- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
A telefon menüjét, használatát bemutató demo futott rajta, tehát olyan helyeken égett be, ami nagyjából fix. Az ikonok ugyanott szoktak elhelyezkedni, az óra is, az állapotsorban lévő dolgok is. Nem konkrét ikon volt beleégve, hanem foltok ahol az ikonok vannak, gondolom amiatt, hogy bár cserélődtek az ikonok közben, de bizonyos pixeleket szinte az összes ikon használ. Egy Lumia 800-nál meg a csempék voltak beleégve, pedig az is mozgott.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
fogtunder #56 üzenetére
" egy iphone tulaj sosem fogja beismerni, hogy vannak hibái a telefonjának"
Cáfolat"hogy volt iPhone-om, kettő is"
Az előző alapján akkor te sem ismerted el addig az iPhone hibáit, amíg iPhone-od volt? Ha így volt, akkor hogy tudtál kiszabadulni az iPhone vonzásából?"nem fórumokra kellett volna járni, hanem apple helyett htc-t, meg samsungot venni"
Ezzel egyetértenék, de nem olyan egyszerű ez. A HTC-nél ott van mondjuk a gyenge üzemidő, vagy bármi egyéb hiba, a Samsungnál a beégő kijelző (AMOLED) és lehetne folytatni. Max fél éve kiállított (persze folyamatosan működő) amoledes telefonnál olyan csúnyán be volt égve a kijelző, hogy a használhatóság határát súrolta. Pont erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy nincs tökéletes telefon. Vagyis van, csak a 3310-esben nincs érintőképernyő meg WiFiMellesleg szerintem is kevés az iPhone 5 és az iOS 6, ha nem mutatnak hamar valami nagyot, akkor hamar vége lehet az aranykornak az Apple számára.
-
Abysmal
aktív tag
Később reagáltam a tiedre és kicsúsztam a szerkesztésből, így egy kis folytatás:
Nos úgy tűnik tényleg nem fogalmaztam eléggé egyértelműen, bele lehet kötni, félre lehet érteni, ezt elismerem, de ettől még nem változik az, hogy a nagyon kemény magot leszámítva senki se örült annak, hogy rosszabbra cserélik a régi jól bevált megoldást. Persze ez igazából lényegtelen már ebben a helyzetben, mert félreértettem Dany007-et, így nem is megyek tovább ezzel a témával. Nem mindig derül ki egyértelműen, hogy az Apple fan kifejezést valaki a kemény magra, vagy az összes iPhone használóra érti. Szokták mindkettőre használni.Tehát azért vagyok elvakult (gondolom az Apple irányába), mert rosszul fogalmaztam meg a mondandómat?
Szimplán csak zavar, hogy egy jó terméket (még ha nagyon drága is) és használóikat egy csomóan indulatból és érzelemből fikáznak. Lenne egy hír, aminek érdekelne a fórumában esetleg előforduló + információ, de állandóan csak ez megy. Mondjuk ha hozzám vágnának egyet (és nem törne el közben
), akkor adnám is el, mert van, ami kevesebbért jobban kielégíti az igényeimet, de ez egyéni preferencia kérdése, nem hülyézem le azokat, akiknek az iPhone a jobb.
-
Abysmal
aktív tag
Úgy tűnik, hogy félreértettem az írásodat, az elnézésedet kérem érte. Én amúgy azt látom, hogy ezek a hardcore Apple fanok eléggé eltűntek már, sokkal ritkábban futok beléjük a fórumon, mint régebben. Nézd meg ezt a hírt, itt sem jelent meg egy sem, a szurkálós, csali kommentek ellenére sem, amire régebben ráharaptak ezen személyek. Ettől függetlenül a fika kommentek ugyanígy itt vannak, bármi jót/rosszat csináljon is az Apple.
Mondjuk ez a nagy önérzet szerintem már rég nem az Apple sajátja, egy bizonyos cég egy bizonyos termékének/termékcsaládjának a vevői szerintem már messze túlmutatnak az iPhone-osokon. Úgy nagy átlagban értve persze, mert nyilván kirívó esetek mindenhol akadhatnak.(#43) giorgio
Ez nem ilyen egyszerű, mert minden telefonnak van valami baja. A kérdés az, hogy a hibákkal együtt is melyik áll hozzánk a legközelebb. Nincs tökéletes telefon és most az iPhone egy lépéssel távolabb került tőle (mondjuk ez a visszalépés eltűnt az AppStore-os GMaps miatt), de ettől még nem lett sz@r.(#37) eXodus
Mert szerinted Handrást csak a hardcore fanok nézik? Elég sokszor linkelik Apple utáló egyének Handrás 1-1 videóját, illetve ha tőle származik az első új iPhone teszt, akkor nyilván mindenki őt fogja nézni, akit érdekel a téma.
Kevésbé bántja a lelkedet, ha az iHater helyett az Apple-t utáló személyt írok? Mellesleg ahogy olvasom az itteni hszeket azért elég sok ilyen van. -
Abysmal
aktív tag
Ezzel csak az a baj, hogy sokaknál úgy van, hogy ha 99 iOS felhasználója beírja, hogy őket bizony megszívatta az Apple ezzel, majd 1 beírja, hogy ő úgysem használja, akkor ti ebből azt könyvelitek el, hogy az iOS felhasználókra általánosan igaz, amit az az 1 ember mondott. Persze ebben közrejátszik az is, hogy az az 1 ember többször annyi hsz-t tud generálni az iHaterekkel vitázva, mint amennyit a másik 99 iOS felhasználó együtt.
Mellesleg az ilyenkor arra emlékeztek... alatt nem azt értettem, hogy nem volt ilyen ember (több millió felhasználóból meglepő lett volna, ha mindenki egyetért abban, hogy meg lettek szopatva), hanem hogy nem ez volt az általános reakció, így Robertoq nem cáfolta meg amit írtam, mert nem azt írtam amit te kiolvastál belőle. Szerintem ez logikusan lejött abból, amit írtam és alapból is az kéne, hogy legyen. Amennyiben nem, akkor elnézést. Nem kellene szélsőségekben gondolkodni. Még Handrás is fikázta a A. Maps-t, akit senkinek se kell bemutatni. Szerintem ez is engem támaszt alá. Nagyon szeretitek az iOS-t használókat kollektív birka tömegként kezelni amiatt a pár elvakult, nagy hangú ember miatt. -
Abysmal
aktív tag
Szerintem valótlan dologra emlékszel, tele volt a net felháborodott iOS felhasználókkal, hogy az eddig teljes értékű telefonjukat ezzel hogy elbaszta az Apple. Persze ez, hogy olyanra emlékeztek, ami nem is történt meg, viszont lehet baszogatni vele az Applet elég gyakori jelenség az iHaterek világában.
Mivel ismerem, hogy ilyenkor mi szokott jönni ("Köcsög Apple hívő vagy"), leszögezném, hogy WP7 felhasználó vagyok, csak nem vagyok elvakult egyik platform irányába sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest