- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mcsabi84 #1680 üzenetére
De, a futar kihozza az ujat es elviszi a jelenlegit. Ha a Google ugy talalja, hogy a panasz jogos, akkor nem von le penzt. Nyilvan ebben az esetben nincs mas valasztasa, mint ugy talalni, mert nehezen reprodukalhato a problema, tehat el kell hinniuk, hogy igazam van, meg a telefon egyebkent nincs osszetorve, stb. Ezen kivul amikor jeleztem a problemat, akkor 15 napra voltam a kezbesitestol, tehat meg 'csak ugy' is visszakuldhettem volna.
-
Pompi
nagyúr
válasz
mcsabi84 #1536 üzenetére
Nem tudom, hogy te mit kaptál, de szerintem ez nem egy adhoc, supportos által személyre szabott válasz levél, hanem egy standard (akár automata) válasz, egy vélhetőleg adatbázisból kivett dátummal kiegészítve:
Re: General questions
Orders are shipped based on the estimate in your order confirmation email. Once an order has been processed you'll receive a second ship confirmation email with your tracking number. It may take 24 hours for the package tracking to return any information for your tracking number.
If you have not received a package tracking number after the time quoted in your order confirmation email, please let us know.
According to our records, your order should ship by the evening of 05-01-2013.
Neuxs 4 backorders: Please note that the above date is based on typical shipment processing and does not apply to Nexus 4 backorders. Nexus 4 backorders are being delivered based on the order in which they were received. If you receive a shipping confirmation email, then you will be able to track your delivery.
For more information on shipping and delivery, please see this article in our help center:
http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=en&answer=2411789. -
törölt tag
válasz
mcsabi84 #1229 üzenetére
azóta nem kicsit változott a forint értéke az euróhoz képest...
assemble: azt hiszem régen rootoltam (utoljára még 2-3 éve a Milestone-t), akkor azt hiszem csak egyszer kérdezett rá az adott alkalmazásra, utána megjegyzete. igazából ez minde is talán, mert nem feltétlen ere gondoltam, hanem olyanra, hogy valami bug/hiba miatt ez nem lép életbe vagy megkerülhető. ettől függetlenül én is el fogok jutni oda szerintem, de igzaából jelen helyzetben semmire nem kell root, amit használok, azt meg tudom csinálni nélküle is. majd feltenni a CM-et lesz az első olyan, amiért szükségem lesz rá.
-
buvartacsko
addikt
válasz
mcsabi84 #1075 üzenetére
Közben megtaláltam a hivatalos álláspontot.
Ezek szerint igen, ha angliai play storeból van, akkor is szervizelik itthon. Amint bejön MO-ra is a telefon hivatalosan. Vagy nem? :S
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #833 üzenetére
Nekem 6 nap alatt 4 emailt sikerült küldeniük...... Volt olyan kedves elhúzni 4 e-mailben a dolgot... 4 e-mailben válaszolt az első e-mailemben fletett kérdésekre napokon keresztül... Úgy, hogy minden egyes levélben meg kellet ismételnem a kérdést... Annyit se írt hogy utána néz egyszerűen nem válaszolt... Ilyen embert nem kell supporton dolgozni engedni. Idegtépő... Pont egy ideges vásárló agyát húzni.
Írtam is panasz levelet!!! -
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #732 üzenetére
Vagy nem mondja azt hogy jaj Még neki se ált a szakács, meg se kelt a tészta... 7-8 hét és jön......
Amikor 1 hetet ígértek xDEgyébként nekem nem is a rendeléssel volt a gond hanem a Google Walet hez hozzácsatolt bankkártyával... Mármint kértek megerősítő adatokat hogy az enyém e számla... Cím meg ilyennel nem szarakodtak....
Egy alap nyomtatványt kértem online a Raiffeinzentől... El is fogadták...
Ez került a Google Support miatt több mint 1 hétbe. És beraknak a sor végére... -
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #725 üzenetére
Több mint 1 hónap után? Amikor már az elején szar volt?
Amikor a Nexus 7 nél elkövetett gyerekes hibákból nem tudtak tanulni? .... Jókor....
ui.: Az én rendelésem "elvileg" már renden van.... De miután huzavonát játszottak velem.... 7-8 hetes szállítást írtak....
Amikor megrendeltem még 1 hetesben voltam!.... Visszaírtam nekik hogy jól értem e, hogy a saját inkompetenciájuk miatt több mint 1 hétig szivatnak!! ami kb 1 napos, pár órás történet megoldani.... és még az 1 hetes szállítási időből 7-8 lesz................
Előveszem a láncfűrészt aztán megtudják mit tud csinálni az a egy feldühödött ember kezébenEnnyi szivatás után minimum a sor elejére kéne tenniük, hogy ne emeljek panaszt a nyomorék supportos gyerek miatt... Aki 2-3 naponta tud válaszolni... az emaileben szerepelt kérdések 5% kára... A Többit úgy is csak poénból írtam oda nem kellene vele törődni...
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #725 üzenetére
Dumáltam az ügyfélszolgálatossal és azt mondta, hogy akik még a 3-5 napos kézbesítési idővel rendelték meg, azoknak a héten elküldik, akik a karácsonyi rendeléssel, annak is megpróbálják még a héten teljesíteni a rendelést. Szerintem itt valami komoly probléma volt, mert ezek szerint van készleten teló. Mind1 én úgysem számoltam azzal, hogy karácsonyra meglesz
-
törölt tag
válasz
mcsabi84 #659 üzenetére
bár nem volt I/O, de a Nexus 7-tel kb pont ez történt
egyébként szerintem az I/O-n nem lesz igazán új készülék, talán a 7-nek lesz egy frissítése még (illetve a 7"os vonalnak), meg azt el tudom képzelni, hogy jön egy új Q majd, amit ideális esetben egyben Google TV-vel egybe gyúrnak. -
Pompi
nagyúr
válasz
mcsabi84 #655 üzenetére
Ja, de ez még csak egy pletyka. Erre kár alapozni és várni.
Ahogyan a 32 gigás N4-re se érdemes még most várni. Ugye 1 hónapja lehet(ne) egyáltalán venni a típust 8 és 16 gigás változatban, és mint látjuk az se zökkenőmentes (és akkor még finoman fogalmaztam). Szóval én fél évnél előbbre nem számítanék 32 gigás változatra.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #647 üzenetére
Bekerült a kedvencek közé
DE már csak max. januárban,,,most vettem asszonynak is "akciós" telefont karácsonyra(nem volt tervezve),,,,
+ egyéb kiadások,,,,,
Szóval egyelőre jó lesz a vezetékes is 2-3 rugóért...
Más:
Auchanban voltunk vásárolni,,,minden kasszánál ott a PayPass terminal
Lassan de azért terjed nálunk is....csípném már ezt a telefonos fizetést -
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #644 üzenetére
még nem foglalkoztam vele,,,
Ráadásul úgy emlékszem, épp te javasoltad a gyári LG töltőt, úgyhogy azt hiszem azt fogok venni...
Addig nem toltam bele energiát amíg nem jön havertól a mail hogy nála a cucc....
Amint ez megtörténik aznap már küldöm is a futárnak a megbízást,,másnap pedig "felcsapom a netet" hol lehet töltőt kapni.....sompetike:
Kérlek írd már le nekem milyen értékek szerepelnek a töltőn....pontosan....
előre is köszönöm -
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #632 üzenetére
Meglátjuk...egyelőre még optimista vagyok(mint általában),,,,Szeretném én is karácsonyra "a fa alá rakni",,de ha ez nem jön össze, akkor sem vágok eret magamon,,majd megjön
Szóval +1 az időben érkezésre,,,
Ha tévedtem, akkor sincs nagy baj, nem raktam "fogadásba pénzt"
Am. most néztem rá a levelekre, a bumpernél tartották a "3-5 business days"-t!
Pont 5 napra postázták... -
szponzor
senior tag
válasz
mcsabi84 #607 üzenetére
Az én helyzetem érdekesebb
A rendelést visszamondta a Google, kérték a számlát igazoló iratok beszkennelését. Gondoltam, hogy ezzel már nem szarakodok, majd megveszem itthon, ha kapható lesz és az egész Google fiókomat töröltem. Ma nézem, hogy a bankszámlámon egy 100-assal kevesebb van, akkor ugrott be, hogy mi a helyzet. A Wallet szerint függőben van a rendelésem, de az e-mailben azt írták, hogy cancelled, pénz is visszajött, csak az account törlésével ezt levonták megint.
Sikerült visszahozni a kitörölt Google account-ot, le akartam mondani a rendelést, de kicsúsztam a határidőből, szóval írtam nekik egy e-mail-t, amire várom a választ...nálam nem lehet szerencsétlenebb (b@lfaszabb) senki, ha a telefon sem lesz meg és a 100-ast is bukom. -
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #554 üzenetére
Külföldre egy nap....
Nekem itthon is annyi szokott lenni,,,,asszonnyal szoktunk(két különböző bank) egymás számlái között utalgatni belföldön, és mindig csak másnap látom,,,
Ez persze lehet az e-banking "hibája" is...
Hogy csak másnap látom,,, lehet hogy ha besétálnék az utalást követően a bankfiókba már ott lenne,,,,én e-bankingba nézegetem...ott ez szokott lenni...
Legutóbb péntek délután(cca 18-19óra körül) akartam utalni: szólt a rendszer ,hogy már nem engedi mai napra a tranzakciót,,,jelöljek ki másik napot,,ok mondom akkor szombat,,,erre azt mondja az nem banki munkanapígy maradt a hétfő...
)
De ami a lényeg, másnapra, szerintem egy utalás bárhol ott van.....
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #548 üzenetére
Én optimista vagyok....egy hét sok idő...
De ahogy mindig, most is hozzáteszem...nyugtával dicsérd a napot...semmi sem biztos csak a h@lálÉs már nagyon ég a pofám, hogy ezt a topicot is így teleszemetel(tem)tük...
Ha beindul a kiszállítás,és lesz egy "erős felhasználói szám" lehet hogy érdemes volna szólni a modiknak, hogy dózerolják az első "Xszáz" hsz-t... -
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #523 üzenetére
ja-ja,,nem sok köze van a postának a futárcégekhez....
Itthon azok a futárcégek akikkel dolgom volt/van, mind ugyanazt a sémát követték...:
Kétszer kísérlik meg kiszállítani a csomagot...
Minden szállítás előtt felveszik a kapcsolatot veled a megadott elérhetőségeken,,,e-mail a prioritás(hiszen az ingyen van) ,,,,másodlagosként telefonon...(telefonon csak az utolsó pillanatban szoktak szólni,,vagy ha már a környékeden bolyonganak,vagy már a házad előtt áll)
E-mailben mindig leírják az elérhetőségüket etc....
Én mindig megelőzöm őket és a cég központi számát felhívva bemondom a rendelés számot,és elkérem a futár telefonszámát....(a kiszállítás napján) így tudok vele időpontot egyeztetni mikorra érek haza etc.... )Olyanba még nem futottam szerencsére, hogy két alkalom után mi történik...arról gőzöm nincs...logikusnak tartanám hogy vissza a feladónak...
De ez már csak találgatás.....
-
madexx
tag
válasz
mcsabi84 #523 üzenetére
Igen, én is épp ezért írtam a végére, amit írtam... mert nem tudtam, hogy csomagküldővel jön-e a telefon, vagy postán...
Viszont akkor már majd szerintem érdemesebb lenne felvenni a csomagküldővel a kapcsolatot, és nem a google-el beszélgetni, mert szerintem eléggé elfoglaltak mostanában, és nem biztos, hogy mindenkire jut elég idő... -
madexx
tag
válasz
mcsabi84 #521 üzenetére
Nyugalom, itt Angliában (ha jól tudom, nem volt még rá példa) úgy működik a kiszállítás dolog, hogy ha otthon vagy akkor ügye értelemszerűen átveszed a terméket (jelen esetben a telefont), ha pedig nem, akkor bedobnak egy cetlit vagy valamit, azon rajta lesznek azok az adatok, amivel te a helyi postán át tudod venni a készülékedet, mert otthagyják. Azt viszont már nem mondom biztosra, hogy csomagküldő szolgálattal is így működik a dolog, lehet, hogy ez csak a postára vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Óra topik
- E-roller topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest