- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Den Hadnagy #106 üzenetére
Széles utat neked is!
-
válasz
Den Hadnagy #104 üzenetére
GSX R 1000 K8-al ha igazán tempózom, felőlem egy majom is ülhetne a sisakomon az sem érdekelne, annyira leköti a figyelmem az út.
-
glugi
aktív tag
válasz
Den Hadnagy #77 üzenetére
Szia!
Ezek a "kocka" kamerák mindig húzzák a fejet motorozás közben, persze nyilván sebességfüggő....Gopro-s és Yi-s tapasztalatból mondom. Ezért jó a Contour Roam, de ez már tényleg offtopic.
Visszatérve a mount megoldásokhoz: nem tudom milyen motorod van, de ha túrázol, akkor én azt javasolnám, hogy váltogasd a kamera helyzetét, tehát x ideig a sisakon (így a tájat és a motoros társakat is tudod "mutatni" mikor ide-oda nézel és figyelsz), aztán pl. a tankon is (én így használom sokszor, elég sokat segít a szélzajon, hogy a plexi mögött van és valahogy nekem szimpibb, bár sokaknak a statikusság zavaró lehet, de amikor megvágod a nyerset, majd látod úgyis) és kipróbálhatod a mellkaspántot is, bár oda kelleni fog 1-2 J adapter és rövid toldó a helyes beállításhoz (különben mikor előre dőlsz, a tankot mutatja), illetve a motorosruhádhoz kell igazítani a méretet (én direkt nagyobbat kerestem, így is éppen jó-noname kínai persze).
Bármilyen kamerát választasz: plusz akksik és hozzávaló töltő, esetleg usb-s külső akksi kelleni fog és persze néhány sd kártya, nincs annál rosszabb, mikor féltávon rájössz, hogy a nap nagy része mehet a levesbe. Előtte mindet teszteld le otthon. Ha nem a testedre teszed a kamerát, akkor számolj vele, hogy valószínűleg jobban felveszi a rázkódásokat is (yello effect-szerűen).
Én tettem már pl. oldal/hasidomra is Contourt, elég menő volt, na oda nem tenném ki a kockákat, bár nem vagyok egy kanyarvadász sem. Ekkor huzal helyett 20-as damilt használtam biztosítékként. Tankos megoldásnál nem ördögtől való 1 kis selfie nézőpont sem...
De első az út, nem a kamera.
Az eredeti és az utángyártott 3M ragacsokat is ha lehet, akkor szobahőmérsékleten tedd fel, nyomd ahogy tudod legalább 1 percig, utána pedig ne rángasd 1-2 percig. A tankra tapadókoronggal tudod feltenni, olyat válassz, ami több irányban is állítható. A tank felülete legyen tiszta (ez evidens, motorozni megyünk), és egy kis nedvesség is segíthet (nyál,bocs).
Bocs, picit hosszú lett. Hajrá! Aztán jöhetnek a YT linkek. -
vadkörte
addikt
válasz
Den Hadnagy #69 üzenetére
A ~30E Ft-os kategória jobb képviselőivel bár vannak kompromisszumok, de koránt sem akkorák, mint azt egyesek kihangsúlyozzák.
Pl. én teljesen jól elvagyok a Yi-mmel, még úgy is, hogy tudom mik a korlátai. Lehet épp ezért.
Amennyiben a keretösszeget kitolom 2x-ére, és tegyük fel most kellene vennem - a Yi-s tapasztalataimmal - nem biztos, hogy a Yi-t venném. Ez a Git2 sok tulajdonságában jobb, mint a Yi. Viszont 60E Ft-ot nem szánnék egy ilyen eszközre. Amire NEKEM kell egy sportkamera, arra a Yi bőven megfelel.A 2. HSZ-ban linkelt oldalon
a csomagban nem látok ilyen kiegészítőket. De ahogy elnézem a GoPro/SJ####/Yi vonal kiegészítői - a specifikusakat leszámítva - ehhez is jók lehetnek. E-bay meg webshopok rogyásig vannak ilyenekkel.bb0t:
Találtam a kiegészítők között tartalék "opktikát", ami nem csak optika, hanem a komplett szenzor panelt cserélheted kissebb látószögű optikát tartalmazóra.
Halk kérdés. Mi értelme lehet a gyárilag halszem 170°-os optikát lecserélni egy 90°-osra???
Nem kötözködés, tényleg érdekel. -
bb0t
őstag
válasz
Den Hadnagy #69 üzenetére
Nem bluetooth-on, rádiófrekvencián.
Az alap tartozékok között van M3 tapaszos csatos talp, de nem igazán tudom pontosan mivel szokták odafogatni sisakhoz, szerintem azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kutya topik
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest