- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
600+75W-t, igen. Az új 12 pines is ennyit ad le Gondolom nem véletlenül tervezték ennyire 350W? Én nem vagyok ennyire optimista. Meglátjuk. A FE kártyákon kívül biztos hogy lesz egy csomó gyári tuningos kártya is, a mostani generációban is vannak, azoknak kelleni fog, szerintem. Én most magasra lövök, vettem egy X570 lapot, bele Ryzen 3800X-t és PCI exp 4.0 SSD-t. Szeretnék venni egy komoly monitort és egy VGA-t ami ki tudja hajtani, valamikor október tájékán, de ez a fogyasztás, a vele járó melegedéssel meg csatlakozó mókolással együtt már túl van a fájdalomküszöbön. Számomra legalábbis.
-
GypsFulvus2
őstag
A cikk szerint a tesztelés alatt álló lapka a 3800 lesz, tehát ennek és a 3800Ti-nek is kell majd a 12 pines. Nagyon remélem, hogy a Big Navi nem lép be ebbe a klubba...
Alogonomus: Igen, az ábrád alapján is mindenképpen átalakító kell majd és 4 db 8 pines adja csak ki megfelelő teljesítményt. Az nem működik, hogy a 12 pinesbe csatlakoztatunk 2 db 6 pinest, mert a csatlakozók alakja sem teszi lehetővé és a szükséges teljesítményt sem adja ki.
-
GypsFulvus2
őstag
Erről a 12 pines új csatlakozóról mit lehet tudni? Én épp most a napokban rakok össze egy új gépet, és már megvettem hozzá egy FSP Hydro G 850W-os tápot. Ezek szerint ezt most kenhetem a hajamra? Vagy lehetséges átalakító 8 pinről hozzá? Ha igaz, hogy ez 600W-os, akkor 4 db 8 pines adná csak ki ezt a teljesítményt. Csak én érzem úgy, hogy ezeknek teljesen elmentek otthonról??? Mást nem idegesít, hogy a hatékonyság növelése helyett csak egyre nagyobb méretű, egyre nagyobb fogyasztású, egyre drágában gyártható GPU-kat terveznek? Még 2-3 generáció, és eljutunk odáig, hogy a VGA-k számára külön dedikált táp kell... A táp és ház gyártók imádnák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest