- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
#40178219 #6640 üzenetére
A beégés létező jelenség, nekem is volt, garanciális csere lett ezért a kijelzőn. Nekem full fényerőn ment a teló majdnem mindig. Nyilván ennek hanyagolásával lehet a dolgot megelőzi, illetve van olyan fizetős app stock rendszer alá, amely eltünteti a navigációs gombokat, ami ugye a leginkább hajlamos beégni. Rootolt rendszer alatt ez megoldható fizetős app nélkül is. Az akksimat is cserélték gariban egy év után, pedig nem volt rá panaszom, kb. kaptam egy új telefont. Egy év után nem volt érezhető akkukapacitás-csökkenésem amúgy. Az elhasználódás mértékét tudod csökkenteni, ha éjszaka töltöd kis áramerősségű, tehát a nem gyári gyorstöltővel. Erről megoszlanak a vélemények, én azt gondolom, hogy az eljárásnak csak haszna lehet, kára nem. Érdemes kipróbálni
A hardver mindenképpen jó szolgálatot tesz a mai napig, stock rendszerrel is gyors a teló, főzött rommal meg ódákat zengenek a kollégák. Minden említésre méltó szabványt ismer, friss droid, ragyogó kijelző, sztereó hangszóró, mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest