- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbencee
aktív tag
A formatervet és a kezelőfelületet elnézve én itt per-szagot érzek
-
freemanone
addikt
ez eléggé off, de könnyesre röhögtem magamat rajta! Remélem nem csinálnak blőle 3 betűs mozaik szót, mert az elég F*S lenne
Amúgy várós! Kíváncsi leszek az első fecskékre, mi újat hoznak a piacra.
-
daniel909
addikt
aha, hát ha ezt elmondod az emberek nagyrészének mint előny, akkor majd legyintenek és megveszik az Androidot. a geekek tábora nem tud fenntartani egy vállalatot.
de egyébként gyakorlati előnyöket sorolj ezzel, mert nem vagyok programozó amennyit kiveszek ebből, hogy futnak rajta ezeken a nyelveken megírt alkalmazások, oké. de ezek a kis kijelző miatt használhatók is lesznek? mert ha már optimalizálni kéne kis kijelzőre, akkor foglalkozni kell vele, az meg nem fog foglalkozni vele aki nem lát jövőt a rendszerben.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
DaveHutt
őstag
Abban reménykedek, hogy ilyen hardverrel, megfelelő sebességet fog futni ez a két telefon, vállalható áron. Mert igazából erre lenne szüksége az embereknek, nem az octa magos gépekre.
-
Viszont még mindig nem tudjuk, hogy ehhez az OS-hoz mennyi erőforrás kell. Gyaníthatóan jóval kevesebb, mint pl. Androidhoz, így könnyen lehet, hogy a nagyobb teló simán hozza a felső-középkategóriás, Androidos telefonok teljesítményét. Számomra az 512MB ram is ezt sugallja. De majd meglátjuk. Az is lehet, hogy ezek a telefonok nem fognak kereskedelmi forgalomba kerülni, hanem eleve jóval erősebb hardverrel lesznek majd szerelve.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
A ramot hagyjuk. Ez a rendszer nyilván kevesebb ramot igényel, különben nem ennyit tettek volna az erősebb készülékbe.
Ja, és az árát is hagyjuk, mert arról is legfeljebb találgatni lehet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Armagedown
őstag
nekem nagyon tetszik , jobbnak tűnik mint a Microsoft szines négyzetes rendszere
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
BalanceR
addikt
Érdekes koncepció....
Kérdés, hogy lesz e rá igény.... A HTML5 alap jól hangzik, egy óvodás is tud majd rá appot írni. Szerintem hamar a Bada sorsára jut a rendszer, az emberek inkább választanak a WinPhone/Android/iOs szentháromság közül.Hiába ölnek milliókat a marketingre, új kiforratlan a rendszer, a konkurensekhez képest gyenge appstore-al....
És mire megjelenik az első modell, az árának a feléért lehet kapni kétmagos jellybeanes csodadroid telót egy giga rammal...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Fr3eWar
őstag
Szóval mekkora is a led villanóval ellátott képérzékelő?
Vagy csak én nem találtam. -
Tybee000
aktív tag
mi ez a felbontás? mi ez a koncepció?..... hát ennek nem sok értelme lesz max akik eddig is linuxra élvezett, de azoknak meg ott van a droid
-
Peterson_
addikt
Ezaz...amúgy sem kellene ennyire szigorúnak lenni egy(lényegében) demo készülékkel kapcsolatban.
Azért a Ramból valóban jobb a több, már csak az időtállóság miatt is.Jó lesz ez, és mire eljut a hazánkba egyszer, talán komolyabb gyártók is beállnak a platform mögé.
De szerintem ez még jócskán odébb vanApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
püki
aktív tag
válasz daniel909 #22 üzenetére
Nekem nagyon per gyanús a dolog A kinézet olyan mintha a droidot és az iOS-t összegyúrták volna. Ebből is egy kicsi abból is egy kicsi, és ez lett.
Az izmosabb telóban a RAM-ot leszámítva nem rossz a hardveres rész, bár kit tudja talán még az is elég lesz ha jó munkát végeznek a kedves mérnökök
Részemről mindíg örülök ha egy új oprendszer üti fel a fejét, mert hátha van benne valami olyan "fícsör" ami további fejlesztésre sarkallja a már meglévőket. Egy egészséges versengés mindenkinek jót tesz. Nem mondom hogy rögtön ellenfél lesz a robotnak vagy az iOS-nek, de ki tudja mit hoz a jövő...A Firefox OS név választás magyar szembontból nem túl szerencsés, már látom előre hogy ezen fogunk röhögni
-Milyen oprendszer van a telódon?
-FOS[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
SPY0817
aktív tag
Hiányzott mint egy falat kenyér..
Pár év és ott fogunk tartani ahol ez előtt tartottunk, hogy ahány telefon annyi oprendszer..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
daniel909
addikt
videó.
nem tetszik gagyi, csak egy ikonrács, nincs semmi előremutató benne összevetve a konkurenciával. nagyon olcsó készülékeken talán elérhet pár %-os részesedést, de szerintem bukás lesz, de majd meglátjuk. ettől még a bb10 is innovatívabb.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
őstag
ZTE-Alcatel árban lesznek. Az olcsóbb árszegmenst és a fejlődő piacokat célozzák meg.
-
törölt tag
3,5" HVGA, miért nem jönnek már rá hogy ez a felbontás 3" felett semmire se jó?
-
Wajk
addikt
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
roberto02
tag
válasz Proton881962 #16 üzenetére
True story én egyébként a HTML5-ből indultam ki..elég erőforrás igényes de persze semmi sem elképzelhetetlen
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
daniel909
addikt
nagyon emlékeztet az ios-re ez a kezdőképernyő. még a home gomb is az ikonok formájára utal mint az ios-nél. meg persze minden ikon formája megegyezik... működés közben azért megnézném.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Luperator
tag
Remélem eljut tesztelésre legalább ezen oldal hasábjaira. A cikk olvasása közben már a nyelvemen volt, hogy itt a tökéletes méret és tudás a batár telefonok ellenzőinek. Gyanítom a cucc ára nem lesz túl magas, ámbár ezért a felszereltségért szép is lenne ha sokat kérnének.
-
Tóni bácsi
csendes tag
Nem tetszik, és a rendszer sem. Azt hiszem nem én vagyok a célpiacuk, pedig valóban örültem volna egy jó vetélytársnak!
Aki a legnagyobb közöttetek, az legyen a többi szolgája. (Mt23,11)
-
Neferty
csendes tag
Engem a narancs változatnál az állapot jelzőn található 2 "térerő" (?aksi?) érdekel...lehet hogy 2 kártyás verzió is lesz benne alapból?
Vagy PS-el kicsit elkapkodva rakták össze a képet...azért mert nő vagyok még nem biztos hogy nem értek hozzá...
-
Wajk
addikt
a 4.3-as modellnek szép nagy túlnyúlásai vannak és a keret sem valami vékonyka, ez sem lesz éppen kompakt méret...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
ThorsHUN
őstag
A formaterv is mintha ismeros lenne egy icipicit
-
roberto02
tag
512 ram! Mi a jóisten hajába kerül nekik egy 1 gigás chippet ráforrasztatni ,hogy normálisan mennyen? Nemtudom megérteni azokat a gyártókat akik 2013-ban még mindig 512-vel vacakolnak
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!