- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
kiskaktusz #32 üzenetére
nem, abszolút igazad van, bár én nem csak a látványosságra gondoltam, hanem a sebességre és folyamatosságra is. Sőt, ezekre talán jobban. Ez az én szememben a 2. helyen van a jó adatbázis után.
Én se az Apple féle Mapset használom, mert nem elég jó még az adatbázis. Viszont ha javul majd (és folyamatosan javul és fog is még sokat), akkor jobb lesz mint a Google Maps, mert gyorsabb folyamatosabb, nem is kevéssel.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
ha elolvastad amit írtam, akkor láthatod, hogy nem védtem.
A Google Mapsnél sokkal jobb maga a működés. Fényévekkel. Nem szar. Majd rendben lesz a tartalmi része is és akkor lesz nemulass -
Stanley-B.
őstag
Pedig az Apple féle Maps nem kevéssel előremutatóbb, látványosabb, szebb és optimalizáltabb.
Csak egyszerűen még elég hiányos és pontatlan az adatbázis. Majd felfejlődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest