Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
nem értem mi a fenének 4k felbontású kijelző? az én optimus blackem 800*480as kijelzője is olyan penge képet ad hogy behalok. persze, 0,5 centiről nézve látszanak a pixelek, nem mintha az életben bárki is olyan közelről nézne. főleg mobilba ekkora felbontás már csak a parasztvakítás csúcsa. ahelyett hogy a rohadt androidot csinálnák meg normálisra, egyszerűen nevetséges, hogy a HTC One Xen szaggat. könyörgöm a laptopnak amiről gépelek van 4 magos procija, mekkora számítási teljesítmény kell még? szerintem valamelyik gyártó észbekaphatna, hogy például ha több tartozékot adnának (igenis adjanak tokot, minőségi fülest, nem valami kotlák szemetet, védőfóliát stb) tuti úgy megugrana az eladása mint a vihar. sonynak is ez kéne: nem elég kidobni egy telefont csúcshardverrel, trendi kinézettel, hanem egy komplett "kommunikációs szettet" kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tavalyi 6,4 milliárd dolláros veszteség után a japán elektronikai óriás komoly változásra szánta el magát.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest