- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaber
senior tag
válasz
janeszgol #85 üzenetére
20000 Ft elég kevés kp... kisvárosban sok helyen nincs kártyás fizetési lehetőség sem...... én mindig fizukor leveszek 99000 Ft-ét a többi marad a kártyán , itt kell a kp , mellé barátnőmnek és nekem is van bankszámlája különböző bankba ha, bármi gond lenne ő OTP-és ....kb most kiáztatott teafiltert ér kártyája...a világ normális részén sűrű elnézések közepette rúgnák ki sorba a banknak dolgozóit egy ilyen hiba miatt...vicces pali hogy nem tud róla hogy hiba lenne ...
-
nyisziati
veterán
válasz
janeszgol #99 üzenetére
"és nem tudnak adni egy csekket, amit be kell fizetni? Ha nem fizeti az ipse, akkor ráterhelik (fizu, ház)."
Aki régebben ott merte hagyni a személyijét (majd újra kiváltotta azzal, hogy elvesztette...), azt szerintem egy csekk letagadása se hoz zavarba.
Más kérdés, hogy mennyi idő/energia a behajtás. Elég csak itt a Hardverapróra gondolni. Simán beazonosíthatók a csalók a bankszámla alapján, mégis rendőrségi feljelentés, bizonyítékgyűjtés és évekig tartó huzavona van, mire a pénzt viszontlátja a megkárosított. Szerintem ezt akarják elkerülni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Gondok vannak a bankkártyás fizetéssel
- Linux haladóknak
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest