- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaluNO
csendes tag
Legalább egy Hackertámadást behazudhattak volna.... Vagy az Oroszok, vagy "urambocsáss" Kína.... De az igazság az hogy fogalmuk sincs... vagy mégis. ?! Megvan!!! Windows XP van a gépeken.... és közben tényleg....
Bocs az OFF -ért....
-
BaluNO
csendes tag
Kedves fórumtársak!
Én OTP - s vagyok és ezen a héten többször belefutottam paypass os és online fizetési problémákba...
Felhívtam az OTP bankkártya helpdesk et és ott a hölgy a legnagyobb természetességgel jelentette ki " rendszerhiba van és nem is fogok tudni fizetni.... dolgozunk rajta.... akar még valamit...?"Ledöbbentem a hölgy hozzáállásán...
Fogtam magam feltöltöttem a Rev*lut egyenlegem Ft.-al....és a hozzá tartozo Mast*rCard -al fizettem is gond nélkül.... !
Ez ma Magyarország.... én igy szeretlek.... Okosan kell csinálni...Remélem tudtam segíteni egy ötlettel....
Üdv Balu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Gondok vannak a bankkártyás fizetéssel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest