabványt ismer, friss droid, ragyogó kijelző, sztereó hangszóró, mi kell még?

[ Szerkesztve ]

"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák