- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worlon83
aktív tag
válasz
pusihusi #20793 üzenetére
Szóval ROOT: Gyakorlatilag rendszergazda leszel a telefonodon, nem csak egy mezei user. Aki használ Windowst, de főleg Linuxot, annak ennek előnyeit és veszélyeit nem kell ecsetelni.
ROOT mire jó: A telefon bizonyos funkció, tárhelyei csak így érhetők el. Pl. így van jogod szerkeszteni a System mappákat is. Egyes programok használatához pedig ez elengedhetetlen (backup progik, adaway, stb.).
Kernel cserénél sem jön rosszul, hogy kicsit piszkálhasd azt. Ehhez kapcsolódik, hogy így lesz csak jogod a színeket, frekvenciát stb.-t állítani a kernelben.Amihez NEM kell ROOT: Custom Rom telepítés. Ezek többsége eleve ROOTolva jön. Csak a bootloadernek kell nyitva lennie és CWM v. TWRP-nek kell fent lennie.
-
Scooter74
őstag
válasz
pusihusi #20793 üzenetére
Root nélkül is tökéletesen működik a telefon, de sokan csak kernel csere miatt rootolják a telefont.
Nekem most minden gyári még usb hibakeresés sincs rajt.
Romba slukk romja jött be de nagyon, most úgy vagyok vele, hogy szerintem még jó darabig gyári rendszeren maradok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Synology NAS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged