Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FearTomi

őstag

válasz tothdev #21840 üzenetére

Én azt ajánlom, hogy kezd el használni a telefont és ha nem elég gyors, akkor romolj, különben semmi értelme nincs. Sokan vagyunk akik régen romoltak az előző telefonjaikon és nem érezzük most úgy, hogy kéne, viszont van olyan is, akik tényleg ki akarják hozni a maximumot ők romolnak. Az aksi idő stock romon és custom romon is körülbelül azonos, szóval elég szerintem, ha pár felesleges szinkronizálást kikapcsolsz, illetve GPS, NFC mindig legyen kikapcsolva, ha nem használod. Esetleg, de pl. én ezt nem szeretem, mert pont egy tök jó funkciót veszítesz el, az automatikus fényerőállítás kikapcsolásával is lehet aksi időt nyerni, vagy, ha 2G-n használod a telefont és csak akkor kapcsolod át 3G-re, ha fontosnak érzed. Rootolni még romoláshoz sem kell, az aksi időhöz, meg nincs köze, max akkor kell a root, ha olyan appot akarsz felrakni, ami igényli a rootot. Elvileg garancia vesztéssel, csak akkor jár, ha szerviz előtt nem állítod vissza a telefonod eredeti állapotába. Gyakorlatilag én személy szerint nem tudom mennyire nézik ezt (anno Defy-nél kb. leszarták:) ), lehet az LG szerviz sem fog harapni érte, hiszen azért mégis csak egy "fejlesztői" telefonról van szó.

[ Szerkesztve ]

Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.

Új hozzászólás Aktív témák