- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Paszkal3 #9319 üzenetére
én váltottam.
nem melegszik úgy, jobb a képernyő , nem létfontosságú a kalibrálás a normális színekhez, nem kell azzal foglalkoznom hogy kijelzővel lefele rakjam le ébresztéshez, mivel nem alul van a hangszóró,
a kamera sokkal sokkal jobb főleg ha raksz fel modot(videoban 30mb bitráta + 256kb sztereo audio)... hdr+ is elég jó. nem csúszik le mindenhonnan .. Főzött romban én annyit vettem észre hogy pl cm11 lassabb mint n4en volt, de szerencsére találtam attól sokkal jobbat, gyorsabbat. Kernelek már szintén fullosak, van színkalibrálás, oc/uv , minden fontos dolog..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest