Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• besk23

tag

válasz capulet75 #78 üzenetére

Mobilaréna lévén gondoltam mobilokról lesz szó :D De most, hogy felhoztad az Apple így ki is szállok. Nincs kedvem telemocskolni a topikot, ahogyan sokan teszik minden második hírnél. Elég azokat olvasni nap, mint nap.

További szép napot.

• besk23

tag

válasz Malachi #69 üzenetére

Téged meg az a tény ne zavarjon, hogy a telefonok többsége microSD-t használt te meg belinkeltél Memory Stick Micro M2 to Memory Stick Pro Duo adaptereket ugyanis csak azok léteznek. :C

capulet75: Tudom, hogy nem 10x annyiba kerültek, látom a lényeget megértetted...

Ja áttehetted a fényképeződbe, csak most mobilokról beszélgetünk. Így ha másikat vettél nem tudtad beletenni.

A Sony cuccok minősége meg nem tudom, hogy jön ide. Nekem is van Sony cuccom, volt SE telóm is, tudom milyen a minőségük. Most arról volt szó, hogy az M2-es húzásuk nem éppen volt a vevők kedvence. Nem egy ismerősöm köztük én is szívtam vele. Nem értem miért kell a minőségről, meg az üzleti szemléletről beszélni mikor egyáltalán nem jön ide.

Annyi lett itt kijelentve, hogy megvetted drágán az M2-es kártyát és a következő telódba nem tudtad beletenni. Mellesleg ez fordítva is igaz volt. Az előző telód microSD-jét amit már megvettél, nem tudtad beletenni a SE telódba. Ennyi.

Nem kell itt a nagy körítés az üzleti érzékről meg a minőségről. Nekem nagyon is tetszett a SE telóm, meg voltam vele elégedve. Az eredeti Walkman fülest is megvettem hozzá mert durván jól szólt. De attól még nem változtat azon a tényen, hogy nem tetszett a memkártyás húzásuk és nem csak nekem.

• besk23

tag

válasz capulet75 #62 üzenetére

Itt most az alapfelvetés az volt, hogy drága volt a kártya. És ez igaz is.

Nyilván én, mint vásárló nem borulok le azelőtt a cég előtt aki, a többi céghez képest drágábban adja a cuccát. Ha vettél egy SE telót, vettél bele kártyát, utána esetleg lecserélted a telót akkor dobhattad ki a kukába az M2-t.

Ez a húzás, ha egy cég szemén keresztül nézem, akkor azt mondom, hogy ügyes húzás. Viszont mivel itt tudtommal nem mobilkommunikációs cégek vezetői beszélgetnek így bátran merem állítani, hogy nekem mint vevőnek ez gondot okozott, de sajnos meg kellett fizetni mert tetszettek a SE telók.

Most, ha azt mondanám neked, hogy a telódba holnaptól csak 10x annyiba kerülő kerülő kártyát tehetsz, ami inkompatibilis más márkákkal te akkor összeteszed a kezed és mosolyogva mondod, hogy nekem nincs üzelti érzékem és a SE-tól ez egy jó húzás?

Összegezve: üzleti szemmel okés, vásárlói szemmel nem okés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés