Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Az ünnepekre való tekintettel most csak töröltem. Ugye nem akarjátok tovább ragozni?
Everybody lies.
-
Touch-ko
őstag
Lehet, hogy velem van a hiba, de a Maps-al meg sosem tevedtem el... Parszor mar hasznaltam..
Persze lehet, hogy en csinaltam valamit rosszul, de nekem sosem jelennek meg azok a hibak amiket itt paran leirtok, mikozben fikazzatok az Apple-t..
-
raper
senior tag
Vagy belátta az Apple, hogy tévedett, vagy sok pénz van a háttérben.
-
arn
félisten
a gmap mogott rengeteg olyan szolgaltatas van osszekapcsolva, ami mas terkepeken nem nagyon letezik...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
User°
csendes tag
válasz Stanley-B. #37 üzenetére
Csak ne felejtsd el hogy közbe a Google se nézi tétlenül ahogy az Apple csiszolgatja a térképét, ők is folyamatosan fejlesztenek, nem lesz olyan könnyű beérni azért (szerintem)
-
Stanley-B.
őstag
válasz kiskaktusz #32 üzenetére
nem, abszolút igazad van, bár én nem csak a látványosságra gondoltam, hanem a sebességre és folyamatosságra is. Sőt, ezekre talán jobban. Ez az én szememben a 2. helyen van a jó adatbázis után.
Én se az Apple féle Mapset használom, mert nem elég jó még az adatbázis. Viszont ha javul majd (és folyamatosan javul és fog is még sokat), akkor jobb lesz mint a Google Maps, mert gyorsabb folyamatosabb, nem is kevéssel.
-
őstag
Mi Almánk, ki a zsebemben vagy,
Szerettessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te térképed,
Legyen meg a Te avatarod,
Amint a Maps-ban, úgy az Apps-ban is.
Mindennapi perlekedésünket
Add meg nékünk ma,
És bocsásd meg tévedésinket,
Miképpen mi sosem bocsátunk meg,
az ellenünk vétkezőknek,
És ne vígy minket a zsákutcába,
De szabadíts meg a Google-tól.iÁmen.
[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
válasz titanium011 #29 üzenetére
"Addig bizony le kellett volna nyelni azt a bizonyos békát"
Ne vedd magadra,de megint jönnek a sok alul informált kommentelők.
Nem az Apple dobta ki a google-t,fordítva történt...szerződés szerint még volt majd egy évük... -
Lenry
félisten
nincs ebben semmi gusztustalan. ahogy a Microsoft sem igazán kíván már foglalkozni a régi Windowsokkal, és ahogy a Google-nek sem kéne már engednie 4.0-val sem kijönni semmilyen hardvert, úgy az Apple sem szórakoztatja magát régi OS-ek foltozgatásával.
mert ha kiderül valami kapitális hiba, ami az új iOS-ben már javítva van, akkor hiába mutogat az Apple, hogy "ott a frissítés", attól még ugyanakkora presztízsveszteség.
nem szoktam egyetérteni az Apple módszereivel, de ez, hogy mindig mindenből a legfrissebbet forszírozzák, kifejezetten üdvözítő. (más kérdés, hogy mennyire kiforrott 1-1 friss rendszer)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kiskaktusz
addikt
válasz Stanley-B. #14 üzenetére
Egyet felejtesz el; egy térképnek sokadik funkciója a látványosság. Inkább legyen 2D-s, de tudja is az utcaneveket és ne navigáljon el Ausztráliában a sivatag közepére..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
titanium011
tag
Szerintem, ha valami nem jó nem lett volna szabad félkészen piacra dobni és arra az userre tolni aki igen drágán megveszi a telójukat vagy ipad-ot.
Amennyibe kerül az ember elvárja hogy minőségi terméket minőségi appokkal pakoljanak fel.
Addig bizony le kellett volna nyelni azt a bizonyos békát hogy ios-en google maps fut ameddig egyszerűen szólva hiányos és pontatlan a termék, majd amikor tökéletes akkor megpróbálni a népet ráterelni.DE tudjuk, hogy mi a Ápple válasza "rosszul csinálja a kedves júzer"
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Titanium
-
marcias
őstag
válasz Stanley-B. #22 üzenetére
"láthatod, hogy nem védtem."
"Nem szar."
"iMac 27" 12GB, iPhone 5 16GB White, iPad 2, iPod Nano 6th gen. with Bands." -
Иван
őstag
válasz ForRedGlory #20 üzenetére
Hát epül... KAPUFA!
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Yany
addikt
A gugli helyében szándékosan megsértenék egy nem triviális app-minősítési szabályt, hogy az Apple leszedje az alkalmazásboltból az appot... aztán a cirkusz megint reklámot adna és kijavítanám a hibát. Aljas, de működő módszer lenne. És pl. segítene valamelyest felmérni, hogy mennyire elvárás és mennyire csupán kíváncsiság az, ami övezi a gmaps-et userek részéről a iplatformon.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Stanley-B.
őstag
válasz ForRedGlory #20 üzenetére
ha elolvastad amit írtam, akkor láthatod, hogy nem védtem.
A Google Mapsnél sokkal jobb maga a működés. Fényévekkel. Nem szar. Majd rendben lesz a tartalmi része is és akkor lesz nemulass -
dreamdancer
őstag
A felhasználók végső soron így jártak a legjobban - most legalább kaptak egy friss Google Maps-et olyan szolgáltatásokkal, amelyek számukra korábban elérhetetlenek voltak, plusz az Apple gőzerővel fejleszti a saját érképét is, ami hosszabb távon szintén jobb lesz.
Win-win.
Nem a lényeg a fontos.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Stanley-B. #14 üzenetére
Van hova fejlődnie
Amit nem lehet, azt nem kellene védeni.. szar és kész, nincs mese. -
Robertoq
őstag
Biztos megdobta a letöltést, hogy a Google hirdeti a https://maps.google.com/-on
-
Magnum_
nagyúr
-
félisten
válasz Bambalazs #12 üzenetére
Es mas kerdes a letoltes/hasznalat is.
En azt mondom, hogy egy ev mulva a terkepet hasznalo userek tobb, mint 80%a a a beepitett terkepet fogja hasznalni, nem a Google-t. Nem azert, mert a GMaps nem jobb, hanem azert, mert elegendoen jo (lesz) az Apple-terkep is. Az 'elengendoen jo' azt jelenti, hogy John Doe egyszeri iPhone-user lusta lesz utananezni, hogy van-e masik terkep-alkalmazas, vagy ha ismeri, akkor lusta lesz felrakni. Meg jobban fog integralodni a rendszerbe az Apple-fele verzio.
Nekem ez a tippem.
while (!sleep) sheep++;
-
Stanley-B.
őstag
Pedig az Apple féle Maps nem kevéssel előremutatóbb, látványosabb, szebb és optimalizáltabb.
Csak egyszerűen még elég hiányos és pontatlan az adatbázis. Majd felfejlődik. -
atike
nagyúr
Már csak egy a kérdés... Attól még, hogy az eszközökön alapból van Apple Maps vajon hány százalék használja is ténylegesen navigációra? És a kapott számhoz képest a pár nap alatt elért 10 millió milyen arányban is van.... Na meg, hogy a 10 millió mennyi lesz 1-2-3 hónap múlva...
-
Maxentius
addikt
Pocketnow: 48 órán belül elérte a 10 milliót és így még durvábban hangzik. ("In just the first 48 hours the app was available, iOS users downloaded it an astounding 10 million times...")
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
félisten
Tovabbra is tartom, hogy a Google Maps nem lesz dominans iOS-en. 10 millio letoltes toredeke az iOS-eszkozoknek. Nem mintha nem lenne jobb, mint az Apple Maps.
while (!sleep) sheep++;
-
arn
félisten
azert ez eleg kemeny kritika az apple fele.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Cyberpunk
félisten
Ennyit, csak tudnám mért csesztek ki szegényekkel, eleve bent kéne hagyni, amíg a saját nem tökéletes.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
ramrit
tag
Úgy kellett nekik, mint egy falat kenyér.
Legközelebb a gugli már a "telefonjait" fogja az almás usereknek ajánlani, nem csak egy appot"Nexus akció, kizárólag eppöl tulajoknak. Ha most váltasz ájfónról Nexusra, 50% árengedményt kapsz"
[ Szerkesztve ]
felecsd'el
-
Bambalazs
senior tag
Nem is szabad frissíteni, mert felesleges. Talán ha lesz untethered jailbreak.
Másfelől októbertől nem lehet iOS 5.1.1-et telepíteni semmilyen eszközre, mert az iTunes egyszerűen nem engedi. Azt írja, hogy az egy elavult rendszer. Undorító, ahogy az Apple próbálja egy irányba terelni a birkákat!/Nem flame miatt írtam, napi szinten használok egyaránt Apple rendszert, de ez már gusztustalan!/
-
ForRedGlory
félisten
Nem értem a felhasználókat. A hárdkór userek csak azért is az Apple megoldását kellene, hogy használják
-
Megértem. Nem mondanám, hogy az iMaps használhatatlan, de a google féle sokkal jobb.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
merkucyo
aktív tag
Én nem telepítettem , csak nem frissítettem az ipad-em 5.1-ről
[ Szerkesztve ]
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
atike
nagyúr
5 nap alatt 10 millió letöltés... Az a komoly.
Nem kicsit rendült meg az Alma-image...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest