Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
Ez érdekes és megdöbbentő számomra. Én is OTP-s vagyok és az elmúlt 2-3 napban többször is fizettem a kártyával, illetve pénzt is vettem fel és minde rendben volt. Ma olvastam, hogy milyen probléma van e körül, úgyhogy most már örülök, hogy én nem lettem megkövezve a sorokban.
-
Silεncε
őstag
De most őszintén, mit kellett volna mondjon? Fizessen nyugodtan, amíg nincs megjavítva, minden ingyen van?
Hiba van, dolgoznak rajta. Előfordul (igen, lehetséges, hogy lesznek akik ciki helyzetbe jutnak és valami szélesebb körű tájékoztatást is elvárnánk, de ezt valszeg nem az egyszerű ügyintézőtől fogod megkapni, aki annyit tud mint te, hogy hiba van).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
-
Frissítve! Gondok vannak a bankkártyás fizetéssel
Aktív témák
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest