- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w333
félisten
válasz
Blaise #14564 üzenetére
Nincs mit,és este 8-ig nyitva van, menj és tapicskold meg
És az mennyire normális hogy a beállításoknál ahol fekete a háttér a képernyő közepétől egész az aljáig tiszta sárga volt az egész ...(#14565) hpeti3
Ne érts félre, nem rossz telefon és mielőtt elkezdtem nyomkodni, újraindítottam és kihúztam a töltőt (ennyi rutinom azért nekem is van) a max fényerő nem elég combos és fakó a kijelző még pl. az Xperia T -hez képest is
gyors meg minden, de semmi extra szoftver nem volt rajta csak a tiszta nyers "Android" ez az én magán véleményem senki se vegye magára, de nekem nem nagyon jön be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Quadro FX 570 eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest