- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
válasz
#65675776 #24 üzenetére
Igen, igen, ön-ellentmondtam magamnak.
GTX660 140W TDP < 150W = 1 csati
GTX460 160W TDP > 150W = 2 csati
GTX650 64W TDP < 75W = nem kellene csati, de mivel jó tuning-potenciált feltételeznek (pletyka), ezért kapott +1 csatit. Mint ahogy egyes HD6850-ek is 2x6 pin-t, pedig nem indokolta.De én vagyok a hülye, nem is folytatom, szép estét.
-
Löncsi
őstag
válasz
#65675776 #16 üzenetére
Ez nyilvánvaló és gyakorlatilag hivatalos beismerése annak, hogy nem képes lépést tartani a kunkurenciával, ahhoz tuningolni kell.
Ez annak a beismerése, hogy jól húzható a GPU az nVidia/pletykák szerint (vagy GTX660 PCB-t használ). A GTX460 ezen tulajdonsága alapján is ez volt a konklúzió, hogy nem képes lépést tartani ? Na mind1, itt az AMD mindig valami megmagyarázhatatlanul jó amit utól kell érni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest