- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaber
senior tag
válasz
janeszgol #85 üzenetére
20000 Ft elég kevés kp... kisvárosban sok helyen nincs kártyás fizetési lehetőség sem...... én mindig fizukor leveszek 99000 Ft-ét a többi marad a kártyán , itt kell a kp , mellé barátnőmnek és nekem is van bankszámlája különböző bankba ha, bármi gond lenne ő OTP-és ....kb most kiáztatott teafiltert ér kártyája...a világ normális részén sűrű elnézések közepette rúgnák ki sorba a banknak dolgozóit egy ilyen hiba miatt...vicces pali hogy nem tud róla hogy hiba lenne ...
-
nyisziati
veterán
válasz
janeszgol #99 üzenetére
"és nem tudnak adni egy csekket, amit be kell fizetni? Ha nem fizeti az ipse, akkor ráterhelik (fizu, ház)."
Aki régebben ott merte hagyni a személyijét (majd újra kiváltotta azzal, hogy elvesztette...), azt szerintem egy csekk letagadása se hoz zavarba.
Más kérdés, hogy mennyi idő/energia a behajtás. Elég csak itt a Hardverapróra gondolni. Simán beazonosíthatók a csalók a bankszámla alapján, mégis rendőrségi feljelentés, bizonyítékgyűjtés és évekig tartó huzavona van, mire a pénzt viszontlátja a megkárosított. Szerintem ezt akarják elkerülni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Gondok vannak a bankkártyás fizetéssel
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest