- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
duke1981
lelkes újonc
Én amikor csak tehetem kerülöm a bankkártyás fizetést. Online meg pláne, soha semmit semmikor! Bizalom az nulla részemről és kimondottan dühít a gondolat, hogy minden pénz ami a kártyámon van egy fenetudja melyik gazdag senkiházi vagyonát gyarapítja a világ másik felén! Ha senki nem használná ezt a szart akkor lényegesen kevesebb multimilliárdos parazita lenne a világban. Sajna nem tudom kikerűlni mivel mindenhol kártyára kapom a pénzt de ahogy tehetem kiveszek mindent, nehogy jusson egy forint is a rohadékoknak.
-
Helyes, a kártyád segít leszokni.
(#214) Deresgebe-nek akart válasz lenni...
-
-
Deresgebe
csendes tag
Szentes, egy Nemzeti Dohánybolt. Unicredit, Mastercard, Paypass. Nem szívok, mert a a kártyám miatt szívok. Szívás.
-
Sofian
őstag
válasz
st3v3np3t3r #212 üzenetére
A hiba nem konzisztens. Pont ezen pörgünk már egy hete :)
-
st3v3np3t3r
nagyúr
20perce vásároltam a spárban kártyávál gond nélkül
-
Degeczi
nagyúr
És alig egy hét után már az indexen is észrevették...
-
X Factor
addikt
Én például ps store-ban nem tudom vásárolni, pedig jó kis akciók vannak.
-
Joker88
őstag
Most olvaslak titeket.. UniCredites kártya halott volt a Tescóban .. még jó hogy volt nálam készpénz.. Mindez pár perce Győrben..
-
KEndre
HÁZIGAZDA
OTP: "a banktól független technikai okokból Mastercard és Maestro kártyabirtokosaink bankkártyájukat csak korlátozottan tudják használni vásárlásra és készpénzfelvételre, Visa kártyáink elfogadása továbbra is zökkenőmentesen üzemel. A hiba kijavításán szakértő kollégáink nagy erőkkel dolgoznak. Jelenleg a call center panaszrögzítési funkciója nem elérhető."
-
2 perce is szar volt még.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #194 üzenetére
Ld. #192, ez egyértelműen banknál vagy kártyatársaságnál lévő probléma. Már egy hete, szinte minden nap.
-
RudY
addikt
Webre is kikerült most:
Technikai okokból Mastercard és Maestro kártyabirtokosaink bankkártyájukat csak korlátozottan tudják használni vásárlásra és készpénzfelvételre, Visa kártyáink elfogadása továbbra is zökkenőmentesen üzemel. A hiba kijavításán szakértő kollégáink nagy erőkkel dolgoznak. Köszönjük türelmét és megértését! Jelenleg a call center panaszrögzítési funkciója nem elérhető. Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük.(#192) Degeczi
Nálam is volt ilyen. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
DarkChild #191 üzenetére
ma vásároltam simple appal,digitalizált otp-s kártyával, semmi gond nem volt...
a hibákról nem csak a bankok tehetnek... ha belső hálózatra van kötve és pl. döglődik a spar saját belső hálózata, akkor a terminálok nem tudnak kommunikálni... ha a spar netszolgáltatója döglődik,akkor meint csak meghalnak a terminálok...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szabogabor10 #190 üzenetére
-
DarkChild
senior tag
válasz
szabogabor10 #190 üzenetére
Ja, ma sem működik. C&A-ban nemrég fizettem és előttem több embernek is visszadobta a kártyáját a terminál. (Mondjuk az enyém pont elfogadta :) ) Mellettem egy srác épp most veri az ATM-et, azzal, hogy műköggyémá'
-
És kezdődik elölről...
Kapd be OTP. A boltok helyében most nagyon elgondolkodnék a másik bankhoz váltáson, még ha drágább is. -
BP., Kálvin tér környékén egy OTP-s terminál sem fogadta el a Gránit bankos MasterCard kártyát (2 terminál, kb. 15 próba).
Erste automatából kp. felvét utána simán ment.
-
Draken
őstag
Nálam egyszer volt egy elutasítás még pénteken, második alkalommal jó volt. Ma reggel pedig érinteni nem tudtam, mintha nem érzékelte volna, csak a régi bedugós módszer segített!
-
btprg
senior tag
Nekem a Budapest Bank kártyával minden működött a napokban, de lehet hogy csak szerencsém volt.
-
hemaka
nagyúr
Én nem vettem észre ebből semmit, tegnap is fizettem Apple Pay-el, amihez OTP-s kari van kapcsolva, illetve étteremben szép kártyával, ami szintén OTP-s, meg ma is boltban és a neten is. Ami elég nagy mák, mert kp-t nem hordok magamnál.
-
válasz
st3v3np3t3r #180 üzenetére
ez még évekkel ezelőtt történt, mióta NFC-s telefonom van, azóta szinte mindig a K&H saját mobilfizetős appját használom
-
Somatom
veterán
válasz
st3v3np3t3r #180 üzenetére
Általában jó lehet, de most a Simple is nyüglődik.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
nekem ma webes fizetéskor dobta vissza a bankkártyámat "ismeretlen kártya" hibával,másodjára elfogadta
Lenry: javasolhatom a simple appot? a telefon gondolom rendszerint nálad van :)
-
-
én a K&H biztosító rendszerében nem tudtam a K&H-s bankkártyámmal kifizetni az esedékes KGFB-t, szóval valami még mindig nem kerek
-
cigam
titán
Ma délben OMV benzinkúton sem fogadták a kártyát, mondván "karbantartanak".
-
zolka95
őstag
Pont ilyenkor akartam először fizetni mobilos érintéssel. Sikertelenül.
Akkor még van remény, hogy nem nálam volt a hiba. -
Somatom
veterán
-
DS39
nagyúr
így van. egyrészt ha alá kellene írni (de nem kell), akkor a pénztáros adná a tollat. másrészt pont a kp-val fizetőkre kell várni, mert mindig keresik a forintokat, vagy a pénztáros nem tud visszaadni (van-e Önnél X Ft, stb), kártyával ha nincs gond a rendszerrel, és általában nincs, akkor egy érintés, és kész.
-
Redneck
nagyúr
Nálam minden működött az elmúlt napokban, pedig jellemzően peches vagyok. Sparban, Aldiban, OMV-nél és Nemzeti Tubákosnál is tudtam fizetni, OTP-s kártyával. Ha nem olvasom itt, észre sem vettem volna, hogy gond volt.
Crafter32:
Kártyával mindig pár másodperc alatt fizetek, készpénzzel meg megy a pöcsölés a visszajáróval és a kiszámolással. A "nincs kisebb?" kezdetű közjátékról ne is beszéljünk. Nem vágom.mire gondolsz, az esetek 90 százalékában a kártya gyorsabb. -
tomazin
veterán
Ez csutortokon jott:
Értesìtjük, hogy a kàrtyahasznàlat technikai okokbòl jùnius 9-én, 0:00-04:30-ig és 21:00-24:00-ig, ill. jùnius 10-én 0:00-01:30-ig akadozhat. Xxx Bank (nem otp) -
Pici
tag
Most már legalább tudom, hogy miért nem adta ki az OTP-s automata pénteken 150k készpénzpénzfelvétemet.
A tranzakciót természetesen megtörténtnek vette. Ezért aznap már nem tudtam ismét levenni ennyit.
Ráadásnak fél órás telefonálás (ebből ~20 perc várakoztató zene) után tudtam csak felvetetni a panaszomat, amit persze 15 napon belül vizsgálnak csak ki. -
Crafter32
őstag
Amikor rendesen működik, akkor is megáll a sor a kártyás fizetők miatt, mert nincs náluk pár ezer forint. Mire érint, várakozik, nyomtat, tollat keres, aláír addigra egy tölgyfa is kifejlődik. És mindig vab vmi bibi a terminállal vagy csak úgy a tollal. Jó dolog persze a kártya, de csak vész esetére.
-
Namelesske
addikt
válasz
szabogabor10 #154 üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/Paks_Nuclear_Power_Plant#Incidents
Magyarul alig írnak ezekről...
-
-
Somatom
veterán
Megpróbálom összefoglalni a topikban eddig olvasottakat. Soros összejátszik az oroszokkal és általuk közösen pénzelt kiberbűnözők hekkertámadást indítottak a Magyar bankrendszer ellen. A Viktor kezében levő sajtó pedig ezt parancsra igyekszik eltitkolni. Tehát, Viktor lepaktált Sorossal. Kihagytam valamit? Marslakók voltak már?
-
Thauxeeb
tag
Revolut vs (magyar) Erste ATM kombó sem ment tegnap, mert épp nem tudott kommunikálni a bankkal...
-
-
Csaber
senior tag
válasz
szabogabor10 #152 üzenetére
Azért mert az oldalak 90% Viki bácsi haverjainál vannak .. origo stb mind kusba van mert, kormánypárti oldal.. igazi diktatúra .. épeszű ember ezután nem szavaz a fideszre....
-
-
Csaber
senior tag
Ezek után elkell gondolkodni az OTP-és kártyán kb .. viszonylag drága de, biztonságos volt eddig most meg sz@r és lapítanak... ezek után kb barátnőm is elköszön tőlük 22 év után... na nem ezért mert most pár napi finoman fogalmazva nincsenek a topon , hanem mert lapítanak.. (amúgy az origó tech oldalára ráírtam hogy nem jó az OTP kártyás rendszere nem merték lehozni 1 nap után sem nem hiába Viki bácsi és haverjairól nem lehet rosszat írni..
-
Somatom
veterán
válasz
pomorski #149 üzenetére
Majd jövő tavasszal. Talán.
-
embe
nagyúr
Nekem egész héten szarakodott az Erstes kártya, illetve az Erste pay alkalmazásból indított fizetés. bementem a bankba is, írtam is nekik, de azt mondták minden ok, nem tudják az anomáliák okát.
-
Dani_kp
addikt
válasz
csorbajeno #140 üzenetére
Nem a kártyákkal van/volt gond, hanem a terminálokkal, illetve magával a hálózattal. Nekem mázlim volt mert kétszer is tudtam fizetni kártyával, a feleségem pedig egyszer sem.
Voltam egy trafikba is, ott egyszer kommunikációs hiba, a következő tudott fizetni, az utána levő pedig megint nem.
-
JamesHun
addikt
az a baj az OTP válaszával, hogy már pénteken lehaltak és nem a hétvégén
-
-
dajkopali
addikt
válasz
szabogabor10 #142 üzenetére
ugye, ez azért fura, mert
- nagyon sokan egyre inkább hagyatkoznak a kártyás fizetésre - szerintem igen helyesen -, ezért csak minimális készpénzt hordanak maguknál
- de ha a rendszerben baki van, akkor mondjuk a benzinkútnál egy 25 ezres számlát nem tudnak kifizetni, önhibájukon kívül, mert csak húszezer kp van náluk
ilyenkor minimum a bocsánatkérés kijárna a szolgáltató részéről, ha nem több -
-
beef
őstag
Én azt nem értem, ha fészbúk leáll 1 órára, már az összes média vezető hírben nyomja, hogy világvége. Erről meg, ami azért valljuk be némileg fontosabb információ méllyen kussol mindenki.
-
csorbajeno
veterán
Ez érdekes és megdöbbentő számomra. Én is OTP-s vagyok és az elmúlt 2-3 napban többször is fizettem a kártyával, illetve pénzt is vettem fel és minde rendben volt. Ma olvastam, hogy milyen probléma van e körül, úgyhogy most már örülök, hogy én nem lettem megkövezve a sorokban.
-
BaluNO
csendes tag
Legalább egy Hackertámadást behazudhattak volna.... Vagy az Oroszok, vagy "urambocsáss" Kína.... De az igazság az hogy fogalmuk sincs... vagy mégis. ?! Megvan!!! Windows XP van a gépeken.... és közben tényleg....
Bocs az OFF -ért....
-
tomp
félisten
Tegnap előtt a gyógyszertárban nem ment a terminál így elég nagy sor feltorlódott. Még a terminál diagnosztikája sem futott le nekik. Mire elmentem kivenni pénzt, a.terminál újra működött a diag szerint. Egészségpénztári kártyával tudtam végre fizetni de aki utánam jött már megint nem.
Utána a boltban szintén nem ment a fizetés...
Azért egy elnézést kierőlködhettek volna...
Mintha természetes lenne nekik, hogy leáll országosan a technika... -
Somatom
veterán
"Elvileg azért van bankkártya"
Hol itt a hiba? Elvileg bármikor tudsz is vele fizetni. Erről egy vicc jut eszembe.
Pistike odamegy az apjához.
-Apu! Ma az elméletről, meg a gyakorlatról tanultunk, de nem értem a különbséget.
-Akkor most menj oda a mamádhoz, meg a nővéredhez és kérdezd meg tőlük, hogy egymillióért lefeküdnének-e a szomszéd bácsival!
Pistike megkérdezi, majd megy a válaszokkal az apjához.
-Mindketten azt mondták, hogy egymillió nagyon sok pénz, úgyhogy annyiért igen.
-Na, látod, fiam? Elméletileg van kétmillió Forintunk. Gyakorlatilag van két kurva a családban.Nekünk meg egy kurva OTP -nk van.
-
Csaber
senior tag
Elvileg azért van bankkártya hogy, ne kelljen kp-ét használni mert hát azzal a " fekete " gazdaságot támogatom közben pénzt adok azért hogy vigyázzanak a pénzemre és akkor álljon a rendelkezésemre amikor én akarom (fizetek valamiért ami nem működik...)...közben meg kb ül a pénzemen mert fizetni azt nem tudok vele...az OTP-nek jó pénz 3-4 napig ül pár milliárdon aminek biztos nem 2 ft a kamatja az lesz a végé véletlenül megjavul minden kedd reggelre....
-
Chiller
őstag
Kint németbe semmi gondom nem volt. Tegnap is és tegnapelőtt is többször is használtam az OTP kártyámat.
-
Darth_Revan
veterán
Terminátor 3 is így kezdődött 🙃
-
Csaber
senior tag
Jó neked 150000 Ft kp egy hónapra se elég
.Bár mi folyamatosan építkezünk tavaly előtt vettünk 4 falat 32 négyzetméternyi hasznos területtel...meg egy fél tetőt meg egy fél erdőt
(nem volt fürdőszoba ,áram csak egy konnektorba... újra kellett betonozni a helységeket, víz egy csapba folydogált konyhába stb... a tetőre csak kicsit volt gáz...amikor megvettük térdig ért a fű és levágás után kiderül egy fél erőnyi fát tőbe kivágtak tőben ami megpróbál újraéledni...), igaz ami igaz telek ár felért kb vettük az egészet a város központjától nem messze (15 perc séta/ 5 perc keróval... , és mi család, barátok ,segítségével felújítottuk és beköltöztünk tavaly karácsony előtt egy nappal
izé nem volt idő kicserélni a konyha és a szoba ablakát szóval várhatólag 1.5 hónap múlva megjön az új ablak(megvan rendelve előleg kifizetve...) nagyobb lesz mint volt , szóval idén megint 2 helységet szétverünk és kifestünk mert persze magunknak kevertük ki a színt szóval javításra ennyi nem maradt
és most még építeni egy előszobát meg még egy szobát ...izé nem nagyon van olyan vállalkozó aki kijön megcsinálja amit kell és a végén kártyával tudsz fizetni ha,meg igen azt nem akarod kifizetni példa kijött vízszerelő bagatell munka köhögött 190.000 Ft-ot és elvárta volna hogy neki elődolgozzak... izé 6 óra alatt megcsináltuk és 50.000 Ft volt az anyagköltség szerszámbérléssel mindenestől...
-
dajkopali
addikt
Megkaptam a hivatalost választ az OTP kommunikációs osztályától - frissítem a hírt.
Szerintem dobtok egy hátast. -
Dani_kp
addikt
Az otp-s terminálok haltak be országos szinten. Teljesen random, hogy elfogadja a kártyát vagy sem (mindegy, hogy bedugós vagy paypass-os). Sok esetben pedig a pénzt is levonja, de az üzlet részéről csak annyi látszik, hogy sikertelen vagy kommunikációs hiba, ezért nem adják ki a terméket. Egynél többször nem volt érdemes próbálkozni a kártyás fizetéssel.
-
-
Tim82
félisten
válasz
#96302336 #114 üzenetére
Még egyszer: dajkopali sajtófelelőst/a cég nevében hivatalosan nyilatkozni tudó, arra felhatalmazott személyt hajszol. Te is arra reagáltál.
A Te angliai sztoridban az indiai ügyfélszolgálatos lenyilatkozott neked az ügyfélszolgálati telefonszámot felhívva a cég nevében egy official, public statement-et a(z esetleges rendszer)hibával kapcsolatban, vagy azonnal átpasszolt sikeresen ahhoz az emberhez, aki ezt megtehette?
Ha nem érted, az tényleg nem az én gondom.
Az egy külön téma ettől, hogy ott sokkal hamarabb foglalkoznak érdemben a 1st level customer service által továbbított problémákkal.
-
-
Silεncε
őstag
De most őszintén, mit kellett volna mondjon? Fizessen nyugodtan, amíg nincs megjavítva, minden ingyen van?
Hiba van, dolgoznak rajta. Előfordul (igen, lehetséges, hogy lesznek akik ciki helyzetbe jutnak és valami szélesebb körű tájékoztatást is elvárnánk, de ezt valszeg nem az egyszerű ügyintézőtől fogod megkapni, aki annyit tud mint te, hogy hiba van).
-
-
törölt tag
Angliában konkrétan megesett ez, fel kellett hívni az ügyfelest. Az egy dolog, hogy indiai az ügyeletes, és alig érted a hablatyot, de felvették nagyon gyorsan, és viszonylag rövid időn belül meg is oldották a problémát. Anglia, ott működnek a dolgok... Nagyok sok dologban fényévekkel előttünk járnak. És nem csak az Angolok, szinte minden nyugati ország.
Mondjuk a mobilhálózatuk az pont hektikus, van olyan hogy Londonban nemhogy net, térerő sincs...
Nem véletlenül mondják, hogy rengeteg szolgáltatásban Magyarország a Közép-európai Balkán... -
BaluNO
csendes tag
Kedves fórumtársak!
Én OTP - s vagyok és ezen a héten többször belefutottam paypass os és online fizetési problémákba...
Felhívtam az OTP bankkártya helpdesk et és ott a hölgy a legnagyobb természetességgel jelentette ki " rendszerhiba van és nem is fogok tudni fizetni.... dolgozunk rajta.... akar még valamit...?"Ledöbbentem a hölgy hozzáállásán...
Fogtam magam feltöltöttem a Rev*lut egyenlegem Ft.-al....és a hozzá tartozo Mast*rCard -al fizettem is gond nélkül.... !
Ez ma Magyarország.... én igy szeretlek.... Okosan kell csinálni...Remélem tudtam segíteni egy ötlettel....
Üdv Balu!
-
Amúgy írtam az Index-444-24.hu-nak az ügyről, válaszra se méltat egyik se. Mintha tényleg teljes titkolózás menne. Oké, ünnep van, de most is ülnek benn újságírók.
-
Csaber
senior tag
-
-
lm83
őstag
válasz
szabogabor10 #82 üzenetére
Öregem. Leírtam, hogy nálam mi volt a két napban melóhelyen a tapasztalat.
Had tudjam már, hogy nálunk volt-e gond vagy nem...
Neked először értelmezni kellene, mielőtt belekötsz az emberbe... -
Csaber
senior tag
válasz
janeszgol #85 üzenetére
20000 Ft elég kevés kp... kisvárosban sok helyen nincs kártyás fizetési lehetőség sem...... én mindig fizukor leveszek 99000 Ft-ét a többi marad a kártyán , itt kell a kp , mellé barátnőmnek és nekem is van bankszámlája különböző bankba ha, bármi gond lenne ő OTP-és ....kb most kiáztatott teafiltert ér kártyája...a világ normális részén sűrű elnézések közepette rúgnák ki sorba a banknak dolgozóit egy ilyen hiba miatt...vicces pali hogy nem tud róla hogy hiba lenne ...
-
nyisziati
veterán
válasz
janeszgol #99 üzenetére
"és nem tudnak adni egy csekket, amit be kell fizetni? Ha nem fizeti az ipse, akkor ráterhelik (fizu, ház)."
Aki régebben ott merte hagyni a személyijét (majd újra kiváltotta azzal, hogy elvesztette...), azt szerintem egy csekk letagadása se hoz zavarba.
Más kérdés, hogy mennyi idő/energia a behajtás. Elég csak itt a Hardverapróra gondolni. Simán beazonosíthatók a csalók a bankszámla alapján, mégis rendőrségi feljelentés, bizonyítékgyűjtés és évekig tartó huzavona van, mire a pénzt viszontlátja a megkárosított. Szerintem ezt akarják elkerülni. -
Tim82
félisten
válasz
dajkopali #102 üzenetére
Vélhetően ennek az az oka, hogy amíg ezen adatok publikusak voltak, addig az átlagnál is nagyobb mennyiségű "speciális ügyfélkör"-jellegű megkeresés érkezett ezen csatornára is, pedig az nem erre van kitalálva, ugyanúgy, ahogy a normál ügyfélszolgálat nincsen felhatalmazva sajtómegkeresések kezelésére.
("speciális ügyfélkör" - a definíció a "visszautasíthatatlan üzleti ajánlatom van Önöknek, mely forradalmasítja a világot"-tól az alufóliasapkás "ügyfeleken" át a dühöngő elmebetegekig terjed)
-
Somatom
veterán
válasz
dajkopali #97 üzenetére
Köszi, hogy írtál róla, hasznos volt! Kiderült, hogy valóban van probléma, nem csak véletlen, egyedi esetek. Az "illetékes elvtárs" lábáról meg ideje lenne levágni a láncot, ami az íróasztalához köti.
nyisziati:
"Lassan azok járnak jól, akik szürkegazdaságból borítékban kapják a gempát (vagy egy részét legalább)."
A reklám szerint van, amit nem lehet pénzért megvenni. Minden másra ott a Mastercard. Ez kamu. Ha akkora pénzgurigát húzol elő a zsebedből, amit alig bírsz átfogni, az még akkor is megkülönböztetett figyelemben részesít, ha a külső pár címlet kivételével mindegyik az otthoni nyomtatóval készült. Arról nem is szólva, hogy az igazán örömet okozó dolgokért (kurvák, drogok, stb.) készpénzben kell fizetni.
-
dajkopali
addikt
itt az a gond, hogy néhány évvel ezelőtt még az volt Magyarországon a gyakorlat a nagy cégeknél, hogy regisztráció után adtak közvetlen szóvivői, sajtós kontaktokat - név, e-mail. telefonszám stb.
de ez megszűnt, és mára csak robotokat vagy általános - az ügyfelek kiszolgálására kialakított - kapcsolatokat adnak meg
ha nincs személyes ismerősöd, akkor az a tipikus válasz, hogy: "Kérem írjon az xykommunikacio.hu" címre - aztán vagy reagálnak, vagy nem. -
Tim82
félisten
válasz
#96302336 #91 üzenetére
Elképzelhető, hogy dajkopali nem a sima telefonos ügyfélszolgálatot próbálja elérni és az is elképzelhető, hogy Angliában vasárnap hajnali kettőkör neked sem lenne túl sok sikerélményed, ha a kommunikációs osztályt/média kapcsolati felelőst próbálnád elérni a sima ügyfélszolgálati telefonszámon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Gondok vannak a bankkártyás fizetéssel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest