- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worlon83
aktív tag
válasz
pusihusi #20793 üzenetére
Szóval ROOT: Gyakorlatilag rendszergazda leszel a telefonodon, nem csak egy mezei user. Aki használ Windowst, de főleg Linuxot, annak ennek előnyeit és veszélyeit nem kell ecsetelni.
ROOT mire jó: A telefon bizonyos funkció, tárhelyei csak így érhetők el. Pl. így van jogod szerkeszteni a System mappákat is. Egyes programok használatához pedig ez elengedhetetlen (backup progik, adaway, stb.).
Kernel cserénél sem jön rosszul, hogy kicsit piszkálhasd azt. Ehhez kapcsolódik, hogy így lesz csak jogod a színeket, frekvenciát stb.-t állítani a kernelben.Amihez NEM kell ROOT: Custom Rom telepítés. Ezek többsége eleve ROOTolva jön. Csak a bootloadernek kell nyitva lennie és CWM v. TWRP-nek kell fent lennie.
-
Scooter74
őstag
válasz
pusihusi #20793 üzenetére
Root nélkül is tökéletesen működik a telefon, de sokan csak kernel csere miatt rootolják a telefont.
Nekem most minden gyári még usb hibakeresés sincs rajt.
Romba slukk romja jött be de nagyon, most úgy vagyok vele, hogy szerintem még jó darabig gyári rendszeren maradok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged