- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
nem értem mi a fenének 4k felbontású kijelző? az én optimus blackem 800*480as kijelzője is olyan penge képet ad hogy behalok. persze, 0,5 centiről nézve látszanak a pixelek, nem mintha az életben bárki is olyan közelről nézne. főleg mobilba ekkora felbontás már csak a parasztvakítás csúcsa. ahelyett hogy a rohadt androidot csinálnák meg normálisra, egyszerűen nevetséges, hogy a HTC One Xen szaggat. könyörgöm a laptopnak amiről gépelek van 4 magos procija, mekkora számítási teljesítmény kell még? szerintem valamelyik gyártó észbekaphatna, hogy például ha több tartozékot adnának (igenis adjanak tokot, minőségi fülest, nem valami kotlák szemetet, védőfóliát stb) tuti úgy megugrana az eladása mint a vihar. sonynak is ez kéne: nem elég kidobni egy telefont csúcshardverrel, trendi kinézettel, hanem egy komplett "kommunikációs szettet" kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest