- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombermann19
csendes tag
igen lényegében igazad van. én viszont ezt lényegében még mindig marketingnek látom mivel maga a képfrissítés nem történik meg gyorsabban csak magát az emberi szemet verik át vele amivel olyan hatást ér el mintha tényleg abban a sebességben frissítené a képet. valami hangzatosabb extraként feltüntetve nem mosolyognám meg. így viszont igen... de azt nem mondtam, hogy nincs haszna. ;-)
-
bombermann19
csendes tag
kb. jelen pillanatban a 100hz vagy akár a 600hz csak arra jó, hogy vegyék vigyék. most így lassan éjfél fele nem akarok bele menni, hogy miért nem annyi az a frekvencia de nyugodtan utánna nézhetsz. nekünk még a suliban is magyarázták. életem egyik legroszabb élményei közé tartozott :-). de ha máskép látod meg tudod akkor azt szívesen elolvasom. ezek úgy is jobban érdekelnek mint az ár viták. ;-)
-
bombermann19
csendes tag
szerintem a hülye azért nem vagyok multiban nézte a függetlent.... én is ott láttam annyiért. de hülye lennék onnan venni valamit is :-D
-
bombermann19
csendes tag
válasz
Dave1984 #101 üzenetére
hát nem tudom. nekem itthon van egy bravia tv ps3 meg egy vaio telónak meg egy xperia ray. annó azért esett a választásom a sonyra mert egy elég jó ökoszisztémát lehet összehozni. a hang cuccairól nyilatkozni nem tudok mert azokat álltalában én gyártom magamnak. így pénzt spórolok és nekem jobban tetszik a hangjuk még akkor is ha tudom, hogy a közelében nincs a nagyobb márkáknak. a termékeikből. az árazásnál meg a cég szíve joga eldönteni, hogy mennyiért adja a cuccait. de ha túlárazásról beszélünk akkor ott van az apple (akiknél szerintem már-már a jó ízlés határát súrolja ez a jelenség) vagy a samsung a minden nap kihajítok egy telefont akkora árral mint az állat. de még is veszik őket. a válasz pedig nem azért veszik ezeket mert olyan jók (az apple újításait elismerem a samunál pedig nem tudnék akkora innovációt mondani...) hanem mert a csapból is ezek folynak. itt az oldalon is minden második hír az ővék. jobban megy a marketing ennyi.... bocs elcímeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...