- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Én nem szedtem le, de ezt a videót elnézve nem egyszerű...
-
Freeman007
senior tag
Félig meddig szétszedős mert nincs hozzá krómkeret, egyébként ezen a linkeden a digitizer és az lcd egybe van ragasztva.
Ezen pl ott a króm keret, még egyszerűbb cserélni. Én inkább a keretest venném (vettem is). A linket csak példának szántam, nem tudom, hogy az az eladó mennyire jó. -
Freeman007
senior tag
-
Freeman007
senior tag
Feltehetőleg az angliai is kínából veszi aztán jópénzért eladja. Az eredeti kijelző 20-30k között van/volt amikor én kerestem. Én sem ragasztgattam, komplett utángyártottat vettem.
Az a screenknight fólia honnan, miféle fajta? Rendesen fedné a kijelzőt (széltől szélig)? Ami most van nekem (és ahányat néztem) mind kisebb 3-4 mm-rel az üvegnél és túl sok van kihagyva a kameránál, szenzornál.
-
Freeman007
senior tag
Szerintem a leírásod teljesen megfelel egy utángyártott kijelzőjének. Én kínából rendeltem és ugyanezek a jelek vannak (sárgás folt az értesítési led körül, napfényben megcsillanó pontok a kijelzőn - gondolom a digitizer az). Valószínűleg az összes utángyártott ilyen, a gyári meg horror áron lenne..
-
t181
senior tag
Nem tudom mit csináltál, de ez abszolút "használható" verzió. Nem is nagyon emlékszem olyan verzióra, amivel baj lett volna. Milyen GAPPS-et tettél fel? Ami az első posztban szerepel xda-n?
Ezt az FC-zést nagy valószínűséggel megoldja az, ha minden appnak megadsz minden engedélyt, majd a Play Szolgáltatások adatainak törlése után újraindítod a telót.(#61307) ktommy91
Na csak felment a Taurus is. Alulfeszeltem, illetve a CPU governort átállítottam interactive-ra és most úgy megy, mint az álom. -
Van egy tippem, de gyári 5.1.1-et én nem láttam soha.
Ha USB-n rá van dugva, húzd le fentről a menüt, és ott kell legyen egy USB beállítás, itt válassz MTP-t.
Alapvetően a következőkre lenne szükség, bootloader kinyitása (Nexus Root Tool kit), rootolás (az NRT jó erre is, vagy ott van például a SuperSu. Ha ez is megvan, akkor jöhet a recovery. Én a TWRP-t ajánlom, amit ezen keresztül fel is tudsz telepíteni. Ha megvan, akkor jöhet a custom ROM. A Chroma linkekkel tele a topic, letöltöd a Chroma-t, hozzá a Gapps-ot, felmásolod a telefonra.
A TWRP-s telepítést már leírtam.
Mivel most először raksz fel custom ROM-ot javasolt teljes wipe (Dalvik és Cache mindenképpen kell, a Data nem feltétlen). Aztán reboot...
-
-
dashed
senior tag
Az új kijelző sajátossága az biztos mert a régi ami gyárilag benne volt az nem ilyen
Egyértelműen kékes alapból a kalibráció n4-en, ez meg zöld..
Kernel beállításokban így ugrik is az összes kalibrációs beállítás mert mindegyik zöldes árnyalatú..
Lehet rajta persze állítani, ahogy próbálgatom kb 90%-ban most olyan mint a régi kijelzőm volt.Ami pozitív, a digitizer egyáltalán nem látszik, viszont az értesítő led körül napfényben jobban észrevehető a kis luk.
Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged