Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• besk23

tag

válasz Malachi #69 üzenetére

Téged meg az a tény ne zavarjon, hogy a telefonok többsége microSD-t használt te meg belinkeltél Memory Stick Micro M2 to Memory Stick Pro Duo adaptereket ugyanis csak azok léteznek. :C

capulet75: Tudom, hogy nem 10x annyiba kerültek, látom a lényeget megértetted...

Ja áttehetted a fényképeződbe, csak most mobilokról beszélgetünk. Így ha másikat vettél nem tudtad beletenni.

A Sony cuccok minősége meg nem tudom, hogy jön ide. Nekem is van Sony cuccom, volt SE telóm is, tudom milyen a minőségük. Most arról volt szó, hogy az M2-es húzásuk nem éppen volt a vevők kedvence. Nem egy ismerősöm köztük én is szívtam vele. Nem értem miért kell a minőségről, meg az üzleti szemléletről beszélni mikor egyáltalán nem jön ide.

Annyi lett itt kijelentve, hogy megvetted drágán az M2-es kártyát és a következő telódba nem tudtad beletenni. Mellesleg ez fordítva is igaz volt. Az előző telód microSD-jét amit már megvettél, nem tudtad beletenni a SE telódba. Ennyi.

Nem kell itt a nagy körítés az üzleti érzékről meg a minőségről. Nekem nagyon is tetszett a SE telóm, meg voltam vele elégedve. Az eredeti Walkman fülest is megvettem hozzá mert durván jól szólt. De attól még nem változtat azon a tényen, hogy nem tetszett a memkártyás húzásuk és nem csak nekem.

Új hozzászólás Aktív témák