Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Nincs azonban egyedül a katasztrofális 2011-es eredménnyel, a Sharp 4,5 milliárd, a Panasonic pedig 9 milliárd dolláros (1000, illetve 2000 milliárd forint) mínuszt könyvelhetett el. Mindkét adat negatív rekord a cégek történetében. Az Economist brit hetilap szerint 2000 óta az öt legnagyobb japán elektronikai vállalat (Fujitsu, NEC, Panasonic, Sharp, Sony) összértéke a harmadára zsugorodott.
-
fury71
aktív tag
A Sony is a Kodak sorsára juthat?
Remélem nem így lesz. -
kimpepevok
tag
válasz
Brock Samson #131 üzenetére
+1
-
csaabz
őstag
Túl sok mindennel foglalkoztak. Sztem fontosabb lenne a szórakoztató elektronika, csak bizonyos területeire fókuszálni...
-
bombermann19
csendes tag
igen lényegében igazad van. én viszont ezt lényegében még mindig marketingnek látom mivel maga a képfrissítés nem történik meg gyorsabban csak magát az emberi szemet verik át vele amivel olyan hatást ér el mintha tényleg abban a sebességben frissítené a képet. valami hangzatosabb extraként feltüntetve nem mosolyognám meg. így viszont igen... de azt nem mondtam, hogy nincs haszna. ;-)
-
D.Zsombor
csendes tag
szerintem az Xperia S el és családjával az egyik legjobb bizniszt csinált a Sony
az hogy most veszteséggel zártak az egy dolog... ezutan már csak a nyereség következhet
-
pit stop
addikt
válasz
stbtamas #144 üzenetére
Csak akkor ne forint árakra hivatkozz, hanem írd meg hogy hol vagy hogy milyen pénznem; mert forintot írtál folyamatosan ezért asszociáltunk Magyarországra.
Eltérés összegét nem értem, de elsőre arra tippelnék, hogy ott vagy nincs hivatalosan Sony, vagy xperia s még nem kapható általuk ha vannak - szürkeimporttal meg nyilván megkérik árát akármiről legyen szó.Ez azoknak jó, akik mindíg hivatkoznak nyugatra hogy 0 forint, meg utánnaddobják, mert van ahol még nállunk is rosszabb a helyzet
-
stbtamas
aktív tag
válasz
capulet75 #142 üzenetére
Nem tudom.. itt még országon belül is egy telefon kiszállítása ahol én lakol van 7-8000 huf.. Ezért gondolom a szállítás külföldről elég költséges lenne ide, na meg az pénz utalása is, mivel 5000hufot akartam utalni nemrég Magyarországra és ez nekem +2000 hufba került volna, szóval lemondtam róla.. A garancia probléma se elhanyagolható, ha netán valami probléma lenne a telefonnal.
-
zsigus
őstag
Igazad van rosszul fogalmaztam, van köze hozzá természetesen, de úgy olvastam ki a hsz.-edből mintha semmi értelme nem lenne a 100 Hz-nek.
A kolléga (akinek válaszoltál) pedig csak marketingnek gondolja ami szintén nem igaz, van haszna, legalábbis valamilyen szinten.
Egyébként az az 50 kép/másodperc inkább 25x2/mp.
[ Szerkesztve ]
-
stbtamas
aktív tag
Csak hogy itt nincs hivatalos Sony márkabolt ahol meg lehetne venni, vagy meg lehetne rendelni. Így bárhol szeretne hozzájutni az ember, ott ennyi pénzt kell kicsengessen érte, ami akárhogy is nézzük borzalmasan sok! Ezek szerint nálatok más a helyzet, szerencsések vagytok
-
Gengi
senior tag
Van 50 képed másodpercenként ,akkor pontosan miért is nincs köze a 100 HZ-es képalkotáshoz ? A plazmáknál természetesen úgy működik ,ahogy a kolléga leírta. Miből fog neked dolgozni a tv-d ,ha a kapott jelhez köze sincs
????
[ Szerkesztve ]
-
Brock Samson
csendes tag
VAIO notiknal addig nincs gond, amig garis a cucc. Utana viszont ha akarmi baja van perkalhatod a nagy lovet, mert draga az alkatresz es mint a legtobb Sony cuccot valami kuloncsegi hobortnak betudhatoan teljesen mashogy (korulmenyesen es tulbonyolitva) rakjak ossze, mint minden mas gyarto.
Telefonok teren van nemi elorelepes, ott valoban nem nyomjak ugy az arakat, mintha premium marka lennenek (gondolkozom is es xperian).
Amikor tevet szerettem volna ismeros Sonyt javasolt, mert neki az volt. Szepek is voltak a Sonyk kepei, de nem annyival szebbek, mint amennyivel tobbe kerultek, mint az LG amit vegul megvettem.
Azt nem mondanam, hogy orulnek ha bedolne a ceg, de felejtsek el ezt a premium kategorias arazast, ha nem tudnak boven a mezony fole menni minosegben (most nem tudnak).
-
stbtamas
aktív tag
válasz
mathaus=) #116 üzenetére
Ez a "gyerek" nem Magyarországon látta. Mivel itt ilyen árban van, sőt kb 1 hétig még drágább volt mint az one x, most pedig egy árban vannak. Az arc S is drágább mint egy SII például, a sima arc is 110 körül van. És még véletlen se a legdrágább online bolt, mert ez az egyik legolcsóbb, máshol még drágább ;-)
-
Gengi
senior tag
válasz
bombermann19 #120 üzenetére
A sugárzott adás 50 HZ-es jelenleg mindenhol. Mikor meccset nézek tényleg zavartak a gyors történéseknél ,hogy egyszerűen néha szaggatott a kép. Erre hoztak egy pár jó megoldást a gyártók ,hogy 100 HZ-el frissítsék a képet. De melyik képet ? Ha ugyan azt villogtatják akkor nem lesz semmivel sem gyorsabb a kép. Viszont ha két képkocka közé próbálnak beszúrni még egy közteset ,akkor a mozgókép gördülékenyebbnek tűnik. Én csak minimum 100 HZ-es TV-t vennék vagy 200 HZ-eset. Ugye 200 HZ-nél akár egy normális 3D-s megoldást is lehet csinálni. Jön a Foci EB
...
-
fury71
aktív tag
válasz
stbtamas #113 üzenetére
Ne hergeld már itt fel a jó népet, vagy most szívatsz itt mindenkit?
Az MM-ben tényleg 180e az ára, de már 2év gyártói garral megkapni az Xperia S-t 130 körül sok helyen. Mint írták a T-nél is 121 a kártyás ára. Nem beszélve arról, hogy ez is induló ár ha a One X és négymagos társai kaphatók lesznek még esik majd az ára.[ Szerkesztve ]
-
kimpepevok
tag
Nekem személy szerint soha sem volt sony dolgom és valószínüleg soha nem is lesz.
Én régen idegenből behozott használt műszakiáru javításával foglalkoztam.
1992-2000 között.
Utáltam a sony szarokat! Soha sem volt a kedvenc márkám. Ócska anyagokat használtak mind a videóikban, mind a dvd-kben, mind az audiotechnikában!
Jó dolog csak mozgóalkatrész nélküli termékük volt. Meg néhány TV.
Soha sem felejtem el, hogy többször, elvileg prémium kategóriájú termékeikben egész egyszerűen széttöredeztek a műanyag alkatrészek. És egy akkor 60 ezer forintos deck használhatatlan lett. A pótalkatrészeket méregdrágán lehetett beszerezni. Mindig trükközni kellett valahogy. Ugyan ez volt a videóikkal is. A videómechanikájuk egy ócska legóhoz hasonlított. A pana, jvc műanyagjai sokkal jobb minőségűek voltak!
Aztán azt se felejtem el, hogy egyszer hívott egy haverom, hogy akadozik a videója, nézzem már meg. sony volt ráírva, kinyitottam és na vajon milyen mechanika volt benne? SAMSUNG!Arról már nem is beszélek, hogy mindig különcködni akart! Pl MemoryStick vagy hogy írják.
Hogy nehogy valamivel csereszabatos legyen! De írhatnám a spéci aksijaikat is.
Ez se tette szimpatikussá számomra a sony-t
A mostani vonalat NEM ismerem. -
johny dragon
aktív tag
Ne vedd trollkodásnak, de balra nem az olcsóság van. Pl. a Vodánál az Ace kártyásan 65, az Xperia Mini Pro 60. Samu nem olcsó, legalábbis a mobiljai nem azok, de legalább sablonosak. A HTC sok szempontból tényleg minőségi (pl. majdnem minden fémből van), de nagyon sablonos és túlárazott. A Huawei-ZTE duó tényleg olcsó, nem is olyan rosszak, bár a Skate nem a leggyorsabb cucc. Nokia elaludt, kár érte, tudnak jófajta cuccokat gyártani. Ezek a felső-kategóriás Lumiák klasszak, de azért nem lesz belőlük tömegtermék, sajnos. RIM-nek az iPhone lett a veszte (ugye ők Amerikában terjedtek el igazán), nálunk viszont pont most kezdett el pl. a Voda BB-t reklámozni (ráadásul fiatalosan). A Sony jó (én is olyat használok), a termékstratégiájuk (legalábbis a tavalyi) nekik a legszimpatikusabb, nem is horrorárúak.
-
capulet75
addikt
Van ami kihasználja telefonban a 4 magot. Az akkumulátor.
-
pit stop
addikt
válasz
stbtamas #113 üzenetére
Csatlakozom többiekhez, még jó hogy van Sony-nak online store-ja is, és ott is meg tudod nézni
Egyébként pedig pont korábbiakhoz mondanám, szintén Sony online boltjára hivatkozva, hogy HDMI kábellel, tokkal, fóliával nemtudom még mivel adták xperia S-eket, szóval kiegészítőre se lehet panasz.
Szolgáltatónál meg maga szolgáltató szól bele hogy mit adnak hozzá meg mit nem, lásd T-nél LWW-vel ami volt (/van-e még nemtudom).És hogy gazdaságilag is hozzászóljak, utólag nézve okos az ember, hogy európai gyárbezárásokkal jól benézték, otthoni teremelési (bér) költségek miatt, meg cunami stb. Ugyanakkor nem fogja azt nézni bármilyen jófej, hogy pici kis országba, ami neki az isten háta mögött van most megtartsa gyárat mert ad munkát meg nem rossz annyira, vagy ne.
-
bombermann19
csendes tag
kb. jelen pillanatban a 100hz vagy akár a 600hz csak arra jó, hogy vegyék vigyék. most így lassan éjfél fele nem akarok bele menni, hogy miért nem annyi az a frekvencia de nyugodtan utánna nézhetsz. nekünk még a suliban is magyarázták. életem egyik legroszabb élményei közé tartozott :-). de ha máskép látod meg tudod akkor azt szívesen elolvasom. ezek úgy is jobban érdekelnek mint az ár viták. ;-)
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
válasz
bombermann19 #117 üzenetére
Miért is ? A 600 HZ-eson meg bepisilsz a nevetéstől?
[ Szerkesztve ]
-
bombermann19
csendes tag
szerintem a hülye azért nem vagyok multiban nézte a függetlent.... én is ott láttam annyiért. de hülye lennék onnan venni valamit is :-D
-
mathaus=)
senior tag
Szolgáltatós ára meg 120 nemtudom hol látott a gyerek 180ér Xperia S-t.
Biztos kikereste a legdrágább boltot a sonyhoz, a samukhoz meg a legolcsobbat.. Amugy elárulom kedves Tamás h a 4+1 mag szvsz parasztvakítás mert semmi nem használja ki még a 2 magot sem...
Nismoka bocsi nem válasz akart lenni :$ Hiába már 11 óra van :-D
[ Szerkesztve ]
-
Enci1983
senior tag
Atyaég, erre azért valahol számítottam, na de nem ilyen hatalmas összegre. Túl fogják vészelni, ez nem vitás, okosak.
-
stbtamas
aktív tag
Nem okoskodok még véletlen sem. Itt független egy xperia s 180k, ugyan annyi pont egy one x.. a samsung note viszont már 150kért hazavihető, a SII pedig már 125k-ért elvihető.
Bocs de egy 2012 telefon 2 magos procival ne kerüljön már ugyanannyiba mint egy one x 4+1 maggal. És még jön az x4 HD ami startból 170k körül indul majd ugyancsak 4+1 maggal. Előbb nézz utána, mielőtt okoskodsz. -
Gengi
senior tag
válasz
stbtamas #103 üzenetére
Mennyit ér
??? Ne viccelj már. Az összes csúcs készülék megfordult a kezem alatt mostanában. Kivéve a HTC One X (még
. Amíg meg nem rendelem
..). A Sony S-nek egy baja van csak. A hátlap. Ami azért nem annyira patent ,de egyébként ver jelenleg minden készüléket ,amit láttam mostanában. A kijelzője meseszép. A NOTE és GN és I4S kijelzője is szép, de sajnos a Sony jobbat rakott le az asztalra és a fent említett készülék drágábbak is. Tán a GN már egy árba került.
Én egy Sony cuccot bármiben elfogadnék és megvásárolnék. Laptop, Fényképező, Kamera, Konzol, Monitor stb... Viszont a TV-kben egyszerűen nem tudnék napirendre térni. Nagyon jó képminőséghez és tudáshoz olyan ár párosul ,aminek hála nem Best Buy.
-
fffeco
tag
huawei, zte, samsung nekik megy többi meg csak a leejtőn: nokia, sony, RIM bb, htc
balra olcsóság, jobbra minőség -
capulet75
addikt
Azt is elfelejtik hogy nagyon más a SONY made in Japan, mint a többi. Használtam pár hónapig egy ilyen fülest, nagyon-nagyon szuper volt.
-
nismoka
addikt
válasz
bombermann19 #105 üzenetére
Igy van. Jobban megy a marketing maszlag a koreai cuccoknál, sokszor félrevezetö módon is. Pld kamu 100Hz, kamu full hd 3D.. Aki jobban benne van a témában az tudja. Egy laikus vâsárló ezekröl semmit nem tud. Mèg mielött rám sütik a sony fanboy jelzöt, sokadik samsung telefonom van és szeretem.
Most is arról irok.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz
GeryFlash #102 üzenetére
Pont hogy jobb füleseket ad a Sony a hordozható cuccaihoz mint egyéb gyártók, pld apple, samsung. Nameg hogy a skull candy is lenyomja... Nemtudom ezeket honnan veszed. Sok sok készüléket ismerek ès van lehetöségem tesztelni több mint 15 éve és bizony a Sony- val vannak a legjobb tapasztalataim. Megbizhatóságban egyértelmüen jobbak mint pld a koreai társaik. Tény hogy az utóbbi években ültek a babérjaikon, sokat hibáztak de még mindig megvan bennük a potenciál hogy újra a toppon legyenek. Viszont azt sem szabad elfelejteni hogy mai piaci viszonyokban ahhoz hogy versenyben maradhasson elkerülhetetlen az olcsósítás ami a minöségre persze nincs jó hatással. Sokak szerint a samu olcsobb, ez már nem igaz. Ha jobban utánna néznének akkor látnák hogy ugyan az a kategoria kb egy árban van.
[ Szerkesztve ]
-
bombermann19
csendes tag
válasz
Dave1984 #101 üzenetére
hát nem tudom. nekem itthon van egy bravia tv ps3 meg egy vaio telónak meg egy xperia ray. annó azért esett a választásom a sonyra mert egy elég jó ökoszisztémát lehet összehozni. a hang cuccairól nyilatkozni nem tudok mert azokat álltalában én gyártom magamnak. így pénzt spórolok és nekem jobban tetszik a hangjuk még akkor is ha tudom, hogy a közelében nincs a nagyobb márkáknak. a termékeikből. az árazásnál meg a cég szíve joga eldönteni, hogy mennyiért adja a cuccait. de ha túlárazásról beszélünk akkor ott van az apple (akiknél szerintem már-már a jó ízlés határát súrolja ez a jelenség) vagy a samsung a minden nap kihajítok egy telefont akkora árral mint az állat. de még is veszik őket. a válasz pedig nem azért veszik ezeket mert olyan jók (az apple újításait elismerem a samunál pedig nem tudnék akkora innovációt mondani...) hanem mert a csapból is ezek folynak. itt az oldalon is minden második hír az ővék. jobban megy a marketing ennyi.... bocs elcímeztem.
[ Szerkesztve ]
-
zooole
senior tag
Nekem mondjuk most egy 720p 110 centis Samu van, már azt sem tudom hány éves, sima TFT. Lehet vagy 5-6 is akár.
Pernamens beégés nincs, de durván ott maradnak a dolgok néha, kontraszt röhejes, betekintési szög is zavaró, nem is hipervékony, sallang is van rajta rendesen a képernyő mellett. Nem tudom, én ennyit várok egy korai LCD-től, mikor még gyerekcipőben járt.
Panelelektronika is érdekes. Néha bezöldülnek a szürke részek, szép szemcsésen, rá kell egyet sózni óvatosan a hátára szegénykének, de szeretem
-
stbtamas
aktív tag
Adná megfizethető áron a készülékeit és lehet nem lenne ekkora sz*rban.. az xperia S ára is jóval magasabban van, mint amennyit ér a készülék.. kész vicc az egész.
-
GeryFlash
veterán
Elismerem, hogy a Bravia tévék képe nagyon szép, pont mint a sharpnak. Csak hogy az élettartama nem vmi király, és a hangzása is jobb a Sharpnak (igaz az ember ilyen kategóriánál inkább 5.1et használ)
A híg fos túlzás volt, elnézést érte, azt akartam kifejezni, hogy mára már a sony nem az mint 10-15 éve amivel kiérdemelte azt a hírnevet... Mióta mamutcég lett (mobil, handycam stb) azóta nem az igazi, jó példa erre az is, hogy 10éve még ért vmit egy sony fej/fülhallgató, mára semmit... AKG Sennheiser, de még egy sehonnai (bocs) skullcandy is lepipálja ezen a téren... Tudom nem ez a fő célpontjuk, de akkor is gáz... Nem tudom, lehet nem is ők gyártják ezeket, csak felcímkézik, csak kissé fura hogy egy pofátlan drága mp3/mp4 lejátszóhoz milyen fülhallgatókat adnak... -
Dave1984
őstag
Én elfogult vagyok,ezért nem igazán kéne nyilatkoznom,de mielőtt 2005ben letettem az SE mellé a voksom volt pár más márkás mobilom(azóta is persze)Samsung D900,Nokia N95 8G,E 52 stb,de valahogy mindig visszahúzott a szívem,eszem,mert minden más márkánál hiányzott valami...
Így hogy SE-ből Sony lett nem tudom,nem tetszik nekem az új irányvonal,pl nem bővíthető mem kártyával stb.Kezd Apple érzésem lenni,hogy helyettem akarják megmondani nekem miből mennyi elég stb.. Ezért használok pl Androidot,nem WP7et,mert utálom azon rendszereket,amit nem tudok,lehet átalakítani kedvem szerint.
Lényeg.Nem tudom következő telefonom milyen márkájú lesz,mert ez a Sony annyira már nem jön be. -
Dunbar
senior tag
Mondjuk a VAIO-m kijelzőjének meg nagyon rossz a betekintési szöge, az akkuja meg 20 percet bír 2 év után (ez mondjuk lehet, hogy notebookoknál normális). De valamiért én is szeretem a Sonyt, mondhatni a kedvenc márkám, csak simán szimpatikusabb, mint az LG, Samsung, Toshiba, Panasonic, Apple, HTC.
-
nismoka
addikt
Úgylátom sokaknak csak a tv gyártás jelent valamit. Pedig ottvan még pld a Handycam, Cyber shot, NEX, VAIO. Kamerában pld nem vennék mást csak Sony-t!
[ Szerkesztve ]
-
gekkoXT
senior tag
Háttérben a négykézláb fiúcska lassan jellemzi a Sony helyzetét.
Csak a pro cuccokban vannak piac top kategóriájában. -
GeryFlash
veterán
-
zsigus
őstag
A TV-k médialejátszási képességeiket inkább hagyjuk...
Bár nem Sony TV-m van, de örülök neki, hogy ők legalább nem vakítják a népet azzal, hogy lejátssza az .mkv-t is a TV, mert egy 8-9 Mbps bitrátával rendelkező mkv-t már sok esetben el sem indul, a hangsávok többségének kezelése pedig minden TV-nél teljesen hiányzik.aram01: A Sony prémium gyártó (volt) sztem, és ennek megfelelően drágák is (voltak) a termékeik, viszont annak idején a Trinitron képcsöves TV-ikhez képest sehol nem volt a konkurencia, tehát a minőség is megvolt. A Pioneer-t egyébként miért nem szapulja senki amikor a KURO TV-ikből a legolcsóbb is 300k fölött volt (amíg abban nem hagyták a TV-k gyártását).
Aztán rájöttek a Sony-nál, hogy ez nem megy, ezért lejöttek az olcsóbb kategóriákba is. Egyébként ne a Samsung/LG pároshoz hasonlítsd most sem a cuccaikat, hanem mondjuk a Sharp-hoz, és máris nem lesz olyan drága.
[ Szerkesztve ]
-
GyéBen
tag
válasz
callmeakos #86 üzenetére
Ez személytől, és pénzügyi helyzettől függ, de pl.: LWW, Mini pro, Active mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
lorincmate
tag
hát ezen nem csodálkozom elég drága úgy átlagban.
bár a telefonokkal meg vagyok elégedve de a többi nem olyan mint régen. -
-
Gusztáv
addikt
Azért nem véletlen, hogy áttértek a sd-microsd kártyára. Gondolom rájöttek, hogy hosszútávon több kárt okoz, mint amennyi plusz nyereség van rajta. Az emberek igénylik a lehetőséget, hogy szabadon cserélgethessék az eszközök között a kártyákat. Azt se felejtsük el, hogy csomó ideig a Sony tv-k nem játszottak le usb-ről video fájlokat. Szerintem sok ember döntött ezért más gyártó terméke mellett.
-
GyéBen
tag
Tudod, egyes emberek nem a
hígfosSamsung minőséget választják, hanem a normálisat.
Egyébként csak egy példa: a 2011-es Xperiák ár-érték arányban utolérhetetlenek.Szerk.: igen, sok termékük drága, de mindenki szíve joga azt választani, amit szeretne. Egy Xperia mini teljesítményét a Samsungnál pl.: kétszer annyiért kapnád meg.
[ Szerkesztve ]
-
Remélem ezek után jól rákönyökölnek majd az utlra hiper giga prémium kategóriára.... És van egy sanda gyanúm hogy ez is lesz. Márpedig az egyik kedvenc gyártóm elvágja magam előtt magát
(#81) GyéBen
A Sony sosem adta a termékeit megfizethető átlagáron. Pl. Vaio laptopok, TV-k, Kamerák. Sosem voltak olcsóak. Cserébe jó minőségűek voltak.[ Szerkesztve ]
-
GyéBen
tag
Nem tudom, hogy miért kell szidni a Sony-t... Jó áron ad, jó terméket, jó terméktámogatással. Problem?
Drága Samsung fanok!
Menjetek át egy Apple topicban, és ott folytassátok a szitkozódást!
Köszi.
#5, #8: Igen, igen, ők a legjobbak.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
-
zsigus
őstag
válasz
GeryFlash #75 üzenetére
Úgy érzem, hogy ez a vélemény sem teljesen szubjektív, és van egy kis részrehajlás az LG felé.
Egyébként a Viera mióta Sony termék?
Inkább Bravia, a Viera Panasonic.besk23: Teljesen felesleges arról vitatkozni, hogy ha eladtad az SE telefonodat akkor nem tudtad használni a memóriakártyát.
1, A legtöbb telefonhoz adták, nem pedig venned kellett (ha cserélted nagy valószínűséggel ahhoz is adtak olyat ami kell bele)
2, Amikor megvetted tudtad, hogy mit válasz nem? ki kényszerített arra, hogy SE mobilt vegyél?
3, Ha te lennél a vállalat vezetője és választanod kellene mit használnál azt ami ingyen van (MS) vagy azt amiért fizetni kell (SD), és ráadásul a konkurenciáé?[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
Téged meg az a tény ne zavarjon, hogy a telefonok többsége microSD-t használt te meg belinkeltél Memory Stick Micro M2 to Memory Stick Pro Duo adaptereket ugyanis csak azok léteznek.
capulet75: Tudom, hogy nem 10x annyiba kerültek, látom a lényeget megértetted...
Ja áttehetted a fényképeződbe, csak most mobilokról beszélgetünk. Így ha másikat vettél nem tudtad beletenni.
A Sony cuccok minősége meg nem tudom, hogy jön ide. Nekem is van Sony cuccom, volt SE telóm is, tudom milyen a minőségük. Most arról volt szó, hogy az M2-es húzásuk nem éppen volt a vevők kedvence. Nem egy ismerősöm köztük én is szívtam vele. Nem értem miért kell a minőségről, meg az üzleti szemléletről beszélni mikor egyáltalán nem jön ide.
Annyi lett itt kijelentve, hogy megvetted drágán az M2-es kártyát és a következő telódba nem tudtad beletenni. Mellesleg ez fordítva is igaz volt. Az előző telód microSD-jét amit már megvettél, nem tudtad beletenni a SE telódba. Ennyi.
Nem kell itt a nagy körítés az üzleti érzékről meg a minőségről. Nekem nagyon is tetszett a SE telóm, meg voltam vele elégedve. Az eredeti Walkman fülest is megvettem hozzá mert durván jól szólt. De attól még nem változtat azon a tényen, hogy nem tetszett a memkártyás húzásuk és nem csak nekem.
-
GeryFlash
veterán
Sony vs Samu? egyikse.... Tvk-nél olcsó árkategóriánál csak is az LG (esetleg Phillips), drágábbnál pana+toshiba.... na meg régen ugye pioneer... Telefonoknál a sony-ERICSSON a legjobb talán,bár ez szubjektív, ha az LG több mobilt dobna ki akkor kb egál... Az LG mobilokról és tvkről az a véleményem, h nem egy csúcstechnika, de korrekt iparos munka jó supporttal, a sony 2000 óta híg fos és a neve és a dizájn miatt magát feljogosítva érzi, hogy többet kérjen el... Viera tv-k is ultra dizájnosak voltak miközben romlottak el a francba (ismerősök tapasztalata) ... A samu meg mindennek a legallja sztem, persze ez szubjektív de nekem konkrétan az utóbbi 6 samu termékből 6 ment tönkre a garancia lejárta után félévvel (mobil, fényképezőgép, tv, mobilhoz adott füles, mp4 lejétszó).... Nekem arany szabály, hogy Samut semmiből nem veszek többé, és sok ember van ezzel így.... Az is röhej, hogy már a 82-94 cm-es tévéit lassabban grundig meg orion árakon adja, azaz a minőség egyre lejjebb... de ez nem is lenne baj, ha az emberek nem hinnék azt hogy a samsung vmi felső kateógira
-
zsigus
őstag
Nyilván minden Japán vállalatot megviselt a katasztrófa, de a Sony már vagy 5 éve folyamatosan veszteséges.
Én pedig szvsz inkább vennék tőlük mobilt mint egy "házi-mozinak csúfolt" kompakt rendszert (vagy egy 10centis hangsugárzókból álló hi-fi-nek csúfolt valamit), vagy egy AV erősítőt ami sajnos a legtöbb esetben elmarad a kategórián belüli konkurenciától (Pioneer, Onkyo, Marantz stb.). Normális hangfalakat pedig nem is igazán gyártanak.
BD/DVD lejátszókban biztosan vannak jó modelljeik, MP3 lejátszókban sem rosszak, aztán ott a fényképezés, kamerák, PlayStation stb. amikben szintén jók, de valahogy az utóbbi években félresiklottak a dolgok náluk. Nem tudom miért van általános rossz vélemény róluk, mert sztem terméktámogatásban, garanciális ügyintézésben, minőségben is jó színvonalat képviselnek, de valahogy mégis egyre nagyobb az ellenségeskedés velük szemben.
A felhasználók véleménye pedig fontos az internet korában, mert elég gyorsan és nagy körben terjednek a hipotézisek.Nyilván ők is hibáztak többször, de ha más vállalat hibázik akkor alig van felháborodás ha nem kárpótolják a vásárlóikat, és nagy a egyetértés ha adnak valamit a hiba miatt. De ha a Sony-ról van szó szinte mindenhol olyan véleményeket olvasni amik alig tűrnek nyomdafestéket.
[ Szerkesztve ]
-
Hennet
aktív tag
Először is nem értem, hogy egy japán cég az x milliós veszteségénél hogy nem veszi számításba a katasztrófákat az elmult másfél évből, amik okán a japán gazdaság "civilizált" fennállása óta előszőr produkált GDP csökkenést, valójában nem is hiszem, hogy ne ez lenne az igazi oka a leépítés/átszervezés/egységesítés-nek (kinek mi tetszik, ugyanaz...).
A másik, hogy szvsz inkább adják el a telefontgyáraikat, mint az audiótechnikát, vagy a fotótechnikát....
Sose értettem miért égette magát a SONY az SE-vel, ritka röhely volt mindig is. Az egyetlen formabontó és maradandó amit felmutattak a walkman széria, minden más meg profitvadász tucat.
[ Szerkesztve ]
-
lapujka
csendes tag
Miért, mit soroljak fel? Hogy nem találom a 10 millió elégedetlen hozzászólást a neten? Annyira szeretem az ilyen embereket. Honnan tudod nekem mennyi program van a telefonon és hogyan használom? Vagy esetleg megfigyelsz? Mindegy, ezek szerint itt mindenki tudja, hogy a másiknak, hogy működik a telefonja.
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
A 4k leginkább a TV-kre, projektorokra és kamerákra vonatkozik, nem mobilkora.
Hogy miért kell a 4k? Mivel már az olcsóbb TV-kbe is belekerül a 3D, ezért újra rá kell bírni az embereket a meglévő dolgok cseréjére, emiatt hamarosan jön a következő lépcső. Persze még nem most, egyelőre csak szó van róla (benne tartják a köztudatban), majd később be is mutatják és ha eljött az idő kijönnek vele.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Nem került 10x annyiba, és a cég maga is adott ki adaptert hozzá gombokért. Nekem is volt Sony fényképezőgépem, 1400 huf volt bele egy gyári adapter, ami minden sony cucchoz jó. Nem tudom mit kell ennyit ezen sírni.
A Sony meg megteheti hogy kicsit magasabb áron pozicionálja a termékeit, mert a minőség az ottvan. Nyilván nem minden terékük hű, meg ha, de általában jobbak mint a a konkurencia. Van a cimbimnek is egy 30 éves Sony erősítője, néha kifújja belőle a port de más gond azóta sincs vele. -
besk23
tag
válasz
capulet75 #62 üzenetére
Itt most az alapfelvetés az volt, hogy drága volt a kártya. És ez igaz is.
Nyilván én, mint vásárló nem borulok le azelőtt a cég előtt aki, a többi céghez képest drágábban adja a cuccát. Ha vettél egy SE telót, vettél bele kártyát, utána esetleg lecserélted a telót akkor dobhattad ki a kukába az M2-t.
Ez a húzás, ha egy cég szemén keresztül nézem, akkor azt mondom, hogy ügyes húzás. Viszont mivel itt tudtommal nem mobilkommunikációs cégek vezetői beszélgetnek így bátran merem állítani, hogy nekem mint vevőnek ez gondot okozott, de sajnos meg kellett fizetni mert tetszettek a SE telók.
Most, ha azt mondanám neked, hogy a telódba holnaptól csak 10x annyiba kerülő kerülő kártyát tehetsz, ami inkompatibilis más márkákkal te akkor összeteszed a kezed és mosolyogva mondod, hogy nekem nincs üzelti érzékem és a SE-tól ez egy jó húzás?
Összegezve: üzleti szemmel okés, vásárlói szemmel nem okés.
-
oszi666
őstag
nem értem mi a fenének 4k felbontású kijelző? az én optimus blackem 800*480as kijelzője is olyan penge képet ad hogy behalok. persze, 0,5 centiről nézve látszanak a pixelek, nem mintha az életben bárki is olyan közelről nézne. főleg mobilba ekkora felbontás már csak a parasztvakítás csúcsa. ahelyett hogy a rohadt androidot csinálnák meg normálisra, egyszerűen nevetséges, hogy a HTC One Xen szaggat. könyörgöm a laptopnak amiről gépelek van 4 magos procija, mekkora számítási teljesítmény kell még? szerintem valamelyik gyártó észbekaphatna, hogy például ha több tartozékot adnának (igenis adjanak tokot, minőségi fülest, nem valami kotlák szemetet, védőfóliát stb) tuti úgy megugrana az eladása mint a vihar. sonynak is ez kéne: nem elég kidobni egy telefont csúcshardverrel, trendi kinézettel, hanem egy komplett "kommunikációs szettet" kiadni.
-
wozzy
tag
válasz
capulet75 #62 üzenetére
ezt értem. de ki vesz az után megint Sonyt ha tudja, h bármit vesz hozzá extra drága lesz és csak Sony termékkel tudja használni és a többivel abszolut nem kompatibilis... lecserél mindent Sonyra? egyedül nem mehet mindenki ellen nem érted? nem vesz mindenki csak Sonyt.
lényegtelen ez már a múlt. szerencsére már nem különcködik ennyire a Sony. -
törölt tag
Pedig pl. az Apple jól megél belőle... Amúgy nemkicsit változott a Sony üzletpolitikája az utóbbi években. Emlékszem arra az időre amikor a bejelentés után egy kb egy évvel jelentek meg a telefonjaik, meg ők is csinálták azt mint most a samsung h hetente adták ki a telefonjaikat amik ugyanolyanok voltak szinte.
De teljesen megváltoztak amikor elkezdtek foglalkozni az androiddal, mostanra számomra a legszimpatikusabb gyártóvá váltak. Nem azzal kéne foglalkozni hogy régen milyenek volt, a Samsung se ott kezdte ahol most tart. És egyébként igenis vannak új és hasznos ötleteik, elég csak az xperia sola-ra gondolni ( floating touch). -
Brutális eb
addikt
Ezt a 4k felé rohanást óriási hibának tartom.
Amíg a sima HD tartalom is rémesen kevés(És nem csak itthon természetesen hanem global viszonylatban) addig felesleges rugózni rajta. -
capulet75
addikt
Nah akkor: minden cég annyiért árusítja atermékeit, ammenyiért csak tudja. Ezt hivják profitmaximalizálásnak. Ha a Sony csinált egy szabványt a saját termékeihez, azt nyilván adhatta drágábban mert nem volt másik x cég aki ugyanazt a szabványt gyártotta volna. Eddig megvan? Mivel a Sony x százezer termékéhez tudta árusítan, igy ez komoly bevételforrás volt a számára. De nyilván a Sony a hülye, mert nem hagyta hogy belemenjen a cuccaiba még 30 gyártó memóriakártyája, és igy ők keressenek helyettük pénzt.
Nem mellesleg, akinek ennyire fájt a memoristick ára, vehetett adaptert a kinain öccázé.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
-
wozzy
tag
válasz
capulet75 #45 üzenetére
meg a memorysticket is ami pl a vásárlók kizsákmányolásán lényegült... mindenki sd kártyát támogadta, ők meg újításként memorysticket árultak 4X annyiért. volt még pár ien idiótasága(minidisc, sacd meg még ki tudja mennyi)!. az ilyen jellegű rabló üzletpolitikának hosszútávon nincs jövője..
-
DarkChild
senior tag
Sokan szidják a SONY-t az ár miatt, pedig ha a minőséget nézzük és a supportot, akkor megéri az esetenkénti felárat. Egy hónapja vettem pl. egy Sony Vaio laptopot, ami mondjuk valóban kb. 30-40e Ft-tal többe került mint a hasonló kiépítésű versenytársak, viszont állítom, összeszerelési- és anyagminőségben klasszisokkal jobb, továbbá háztól-házig gari van rá, szóval ha gebasz van, futár elviszi, aztán futár hozza vissza a szervízből.
Telefonjaik drágák lennének? Most jött ki az Xperia S és pl. T-Mobilenál olcsóbb, mint az SGS2, pedig állítom, nem ugyanaz a minőség a két készülék (tudásban meg kb. ugyanott vannak). A Sony klasszisokkal "összerakottabbnak" hat. A fényképezőik ugyancsak nagyon jók, szépen felzárkóztak a Canon és Nikon mögé, pedig nem egyszerre kezdték.
Na mind1, nem akarom agyondícsérni őket, én elégedett vagyok a cuccaikkal, remélem átvészelik a válságot. Az viszont nagyon igaz, hogy egyszer minden óriáscég összeroskad és átszervezésre kényszerül (látsd pl. Motorola, Nokia), most épp őket érte el ez a kényszer. (Abban is biztos vagyok, hogy néhány éven belül az Apple is beáll a sorba.)
-
capulet75
addikt
A Sony kult, nem fog tönkremenni. Japánban ez kicsit másképp van mint mondjuk európában, ha egy cég veszteséges akkor átalakul. Roppan tőkéje lehetővé teszi hogy kibírja még az ilyen méretű csapásokat is. A sony mindíg élen járt a fejlesztésekben, gondolom most is lesz valami teljesen új szabvány vagy technológia amiből kaszálnak mint a gép. Ha jól tudom ők szabadalmazatták a normál VHS szabványt és a walkmant is. Meg még 123234345 dolgot. Nem félek attól h tönkremegy. Max ha nagy sz@r lesz, hát összehoznak valami multigiga fúziót.
-
lapujka
csendes tag
Szerintem több fórumon is írták már, hogy akinek nincs gondja az nem biztos, hogy ír a fórumra. Akinek gondja van, az viszont szokott írni. Én se írtam, hogy jól működik az S2-m, de most leírom. Az LPQ rommal teljesen jól működik az S2-m és a sokak által észlelt problémákkal én nem találkoztam, pedig munkatelefonnak használom. Ja, és semmivel nem akad többet mint bármelyik másik telefon amit használtam eddig (ami közt volt IOS és WP7-es telefon is). Ennyi.
-
Malachi
addikt
nekem régi álmom egy Sony tévé, azt még kipróbálom tuti, bárhová is csúsznak. volt már mindenféle, csak épp Sony nem. mert hát én is így vagyok/voltam velük - ami híradástechnika, az csak Sony. sajnálom, hogy vergődnek, remélem hamar talpra állnak.
mellesleg kis adalék a Samu mániához - 10 éve egy akkor országos, azóta megszűnt műszaki áruházláncban dolgoztam, egy jobb módú kisvárosban. amikor 2000 év elején odakerültem, akkor kezdtek igazán bejönni a Samu tévék, meg a music centerek, videók, dvd lejátszók. bár akkoriban még sokan csak mosolyogtak rajtuk. nem volt amúgy rossz márka, de igazán jó sem. itthon gyártották és a 3 év garancia akkoriban egyedi volt, talán ezzel emelkedett ki kicsit a mezőnyből. nem a minőségével. akkoriban ha valaki tévét, hifit akart és volt valamennyi pénze, az első kört a Sony a Pana/Technics körül futotta. ja, CRT képcsöves cuccokról beszélünk, a 16:9 akkor még extra volt, legalábbis itthon.
a lényeg viszont, hogy nálunk utasításban volt, hogy Samsung tévét KELL eladni - ha nem megy, nem lesz jutalék. 2000-ben a 24 darabos tévéfalban talán ha 5 Samu volt. 2003-ra, mikor eljöttem, a 24 darabból 1-1 Sony/Pana, talán 1 Grundig, 2 Thomson és LG volt. A többi MIND Samsung. nem azért, mert annyira jó lett volna. hanem mert azt kellett nyomatni. mert azt olcsón is viszonylag jó árréssel lehetett adni. hát, így megy ez.
azóta biztosan sokat fejlődött a Samu technikája, de én tuti, hogy soha nem vennék tőlük semmit. lehet gyöpös vagyok, de nálam a Samu örökre kommersz marad.
-
mrlujoak
veterán
Azért ezeket a termékstratégia elemzéseket illene ám a gigantikus károkkal is kiegészíteni, amit a Sony kénytelen volt elviselni az elmúlt hónapokban...
Mindenki csak hallgat róla, pedig ott vannak ám.
Földrengés-cunami márciusban
Óriási áradás ThaiföldönEzek sem tízezer dolláros nagyságrendű károkat okoztak a Sony-nak és erről aztán végképp nem tehet.
Aztán a közel 1,5 milliárdos kifizetés sem tűnik most fel senkinek, amit a Sony az Ericssonnak fizetett ki a Sony Ericsson-ért...
-
Tomcat
őstag
Kíváncsi vagyok hogy alakulnak a jövőben a SONY fejlesztései. Lelövik a PS4 projektet is? Vagy lesz helyette egy PS3 "Reloaded" verzió? Lelövik a teljes Audio-Video termékvonalat is? Mi lesz a Blu-Ray-el?
Az igazat megvallva idővel minden mammutnak ez a sorsa. Ahogy csökkennek az eladások és egyre több kiadást kell lecsökkenteniük/elhalasztaniuk előbb-vagy utóbb de kényszerűségből fogyásnak indulnak.
Nekem személy szerint a 80-as években ez a négybetűs márkanév jelentett mindent. TV-video-walkman-hifitorony(komponensekből)-music center-zsebrádió, stb. minden tőlük volt mert igazi minőséget képviseltek a többiekhez képest. Éreztem a Made in Japan minőséget. Aztán a 90-es években rájöttem hogy mások már túlnőttek rajtuk, és bár még mindig jó cuccokat gyártottak más gyártók termékeivel jobban járok/jártam. Az ezredforduló óta viszont pár csomag ceruzaelemen kívül talán még egy olcsó ajándéknak vett fejhallgatón kívül semmit sem vettem tőlük amin a céglogójuk szerepelt. Gondolom sokan vannak még így ezzel.
-
Vtwo
senior tag
Tisztára Nokia story a Sony vergődése és legurulása a csúcsról
-
wozzy
tag
Samu csucs telefonjai szarok lennenek? Biztos vagy te ebben?
En mindenhol boldog sgs2 tulajdonosokba futok... az h te elfogult sonys vagy arrol nem tehetek. De az eredmenyek is csak azt bizonyitjak, h az sgs szeriak mind sikeresek vtak es vszinu lesznek is. Egyebkent nem vagyok elfogult, de jelenleg sztem csak a samuval lehet peldalozni na meg az almaval..[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Sok sikert nekik az átstrukturáláshoz, talán piacképesebb termékeket is látunk majd tőlük.
-
zooole
senior tag
SGS2-vel? Biztos. Inkább csak sajnálom, hogy az energiát ezekbe a fölösleges dolgokba fektetik, minthogy előálljanak pár tényleg jó telefonnal alsó-közép kategóriában, és átdolgoznák a röhejes Touchwiz-et. Még az is elmenne, ha így nézne ki, de az, mikor ICS egyrészt bugos, másrészt meg akad 2 magon. Na az vicc.
-
zooole
senior tag
Igen, szar, mert akik a csúcs telefonjaikat veszik, azok szívnak.
Közép-alsó kategóriában meg nyomják az irgalmatlan mennyiségű hígfost, ami még túl is van árazva, keményen.
Ha az emberek kicsit gondolkodnának, nem vennék meg, mert ott van Xperia Mini, ami csilliószor különb az összes Samu cucctól abban a kategóriában. SG Ace...
-
wozzy
tag
Abbol, h sok termekuk van es hogy a viszonteladok sokat rendelnek belole(mert minden bizonnyal kelendoek is), neked az jon le, h a samu xar? Sztem te latod rosszul a dolgokat...
Egyebkent minel tobbet gyartanak ,annal tobb visszajelzest kapnak es annal nagyobb tapasztalattal birnak szvsz...[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Hmm. Késtek kemény két hetet.
Tegnap hivatalosan is elindult az ICS frissítés az ígért első blokkban szereplő tavalyi Xperia modellre, azaz a neo V-re, arc S-re és ray-re.Ez már most 3 modell.
A betervezett "gyors" ICS frissítés tervezete megfelelően megy, hiszen Q2 első hatodában járunk, és megindult.
Ami meg a Sony eredményeit illeti, menj el egy nagy plázába, ott több elektronikai szaküzletbe, és nézz körbe. Samsungsz@r mindenütt. Mindenből ontják, foss@k a modelleket. Már az eladók sem tudják megkülömböztetni a modelleket. Így lehet ám piacot tarolni...
Furcsamód látjátok sokan a piacot. Pedig csak kicsit kellene mögé nézni. Árkartell gyanúk - persze nyakig benne voltak Samsungék is - és egyéb finomságok.
Biztos jó lenne az nekünk, ha maradna az Apple meg a Samsung? -
aram01
nagyúr
a sony már elég régóta haldoklott
-
Malachi
addikt
jaj, ne kezdődjön itt is a telefon flame, már az egész világ csak telefon, meg android, meg ICS, meg apple, eh.
-
zooole
senior tag
Mégis ők vannak majdnem az egyedüliek, akik normális dizájnnal tudnak előjönni, és tudnak is optimalizálni. Plusz kevesebb gyerekbetegségük is van (nyilván van azért, mielőtt...).
Frissítéssel kapcsolatban nem tudom mi van. Én már 1.2 hónapja láttam barátom Xperia Mini Pro-ján, hogy jött frissítés.Az pedig 4.0-val kezdődött, bár most teljesen bele vagyok kavarodva.
Ha pedig megjön, akkor jó is lesz, nem úgy, mint mondjuk a Sony-nál.
Árazáson is csak nevetni tudok. Konkrétan az Xperia Mini mindent ver abban a kategóriában.
-
mathaus=)
senior tag
Szerintem inkább legyen később egy hibátlanul működő ICS mint hamarabb egy bugos sz@r.. Samsung Galaxy S2 a csúcshiperszuper 2magos telefon is agyon laggolja magát ICS-csel.. De ha nektek ez jó akkor vegyétek azt.
(#12) kdavid94 Full igazad van.. Szerintem ne hasonlítsuk össze a samsunggal amikor egy 800mhzes telót akarnak eladni 80k-ért.(Galaxy Mini 2 ) Közben meg a Sony (Ericsson) Xperia Neot már 60ér lehet kapni és szvsz körberöhögi a samsungot.. Ráadásul azokra support sincs... ( Galaxy W 1,4ghzes proci + 512 ram no ics ) A 60+os telóikra sem lesz ICS Sonyéknál meg a 40ezres live with walkman is kap... Ennyit a samsungról
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pedig van benne igazság... support-ban elég jók, termékstratégiájuk is okos, a telefonok minősége is jobb szerintem mint az LG vagy Samu. Formatervük pedig szerintem a Sony-knak magasan a legjobb, bár ez szubjektív. Lehet hogy nem dobnak piacra hetente két új telefont mint a koreaiak, de nekem sokkal szimpatikusabb az ahogy ők csináják. Nem utolsó sorban pedig árban sincsenek elszállva, sőt!
-
zsigus
őstag
Már Április elsejétől bevezették a "One Sony" hierarchiát. Egyébként komoly átszervezések történtek/történnek a cégnél, pl.:
"Ennek megfelelően eltűnnek a professzionális és konzumer eszközöket, valamint a szolgáltatásokat fejlesztő részlegek, a munkamegosztás pedig reményeik szerint horizontálissá válik a vállalaton belül."
Aztán, csak hogy mobiloknál maradjunk:
"A Sony vezetők nyilatkozatai alapján egyelőre több elképzelés is van a vállaton belül a platformok egységesítésére, így a PlayStation Vitával bemutatkozott Vita OS okostelefonos és tabletes használatát sem zárják ki. Az új operációs rendszer ugyanis támogatja a külső alkalmazásokat, és a vállalat szerint elég rugalmasan alakítható, így változatos eszközök építhetőek köré."
Plusz több kinevezés is történt. Túl rövid lett a cikk.
Malachi: Nem hiszem, hogy elhagynák a házi-mozi/hi-fi üzletágat, már csak azért sem mert a TV-k szempontjából is fontos. Húzzák egymást a termékek általában.
Az viszont érdekes, hogy éppen az ellenkező irányba indultak el mint a Pioneer egy pár évvel ezelőtt. Ők inkább az audiotechnikában látják a jövőt, és el is adták a TV üzletágat.Megérjük azt, hogy specializálódott japán vállalatok lesznek?
wozzy: Az egyértelmű, hogy olcsóbban (bár ennek is megvan az oka) de azt, hogy jobbakat azon már vitatkozhatnánk.
[ Szerkesztve ]
-
wozzy
tag
Biztos ezert ien vesztesegesek...
Draga is meg xar is. Azon a betervezett gyors ics frissitesen meg mindig szakadok... Kb mindenki gyorsabban kapja meg mint a sonysok. Ja telleg nagyon jo az uzletpolitikajuk.... De ha tvket nezzuk(amibe ugye kiemelkedoek vtak), pl. samu mar jobbakat gyart, olcsobban arusitja...[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Borzasztó... Mi lesz ezekkel a Japán gyártókkal...
-
Malachi
addikt
de komolyan kérdeztem, nem tudja valaki? vagy még a Sony se...?
én azért sajnálnám, volt régen (10 éve) egy teljes SONY sztereó tornyom, hangfalakkal, nagyon szerettem és jól is szólt, a maga kategóriájában. bár már a harman/kardonra izgulok, de olcsóbb alternatívának mindig a Sony volt az első, ami beugrott. bár az is igaz, hogy nem tudom miket alkottak, az utóbbi 5 évben, már csak képekről ismertem a választékukat.
-
zooole
senior tag
Telefonban most ők a legjobbak, de leginkább hozzáállásban.
Ezerszer különbek az Apple-től, Samu-tól.
-
Neovenator
senior tag
Végre. Már vagy tíz éve mondom, hogy ez a borzalmas mammut-mentalitás csak a vesztüket fogja okozni. Felesleges a négybetűs szóra felizgulni már jópár éve, nem az lapul alatta, mint régen. Meg is érdemlik, bőven. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a megújult Sony...
-
Malachi
addikt
hm. ez mit jelent vajon? elbúcsúzhatunk a Sony házimoziktól, erősítőktől, hangfalaktól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tavalyi 6,4 milliárd dolláros veszteség után a japán elektronikai óriás komoly változásra szánta el magát.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest