- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #60180 üzenetére
Na öröm és boldogság
Ezer köszönet Pazirezz-nek a linkért és segítségértMegpróbálom leírni az egészet:
Azzal kezdődött, hogy nem reagált a vissza gombra teló (talán total commanderben nyomkodtam), majd mintha észhez tért volna és utólag érzékelte az összes gombnyomást (alsó 3 érintő gombon), azt hiszem innentől köszön el az a sáv.Újratelepítés több verzióra is - semmi eredmény - ugyanúgy halott maradt az alsó sáv. Az előző hozzászólásomban leírt módon működött, szóval szerintem nem a digitizer ment tönkre - ami később ki is derült.
A linket követve sikerült megcsinálni, mostmár működik tökéletesen a 3 érintőgomb.
Annyi különbséggel, hogy nem sideload módban hanem a telefonra tettem az Upload.zip-et. A Clockwork recovery-nél nem akart működni az adb sideload parancs - no devices.
Viszont a Clockwork-öt minden recovery-be lépés előtt fel kell tenni, máskülönben nem hozza be a clockwork menüt (vagy elb...m valamit).Minimal adb and fastboot -ot használtam. Telefonon usb hibakeresés aktiválása -> adb reboot bootloader -> fastboot oem unlock -> fastboot flash recovery recovery-clockwork-touch-6.0.4.7-mako.img -> clockwork recovey menü -> update from sd card (vagy mi) -> megkerestem a mappát amibe az UPLOAD.zip-et tettem -> feltelepült -> újraindítás -> örömködés
A recovery-clockwork....img a minimal adb and fastboot mappában legyen! Itt szenvedtem egy sort, hogy miért dob errort a parancssor amikor fel akarom tölteni az img-t.
Ha netalán valaki ebbe a hibába futna, ez jó megoldás. Frissítésnél vissza kell állítani az update_rollback.zip-pel - ezt nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...