- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Hali!
Nekem lenne egy olyan bugom, hogy az egyik csapattársam az egyik pályánál nem megy a helyére. 4 hely van ahova be kéne állnunk csak az egyik srác egy pár akadállyal előtte még kúszik neki a falnak mintha valami múzsát látna vagy franc tudja.
Ötlet? -
Nauda
tag
Hali!
Van ehhez a game-hez valami magyar honlap, vagy felület, ahol találkoznak a magyar gamerek? csapatok, war-ok léteznek?
Igazából csak akkor érdekel a a játék, ha normális taktikai shooter feelingben lehet nyomni a multi részt, és nem csak a killre megy az egész.Nem tudom, hogy kinek mond valamit a swat4, de az annak idején eléggé elkapott. Valami ahhoz hasonló feelinget keresek, ahol nem csak az ész nélküli rush és kill a lényeg.
Előre is kössz az útbaigazítást.
-
madaraszf
aktív tag
Üdv. Öreg játékosként természetesen én is beneveztem a FUTURE SOLDIER-ra, mint az előző GRAW részekre is természetesen. Akinek lenne kedve egy taktikát kedvelő társsal játszani vegyen fel barátnak v. dobjon egy privit. Ez a játék csapatban a legélvezetesebb
GTHRacer
-
iBlast
aktív tag
Elég jó játék, nekem a single bejött.
egy próbát mindenképp megér a műfaj kedvelőinek.
-
L_ajos
őstag
Áhám. Szintén. meggyógyult a multis disconnect-em is az újbóli felrakással
Vagyis, egyenlőre...
-
Bazzzs
senior tag
A játékot nem ismerem, de a trailert megnézve hangulatos cucc lehet. Jól összerakott videó lett, kellően felkelti az érdeklődést
-
Golradir
csendes tag
Sziasztok!
Számomra nagy csalódás volt a játék és nem a grafika, játékmenet vagy egyéb ilyesmi miatt. Először letöltöttem tört verzióját és annyira megtetszett, hogy megvettem steamen. A csalódást az okozta, hogy nem lehet játszani az eredeti játékkal, ugyanis bizonyos idő után mindenkinél kifagy és utána nem lehet többé játékot indítani, mert egy fatal error hibaüzenettel leáll (nekem konkrétan még azelőtt hogy a főmenübe jutnék.) A ubisoft tud erről a mindenkit érintő hibáról mégsem jelzik hogy akármit is megtennének azért hogy kijavítsák.
Rég ért már ekkora csalódás amiért 14 ezer forintot kellett fizetnem.
-
Apone33
őstag
Nekem bejön a játék, egy-két bugot eltekintve, a minap kijött hozzá egy javítás, amit nem érdemes leszedni mert több kárt csinál mint hasznot.
-
magaggiiiasd
csendes tag
Köszönöm a sok választ!
-
Polllen
félisten
Hangulatos trailer!
-
saltrock
tag
Nagyon jó játék.
Bár sajnálom, hogy megakasztja a gépem egy kicsit, néha szaggat, de azért tetszik.
Egyébként érdekes, hogy full low grafikán ugyanúgy, vagy talán még jobban szaggatott, mint alapértelmezett beállításoknál (ami erős közép volt). :/
-
-
Rusher
őstag
Nagyon jó lett a játék szerintem, elsőre furcsa volt a külső nézet, de hamar meg lehet szokni. Multi nagyon jó....
-
aizen92
addikt
válasz
magaggiiiasd #4 üzenetére
azt sajnos még nem előbb a singlet akarom kivinni meg unlockolni a cuccokat de hallotam jókat róla
-
aram01
nagyúr
válasz
magaggiiiasd #4 üzenetére
ja,engem is érdekelne milyen a multi
-
aizen92
addikt
válasz
magaggiiiasd #2 üzenetére
nagyon jó játék csak ajánlani tudom!!! Iszonyatjo graf. és játékmenet
-
balcsy
aktív tag
Valaki megírná nekem hogy a játék kapott-e magyar feliratot? Úgy hallottam , hogy fog kapni persze lehet hogy csak kacsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest