Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worlon83
aktív tag
válasz
pusihusi #20793 üzenetére
Szóval ROOT: Gyakorlatilag rendszergazda leszel a telefonodon, nem csak egy mezei user. Aki használ Windowst, de főleg Linuxot, annak ennek előnyeit és veszélyeit nem kell ecsetelni.
ROOT mire jó: A telefon bizonyos funkció, tárhelyei csak így érhetők el. Pl. így van jogod szerkeszteni a System mappákat is. Egyes programok használatához pedig ez elengedhetetlen (backup progik, adaway, stb.).
Kernel cserénél sem jön rosszul, hogy kicsit piszkálhasd azt. Ehhez kapcsolódik, hogy így lesz csak jogod a színeket, frekvenciát stb.-t állítani a kernelben.Amihez NEM kell ROOT: Custom Rom telepítés. Ezek többsége eleve ROOTolva jön. Csak a bootloadernek kell nyitva lennie és CWM v. TWRP-nek kell fent lennie.
-
Scooter74
őstag
válasz
pusihusi #20793 üzenetére
Root nélkül is tökéletesen működik a telefon, de sokan csak kernel csere miatt rootolják a telefont.
Nekem most minden gyári még usb hibakeresés sincs rajt.
Romba slukk romja jött be de nagyon, most úgy vagyok vele, hogy szerintem még jó darabig gyári rendszeren maradok!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest