- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A betekintési szöge nem egy csúcs, mert úgy van összerakva, hogy van egy közepesen tré tft benne, amire ráragasztottak egy érintő fóliát, ami a közepesen tré kijelzőn még rontott. Szóval sem annyira nem jó, mint mondjuk a wibrain, sem annyira, mint pl. ez a viewsonic monitor, amit látni szoktam...
-
bambano
titán
"elkellne hozzá egy extra stylus": helyesen: meg kellett volna találni az extra stylust
Szerintem van benne egy extra minipc-x csatlakozó, oda lehet rakni utólag mobilt, márha valakinek ez az igénye. Én kifejezetten utálnám ezt a megoldást, mert így a mobilinternethez szükséges energia a telóból megy, nem a gép akksijából.
Engem kicsit zavar az összeszerelés minősége, meg a műanyagok minősége. Persze lehet, én vagyok a hülye, thinkpadem van, ahhoz vagyok szokva.
kicsit tornáztam vele, mire rátoltam a debian lennyt, de azóta szeretem...
Nekem azért kellett a tablet, mert már unom, hogy mindenhez le kell ülni székre, monitor elé, stb. Ezen meg elindítok egy filmet vagy valamit, kitekerem a monitort, nem foglalja a helyet a klavi és befekszem az ágyba vagy ilyenek. De ezügyben kinek a pap, kinek a paplan.
Akit érdekel, írtam róla a blogomban, de csak linux fanoknak lesz izgalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Keresünk dokkolókat
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged