- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
püki
aktív tag
válasz
daniel909 #56 üzenetére
Semmi sem lehetetlen! Gondolj bele ezelőtt 5-10évvel a Symbian volt a mobilos rendszerek netovábbja, aztán egyszer csak jött egy Androidnak keresztelt ismeretlen valami, amiben néhányan meglátták a lehetőséget és nézd meg ma hol tart, nem csak hogy kiszorította a Symbian-t de versenyben áll az iOS-el. 5-10 éve azt se tudtok mi az az Android...
Ügyes marketinggel, és néhány jól eltalált referencia készülékkel még bármi lehet belőle. Látatlanba, szerintem korai még következetést levonni, és egyből a szemétbe dobni. -
opr
nagyúr
válasz
daniel909 #22 üzenetére
Azért az, hogy a szűz készüléken az üres telefonkönyv egy laza 5mp, mire megnyílik, nem jelent sok jót.
Egyébként szerintem nincs ezzel semmi gond, csak épp nincs rá semmi szükség a jelenlegi trió mellett, mivel azontúl, hogy nincs rá egy darab app sem, semmiben nem különbözik a jelenlegiektől.
Azért ment válasznak, mert abban a hsz-ben volt a videó.
-
válasz
daniel909 #44 üzenetére
Gyakorlati előny az, hogy sokkal egyszerűbb lesz rá programokat írni, így valószínűleg sokkal több program is lesz rá, mint iOS-ra vagy Androidra.
A kis kijelzős megjegyzésedet nem értem. Az iPhonenak sem nagy a kijelzője, mégis használható programok vannak rá.
(#46) DemonDani: nem értem miért kell úgy fikáznod, hogy fogalmad sincs az OS erőforrásigényéről.
-
püki
aktív tag
válasz
daniel909 #22 üzenetére
Nekem nagyon per gyanús a dolog
A kinézet olyan mintha a droidot és az iOS-t összegyúrták volna. Ebből is egy kicsi abból is egy kicsi, és ez lett.
Az izmosabb telóban a RAM-ot leszámítva nem rossz a hardveres rész, bár kit tudja talán még az is elég lesz ha jó munkát végeznek a kedves mérnökök
Részemről mindíg örülök ha egy új oprendszer üti fel a fejét, mert hátha van benne valami olyan "fícsör" ami további fejlesztésre sarkallja a már meglévőket. Egy egészséges versengés mindenkinek jót tesz. Nem mondom hogy rögtön ellenfél lesz a robotnak vagy az iOS-nek, de ki tudja mit hoz a jövő...A Firefox OS név választás magyar szembontból nem túl szerencsés, már látom előre hogy ezen fogunk röhögni
-Milyen oprendszer van a telódon?
-FOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest