- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A dolgot körüljártam alaposan, és érzetre a 1200Mhz-s cl7/T1-es memória gyorsabb volt, mint a 2000Mhz-es CL8/T2-es(4Ghz i7). persze mérve a 2 ghz-es volt gyorsabb vagy 2%-al.
A memória mennyisége szerintem fontosabb mint a sebessége: 4/8Gb között is volt gyorsulás(W7) pedig egy ideje már SSD-t használok. Ja csak 8-9000MB/s-et ír olvas a DDR2-800-as ram, és lóf@sz különbséget vettem észre gyorsaságban* a tuningolt i7 18-20000MB/sec-jéhez képest.
*Audió vágás, game, képszerkesztgetés.
Nem szándékozom troll-kodni, ez a saját tapasztalat által generált saját véleményem
A GOOD ram pedig nekem nem szimpatikus, sokat dolgoztam szervizben és halomban álltak a kartondobozokban a "hibás" gépekből kitermelt ilyen márkájú modulok, persze ez nem reprezentatív
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged