- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Itt kínainak rögtön egy másik cikkben meg Indiainak írják a céget. Az igazság odaát van?
-
Nyx89
aktív tag
válasz
#06658560 #100 üzenetére
Abban az értelemben jó a gondolkodás módod, de szó nem volt gyerekről, csak egy szüleményről, valószinűleg egy agyszüleményről, aminek pedig kiváló táptalaja egy társasági esemény, de valószínűleg tévedek... De ki mit lát bele, köszönöm hogy elmagyaráztad!
És tényleg ne haragudj, nem akartam támadólag fellépni!
(#90) Duliee: Ide is érvényes a fentebb leírt magyarázatom..
-
Lomha 8V
addikt
Kicsit harsány ezekben a színekben, de attól még szerintem elég szép lett. És a tudása sem rossz, feltéve, hogy tényleg ilyen lesz.
-
laci_csk
senior tag
Miattatok kimentem az udvarra hogy lassam a ledem meddig visz. 15 meter van a keritesig es siman megvilagitotta, mint lampa szuper. Foto't nem csinaltam, az mar mas teszta.
-
Thaaleum
aktív tag
válasz
Krugszvele #94 üzenetére
Sajnos abba sem tették bele, pedig annak ez volt a legnagyobb hiányossága. Csak a RAM lett benne 1 giga, meg ráraktak egy gagyi csillogó hátlapot. De ez már erősen off.
-
Thaaleum
aktív tag
válasz
#09819904 #87 üzenetére
Én nem tudom, hogy ezek a személyek mire és milyen hatótávra használják a telefonjuk ledjét, nem is egyes szám első, személyben írtam, mivel az én telómon nincs is segédfény (Lumia 520). De úgy gondolom hogy ha már van egy telefonon vaku, akkor lehessen is valamire használni. Szerintem ehhez nem teljesíthetetlen elvárás az, hogy el tudjon világítani 3-4 méterre. Egyébként meg simán lekakcsolhatják az áramot a lakásodban, és akkor jól jöhet.
-
Krugszvele
senior tag
válasz
alfaromeo33 #91 üzenetére
El fogtok dőlni, mert ez a készülékem van most:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Panasonic_GD75.asp
A t-mobile két hete nem képes készüléket biztosítani, de utána lesz normális
-
-
laci_csk
senior tag
válasz
Krugszvele #50 üzenetére
Nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen telod van, mert nekem egy Xperia T-m van, es amiket leirsz az "android" nev alatt az nem talal ra. Nagyon jol mukodik.
-
törölt tag
-
rootkiller
őstag
Tök jó lehet de egy nagy péklapát a cucc...
-
hemaka
nagyúr
Hazai piacon biztos tarolni fog
Egyebkent kiprobalnam mit tud ez a vas.
-
ted_mosby
senior tag
Hát nem vett meg a gyártó ezzel a készülékkel
-
Balint1986
csendes tag
Szerintem eszméletlen jól néz ki
-
-
gabber01
addikt
Remek, egy újabb telefon a másik 100millió féle mellé. Lassan ott tartunk hogy már mindenki telefonokat gyárt.
De persze az akku-ról megint nem esik egy q*va szó sem, elvégre mennyire jó már naponta 10x tölteni, mert sms-ezéshez, fb-hoz meg viberhez nagyon kellenek a csillió Mhz-ek (az emberek 95%-a a telefonjaik képességének 95%-át nem használja ki). Röhej... -
Krugszvele
senior tag
válasz
alfaromeo33 #74 üzenetére
Érdekes, nekem nem voltak rajta karcok másfél év használat után, bár fogalmam sincsen, hogy gorilla üveg volt-e rajta, nem reklámozta a gyártó.
Viszont a hátlapon annál inkább, ott már rendesen karcolódott, csak a sima asztalon tárolástól, mozgatástól!Ez a gorilla üveg is tud azért biztos karcolódni. De ha sarkára esik ugyanúgy széttörik, mint az ablaküveg.
-
válasz
alfaromeo33 #74 üzenetére
+1, fólia kell, akárki akármit mondd is
filléres tétel, és a telefon is szép marad
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
Krugszvele #64 üzenetére
Tőled sem vennék telefont
Ezt a fólia miatt mondtam, de amúgy is érdekes nézeteid vannak a telefonok terén.A gerilla üveg nem sokat ér. Jelenlegi telómat használtan vettem és Gorilla Glass 2 van rajta, de fóliát soha nem látott, ennek megfelelően tele is van hajszálkarcokkal.
Előtte volt pl. SGS 2 illetve HTC HD 2 is, amik sima első szériás Gorilla Glassal voltak szerelve és csodálatosan karcolódtak. Sőt a HD2-n direkt teszteltem, hogy mit bír az üveg, hmmmm, nem sokat. -
Wynsent
tag
Nekem így, ahogy van, bejön
-
Thaaleum
aktív tag
Szerintem ne legyünk telhetetlenek, az iPhone 4 ledje például egy egész templom mennyezetét képes bevilágítani (tudom, hülyén hangzik, de a saját szememmel láttam
). Majd a tesztekből kiderül, hogy ennek mennyire erős a segédfénye. Remélem el fog jutni a MA!-s srácokhoz is ez a masina.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Krugszvele #68 üzenetére
Ilyet Mobilarenan én sem láttam, ha írsz Bognak egy privát üzenetet, lehet csinálnak majd egyet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Krugszvele #66 üzenetére
Az lehet, de egy mai kompakt és egy mai okostelefon képminősége nincs egy szinten.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Krugszvele #63 üzenetére
Én egyetértek veled, szerintem se szép ha egy kamera nagyon kiáll a készülék hátlapjának a síkjából. Egy jó telefon kamerája legyen minőségi, de ne akarjon már versenyezni egy fényképezőgéppel, mert esélye sincs még egy kompaktot se legyőzni úgyse.
-
Krugszvele
senior tag
válasz
|DavidWoody| #58 üzenetére
Hát elég beteg szempontok alapján választok készüléket az tény
Két hete vagy mikor jegyeztem meg, hogy ilyen 140 gramm fölött már megaféltégla egy készülék, erre lehurrogtak, hogy a súlyt meg se nézik, tökmindegy, akár 200 is lehet...Most meg a kamera
-
válasz
|DavidWoody| #58 üzenetére
Meg kell erteni...
Mintha egy foggyos gyermekrol beszelnenk
Csengohangot, betutipust meg ikonokat huzogatni pont hogy az atlagember szeret.
Viszont leszarja ha kicsit belassul, mert eszre sem veszi!
3G rol megint csak ios(7)-en nem lehet visszavaltani.
Forditva latod a dolgokat.
Minden oprendszernek megvan a vasarlokozonsege maradjunk annyiban tovabbra is!
Valahol kozeput lenne jo mert pl a piacvezeto
samsung fele mezes mazos ui es anyaghasznalat egy hanyinger valoban. -
Vajon segédfény lesz a kamerához, mert az nem látszik a képekből. Ez a fényes műanyag burkolat nem a legjobb, így kicsit lehúzza a minőségérzetet, bár úgy is a userek többsége tokban használja. A SoC-ért meg kameramodulért piros pont.
-
|DavidWoody|
tag
válasz
Krugszvele #42 üzenetére
Leteszed az asztalra és a kamera eltartja az egészet a felülettől.
Ez a gagyiság egyik legjobb ismertetőjele az összes mobilkészüléknél.Ja , mint mondjuk HOX , Nexus 5 , Nokia Lumia 1020 , Nokia 808... A sok szar telefon.... Frankón így nézel egy készüléket ? Nevetséges.
#50 : Ezt senki nem tudtam volna szebben megfogalmazni , ebben benne van minden , amit meg kell érteni IOS-el kapcsolatban. ( még mielőtt jönne a flame : wp8&droid user vagyok )
-
kromatika
veterán
Elmegy szódával.
-
wertigo1984
őstag
Nekem tetszik.
A procit atraknam a tabomba, es en lennek a vilag legboldogabb embere. -
-
batai15
félisten
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Na pont erre gondoltam.fedobnak egy miuit azt jovan.
-
törölt tag
válasz
LurkerSheik #48 üzenetére
Egy szubjektív példa volt az érzékeltetés miatt. Nyilván nem akartam a Sonytól a Samuig végigzongorázni a dolgokat....
-
Krugszvele
senior tag
Szerintem ilyesmire gondol, hogy mondjuk ikont nem lehet átnevezni, vagy nem húzhatod őket akárhová, csak sorrendben lehetnek. Vagy nem lehet launchert cserélni, nincs betűtípus csere, nem lehet widgeteket használni, sem a fölső, sem az alsó redőnyt nem lehet módosítani, oda alkalmazásokat berakni, vagy kivenni.
Nem tudnak alkalmazások úgy beépülni, hogy egymás között egyszerűen tudjanak adatokat cserélni.
Csengőhang továbbra is csak 30 mp hosszú lehet, viszont ha jól tudom, már lehet mp3 is, nem kell amr.Ezt a listát gondolom még valaki ki tudná egészíteni jó pár dologgal, várom is!
De be kell látni még a fanyalgóknak is, hogy ezek a kimaradt funkciók csak a moddereknek számítanak. Én nem akarok ikonokat cserélni, nem akarok widgetet használni, betűtípust főleg nem akarok cserélni. A redőny úgy jó, ahogy van, csengőhangot meg még androidon se cseréltem soha az életben, nemhogy ios-on.
Viszont attól elrobban az agyvizem, mikor egy készüléket újra kell indítgatni hetente, hogy ne lassuljon be, vagy egy alkalmazás nem indul el, vagy hívnak és valamiért épp nem lehet felvenni, mert nem kapcsol be a kijelző, vagy nem érzékeli az érintést. Vagy ledobál 3G-ről, LTE-ről, vagy épp nem lehet csak 3G-n használni, vagy a gps két óra alatt leszívja az akksit.
És a legrosszabb, amikor bekapcsolom az androidot, felvillan a képernyő és instant hányinger az egész grafikai megjelenítés, összekuszált, igénytelen menük, mindenféle pixelpontatlan ikonok, nigger az egész.Ezek után öröm kézbevenni az ios-t és majd biztos azzal fogok problémázni, hogy az ikont nem tudom a sarokba húzni, mikor végre minden úgy működik, ahogy én azt elvárom. Ez az üzleti kategória.
-
b4zsi-
őstag
válasz
LurkerSheik #48 üzenetére
Mire gondolsz lemaradásban? Én a Miracastot tudnám felhozni, ami tudomásom szerint csak Apple TV segítségével lehetséges.
-
válasz
#09819904 #35 üzenetére
A nexus 4 & 5 kozt konkretan 1 ev telt el. Hulye peldat hoztal fel. Sarkosan latod nagyon ezt a helyzetet.
Az iphone oke h tartja az arat ( szerintem nem, csak a regebbikre is van kereslet, tehat eladhatobb)
De csak az apple 'világán' belül nincs elavulva.
Iphone 5 hasznalo vagyok de szoftveresen (ios)
eszmeletlen a lemaradasuk mar. -
enonlui
tag
Oké-oké, hogy nem teljes szép, nincs olyan vonz ereje mint egy nagy márkás kütyünek. De én még mindig azt mondom hogy ezek jöjjenek és szépen verjenek oda a nagy ár-értékű márkás cégeknek. Had érezék hogy egyáltalán nem reális amit elkérnek ezekért a kütyükért.
-
törölt tag
válasz
takacsbotond #38 üzenetére
-
törölt tag
De annak az az oka, hogy az Apple azért nem dob félévente egy iPhone-t a piacra. Nyilván megújítja a modelljeit ugye S és Retina verziókkal, de ugyanakkor az eszköz operációs rendszerének frissítése sem olyan, mint a droid. Így tudja tartani az árát, mert nem lesz annyira elavult. Érdekes módon az iPhone 4 megkapta az iOS 7-et. A droidnál, ha kijött volna ugyanez, 4 -> 4S -> 5, mennyi lett volna az esélye, hogy a kettővel ezelőtti széria megkapja az új modellre (is) kiadott rendszert? Talán semmi... Jönne a nagy duma, hogy hardwaresen nem bírja el a készülék (ami tudjuk jól, hogy fals...), vagy az, hogy kifutott az XY hónap frissítésből.
Dupla no comment!
A gyártóknak oké, hogy nem kell hinni. De mára már nem azt a világot éljük amikor lehetett fixen ajánlani valamit, mert volt mire hivatkozni. Mára ilyen nincs! Mire hivatkozol valamire addigra másik húsz készülék is tudja ugyanazt.
Szintén nem vagy biztosítva, hogy a telefonod megkapja majd a frissebb rendszert. Ha mégis megkapja, akkor olyan frissítéseket kap ami vicc! Pl. a Galaxy S3 nem kapja meg a drama shotot, amit amúgy tudna HW-esen.És akkor jobban nem is mentem bele!
Most kezd elterjedni az ujjlenyomat olvasó. Jövőre majd a kínai csodák is ezzel lesznek tele. Aztán, ha kijön a Galaxy S5 akkor majd bevezetik a retina scannert is.
-
b4zsi-
őstag
válasz
#09819904 #35 üzenetére
Abban igazad van, hogy a régebbi modellek "elavulnak" és nem tudják tartani az árulat. Amúgy ez egyedül az Applenek megy. Az iPhoneok egész jól tartják az árukat a konkurens gyártókkal szemben. Igen már minden új szoftverhez inkább kiadnak egy új telefont is. Nem szabad a gyártóknak hinni. A felhasználó számára a megfelelő verzióval kell már a telefont megvenni és nem a hitegetésre várni, hogy persze lesz 4.4... Amúgy Samsungon kívül most a Gigabyte meg a Presrigio ami tolja a telefonokat ezerrel.
-
törölt tag
S van értelme annak, hogy 2-3 hónaponként kijön egy jobb, újabb és dögivel ott áll a kínálat? Majd laza fél vagy egy éves készülék már kifutó modell?
Ez nekem abszurd!
Lásd a Nexus 4 és Nexus 5 esete. Még meg se melegedett a Nexus 4 feneke alatt a polc, már jött az újabb új droiddal. Ezzel egyenes velejárója az értékvesztés és még lehetne sorolni. Komolyan erre van igény?
A legyen kínálat szerintem nem egyenlő azzal, hogy tucatszám jönnek ki új készülékek. A Samsungból is azért lett elegem, mert látszólag szitne ugyanolyan telefonokkal árasztotta el a piacot. HW terén van csak változás, de már ott se eget rengető az eltérés. -
törölt tag
Nem az a problémám, hogy kisebb gyártók jutnak el kishazánk tájára is! Hanem az, hogy a piacon így is van dögivel már akkora kínálat amennyivel, ahogy a mondás tartja, Dunát lehetne rekeszteni. Erre most még jön egy tucatnyi. Oké, szép és jó dolog a kínálat, csak van amikor a kevesebb több!
-
Thaaleum
aktív tag
Nekem tetszik, csak bár ne lenne az a csilli-villi-f0s hátlap. Amúgy a kezelőfelülete nagyon MIUI-One Touch UI koppintásnak tűnik, de jót másolni, mint tudjuk, nem bűn.
-
b4zsi-
őstag
válasz
#09819904 #29 üzenetére
Én örülök, hogy jönnek felfele a kisebb gyártók mert így a nagyok nem engedhetik meg maguknak az elszállt árakat akkora mértékben.Az LG is kedvező áron adja a mostani csúcsmodelljét ő szerintem egy jó példa. Az Asus is normálisan árazza be a tableteit. Nem tudom milyen mértékben, de talán köze van ehhez az, higy egyre több gyártó van a piacon.
-
törölt tag
Újabb kínai tucatphone.
Mennyi ideig is lesz ez menő a mai világ piacán? Egy-három hónap?
Mire befuthatna, majd lesz E8, meg Galaxy S5, Nexus 6 és még lehetne sorolni.
Komolyan, úgy érzem, hogy mára a mobilhíreket nem is éri meg olvasni, mert minden napra jut egy újabb bemutatott telefon. Mire az egyik teszt végén meggyőznék az új vevőt a "Tetszett" plecsnivel, addigra jön a másik ami ugyanúgy a "Jóóóféle!" jelzővel megy ki a piacra.
Oké, hogy a népnek kell az új és újabb mindig. De mára már nem hiszem, hogy ennyire gőzerővel kellene túllicitálni a másik gyártókat.
Mennyiség helyett a minőségre adhatnának. Így is sok ember az üzemidőre sikít - tegyük hozzá teljesen jogosan -, de ezzel csak éppen hogy foglalkoznak a gyártók. -
Paul119
addikt
Erről a bazári ízeről az i5c jut eszembe
-
Kicsit azt érzem ennél a készüléknél, hogy a cél az volt , hogy először tudjanak ezzel a hardverrel megjelenni...
És tökmindegy hogy néz ki...
-
szebev
senior tag
Hat a kulso olyan amilyen, de ha a belso jol fog mukodni es a kamera is jo lesz , akkor kelendo lehet .
-
b4zsi-
őstag
Azért az árára kíváncsi leszek. Lassan a mobilok ismét annyi színben lesz kapható, mint anno a Nokia 3310-es
.
-
litvitcsak.a
tag
az ikonok alapján olyan mintha a MIUI-t koppintották volna felületnek vagy ezen is miui fut?
-
Csapoati
nagyúr
Ocsmány, fényes Lumia-copy.
-
válasz
takacsbotond #21 üzenetére
Erre találták fel a vékony szilikontokot...
-
takacsbotond
őstag
Egyébként az eleje egész szép lett (akárcsak a P6-nak) de a hátulja az Pfúúúj!!
És, hogy ez ,hogy gyűjtheti az ujjlenyomatot, és, hogy hogy csúszhat abba már bele sem merek gondolni... -
haiiro_o
tag
szerintem elég szép és ami benne van sem mondhatoo rossznak..
-
ghost364
senior tag
Hú de randa ződ!
-
Nuada herceg
őstag
Nekem tetszik a külső is...
5,5 inch kijelző is pont jó.
Sznapi 800 gondolom teszi a dolgát.
Szóval jó kis mobilnak tűnik... -
Kaminski
tag
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Ja!
Menyi hülye mobilgyártó van abban az országban! -
dilajoska1
őstag
Viszont sok helyen azt írják hogy 2k felbontású a képernyője.
-
dilajoska1
őstag
videó:
http://www.youtube.com/watch?v=u0GHLNO6lhQ&feature=youtube_gdata_player
-
alfaromeo33
aktív tag
Amit belepakolnak az ott van a szeren, csak kérdés, hogy ezt milyen minőséggel rakják össze és mennyire sikerül optimalizálni a rendszert. A külső alapján kár ítélni, az esetleg egyéni ízlés kérdése lehet, ha a külső minősége alapján vettem volna telót akkor most nem használnák Note 2est nagy megelégedéssel. Mert ez is jól össze lett guberálva csak a formában és az anyaghasználatban van némi kivetnivaló
-
xmaas
őstag
Kovezzetek meg de nekem bejonn egyetlen amit kifogasolni tudnek hogy fenyes az a ,muanyag/polikarbonat keszulekhaz a tobbi resze viszont rendben van ,es biztos kaphato lesz mas szinekbe is fekete etc. ha valaki ezen fanyalogna
-
törölt tag
válasz
takacsbotond #7 üzenetére
Mármint estéje?
-
beccyboy
aktív tag
Itt szerintem valami nagyon nagyot akartak alkotni a külsővel, de nekem akkor se jön be... Egyáltalán nem!
-
dsr
senior tag
Csúnyácska , de az a hw meg a kamera nem rossz
-
takacsbotond
őstag
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez csak annak a szüleménye, hogy a Lumia 920-nak és a Ascend P6-nak volt egy zűrzavaros estélye??
-
HarryDEC
tag
válasz
tothmaxy182 #4 üzenetére
Másfél milliárd Kínai viszont igen
-
Antibazsi
aktív tag
Az optikát kalapáccsal püfölték a házba? Vagy az a csipke körülötte csak optikai csalódás? Vagy ez az egész egy optikai csalódás?
-
tothmaxy182
őstag
Olyan mobilcégek nőnek ki a földből, amikről még életemben nem hallottam...
-
kbyte1024
veterán
Formavilága a P6-ra emlékeztet.Nem rossz szerintem.
-
Csak ne lenne ilyen fröccsöntött förtelem.... Amúgy meg innen-onnen szedett-vedett...
Egyáltalán nem minőségi cucc, ránézésre sem... Sajnos bukó részemről
Új hozzászólás Aktív témák
ma 2,5 GHz-es Snapdragon 800 processzorral és az OmniVision legfejlettebb 16 megapixeles kamerájával érkezik a Gionee legújabb okostelefonja.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest