- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
orimate86 #19012 üzenetére
Mi a baj a napijeggyel?
Egy ezrest megér, ha nem is a 100Mb miatt, hanem azért mert hazai percdíjakkal telefonálhatsz, és a hívásfogadás is 0Ft!
Navizni, emilezni bőven elég az adatforgalom is, és feltöltőkártyásoknak is élő ajánlat.http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/kulfoldon-roaming/europa-napijegy;jsessionid=yn5sR21NDQ8YNj9bRsFFnDvPJk87pN6pDNjV8zvnhwfVvGpnCM9D
-
twine
veterán
válasz
orimate86 #17503 üzenetére
verziója pont ugyan ezeket az értékeket mutatja,(ami nem meglepő a szoftveres méréseknél)
Lehet ,hogy én vagyok belesz*rós, de én az ilyen dolgok fölött úgy sztaladok át mint f*s a libán
Valahogy nem akartam soha okosabb lenni mint az ekkora cégek mérnökei...(ez nem neked szólt, hanem magamról beszélek)
Szóval én úgy gondolom ilyesmivel nem érdemes foglalkozni mindaddig, míg a telefon teszi a dolgát úgy ahogy kell...
És teszi...
Aksi életciklusra visszatérve pedig,,,az, hogy nem "körömmel" lepattintós az aksi fedlap, még nem jelenti azt, hogy nem cserélhető az aksi...2+2 csavar emlékeim szerint, és akár te magad is ki tudod cserélni, de legrosszabb esetben is aksi+2-5 ezres munkadíjból megoldja neked bármelyik szervizes ha egy-két év múlva kezdene hanyatlani az aksi állapota, és még nem jutottál el arra a szintre hogy lecseréld a telefont...
Egyszóval...:
take it easy
Szerk: -
nkaroly
csendes tag
válasz
orimate86 #17511 üzenetére
Nekem tetszene az új layout, de nincs lattitude amit használtam eddig rendesen, a g+ locations az agyonbutítva, plusz ritkán járok tömegközlekedéssel metrón kívül, ott nagyon hasznos volt. Plusz ahogy mondtátok köztes cél és társai ... jó hogy waze integrációra gyúrnak vagy valami de nem vagyok elégedett most ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest