- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Magyar teszt érdemes megnézni: Itt
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
fojuzer
aktív tag
Háát a RAM biz kevés,mind 1 a puding probája az evés.Legalább nagyon jol optimalizlt legyen a szoftver,szükség van az újabb O.S-Op-rendszerü kütyükre is4
föolvaso
-
daniel909
addikt
először is az iphone jött egy új elmélettel, majd ezen az elméleten haladva született az android. a symbian még évekig a régi (gombos) elméletet erőltette, ezért lemaradtak. de most ilyen elméletről szó sincs, a droid nem érződik lemaradottnak a FF OS-hez képest.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
püki
aktív tag
válasz
daniel909 #56 üzenetére
Semmi sem lehetetlen! Gondolj bele ezelőtt 5-10évvel a Symbian volt a mobilos rendszerek netovábbja, aztán egyszer csak jött egy Androidnak keresztelt ismeretlen valami, amiben néhányan meglátták a lehetőséget és nézd meg ma hol tart, nem csak hogy kiszorította a Symbian-t de versenyben áll az iOS-el. 5-10 éve azt se tudtok mi az az Android...
Ügyes marketinggel, és néhány jól eltalált referencia készülékkel még bármi lehet belőle. Látatlanba, szerintem korai még következetést levonni, és egyből a szemétbe dobni.Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
daniel909
addikt
továbbra sem értem a létjogosultságát a rendszernek, szerintem az alsós droidok mellett labdába se rúghat. senki nem fog rá fejleszteni, ha senki nem fogja használni...
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
opr
nagyúr
válasz
daniel909 #22 üzenetére
Azért az, hogy a szűz készüléken az üres telefonkönyv egy laza 5mp, mire megnyílik, nem jelent sok jót.
Egyébként szerintem nincs ezzel semmi gond, csak épp nincs rá semmi szükség a jelenlegi trió mellett, mivel azontúl, hogy nincs rá egy darab app sem, semmiben nem különbözik a jelenlegiektől.
Azért ment válasznak, mert abban a hsz-ben volt a videó.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Inkább a zte platforma lennék kíváncsi,mert számomra az alcatel eddig maga a katasztrófa.
De már megtapogatnám az új rendszert, és arra is kiváncsi vagyok mennyire jobb mint pl egy androidos teló? és specifikációban több kell az os alá vagy sem? sok sok kérdés még várat magára mire erre fény derülA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
daniel909 #44 üzenetére
Gyakorlati előny az, hogy sokkal egyszerűbb lesz rá programokat írni, így valószínűleg sokkal több program is lesz rá, mint iOS-ra vagy Androidra.
A kis kijelzős megjegyzésedet nem értem. Az iPhonenak sem nagy a kijelzője, mégis használható programok vannak rá.
(#46) DemonDani: nem értem miért kell úgy fikáznod, hogy fogalmad sincs az OS erőforrásigényéről.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kbencee
aktív tag
A formatervet és a kezelőfelületet elnézve én itt per-szagot érzek
-
freemanone
addikt
ez eléggé off, de könnyesre röhögtem magamat rajta! Remélem nem csinálnak blőle 3 betűs mozaik szót, mert az elég F*S lenne
Amúgy várós! Kíváncsi leszek az első fecskékre, mi újat hoznak a piacra.
-
daniel909
addikt
aha, hát ha ezt elmondod az emberek nagyrészének mint előny, akkor majd legyintenek és megveszik az Androidot. a geekek tábora nem tud fenntartani egy vállalatot.
de egyébként gyakorlati előnyöket sorolj ezzel, mert nem vagyok programozóamennyit kiveszek ebből, hogy futnak rajta ezeken a nyelveken megírt alkalmazások, oké. de ezek a kis kijelző miatt használhatók is lesznek? mert ha már optimalizálni kéne kis kijelzőre, akkor foglalkozni kell vele, az meg nem fog foglalkozni vele aki nem lát jövőt a rendszerben.
-
DaveHutt
őstag
Abban reménykedek, hogy ilyen hardverrel, megfelelő sebességet fog futni ez a két telefon, vállalható áron. Mert igazából erre lenne szüksége az embereknek, nem az octa magos gépekre.
-
Viszont még mindig nem tudjuk, hogy ehhez az OS-hoz mennyi erőforrás kell. Gyaníthatóan jóval kevesebb, mint pl. Androidhoz, így könnyen lehet, hogy a nagyobb teló simán hozza a felső-középkategóriás, Androidos telefonok teljesítményét. Számomra az 512MB ram is ezt sugallja. De majd meglátjuk. Az is lehet, hogy ezek a telefonok nem fognak kereskedelmi forgalomba kerülni, hanem eleve jóval erősebb hardverrel lesznek majd szerelve.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
A ramot hagyjuk. Ez a rendszer nyilván kevesebb ramot igényel, különben nem ennyit tettek volna az erősebb készülékbe.
Ja, és az árát is hagyjuk, mert arról is legfeljebb találgatni lehet.
-
Armagedown
őstag
nekem nagyon tetszik , jobbnak tűnik mint a Microsoft szines négyzetes rendszere
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
BalanceR
addikt
Érdekes koncepció....
Kérdés, hogy lesz e rá igény.... A HTML5 alap jól hangzik, egy óvodás is tud majd rá appot írni. Szerintem hamar a Bada sorsára jut a rendszer, az emberek inkább választanak a WinPhone/Android/iOs szentháromság közül.Hiába ölnek milliókat a marketingre, új kiforratlan a rendszer, a konkurensekhez képest gyenge appstore-al....
És mire megjelenik az első modell, az árának a feléért lehet kapni kétmagos jellybeanes csodadroid telót egy giga rammal...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Fr3eWar
őstag
Szóval mekkora is a led villanóval ellátott képérzékelő?
Vagy csak én nem találtam. -
Tybee000
aktív tag
mi ez a felbontás? mi ez a koncepció?..... hát ennek nem sok értelme lesz max akik eddig is linuxra élvezett, de azoknak meg ott van a droid
-
Peterson_
addikt
Ezaz...amúgy sem kellene ennyire szigorúnak lenni egy(lényegében) demo készülékkel kapcsolatban.
Azért a Ramból valóban jobb a több, már csak az időtállóság miatt is.Jó lesz ez, és mire eljut a hazánkba egyszer, talán komolyabb gyártók is beállnak a platform mögé.
De szerintem ez még jócskán odébb vanApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
püki
aktív tag
válasz
daniel909 #22 üzenetére
Nekem nagyon per gyanús a dolog
A kinézet olyan mintha a droidot és az iOS-t összegyúrták volna. Ebből is egy kicsi abból is egy kicsi, és ez lett.
Az izmosabb telóban a RAM-ot leszámítva nem rossz a hardveres rész, bár kit tudja talán még az is elég lesz ha jó munkát végeznek a kedves mérnökök
Részemről mindíg örülök ha egy új oprendszer üti fel a fejét, mert hátha van benne valami olyan "fícsör" ami további fejlesztésre sarkallja a már meglévőket. Egy egészséges versengés mindenkinek jót tesz. Nem mondom hogy rögtön ellenfél lesz a robotnak vagy az iOS-nek, de ki tudja mit hoz a jövő...A Firefox OS név választás magyar szembontból nem túl szerencsés, már látom előre hogy ezen fogunk röhögni
-Milyen oprendszer van a telódon?
-FOS[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
SPY0817
aktív tag
Hiányzott mint egy falat kenyér..
Pár év és ott fogunk tartani ahol ez előtt tartottunk, hogy ahány telefon annyi oprendszer..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
daniel909
addikt
videó.
nem tetszik gagyi, csak egy ikonrács, nincs semmi előremutató benne összevetve a konkurenciával. nagyon olcsó készülékeken talán elérhet pár %-os részesedést, de szerintem bukás lesz, de majd meglátjuk. ettől még a bb10 is innovatívabb.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
ZTE-Alcatel árban lesznek. Az olcsóbb árszegmenst és a fejlődő piacokat célozzák meg.
-
törölt tag
3,5" HVGA, miért nem jönnek már rá hogy ez a felbontás 3" felett semmire se jó?
-
Wajk
addikt
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
roberto02
tag
válasz
Proton881962 #16 üzenetére
True story
én egyébként a HTML5-ből indultam ki..elég erőforrás igényes de persze semmi sem elképzelhetetlen
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
daniel909
addikt
nagyon emlékeztet az ios-re ez a kezdőképernyő. még a home gomb is az ikonok formájára utal mint az ios-nél. meg persze minden ikon formája megegyezik...
működés közben azért megnézném.
-
Luperator
tag
Remélem eljut tesztelésre legalább ezen oldal hasábjaira. A cikk olvasása közben már a nyelvemen volt, hogy itt a tökéletes méret és tudás a batár telefonok ellenzőinek.
Gyanítom a cucc ára nem lesz túl magas, ámbár ezért a felszereltségért szép is lenne ha sokat kérnének.
-
Tóni bácsi
csendes tag
Nem tetszik, és a rendszer sem.
Azt hiszem nem én vagyok a célpiacuk, pedig valóban örültem volna egy jó vetélytársnak!
Aki a legnagyobb közöttetek, az legyen a többi szolgája. (Mt23,11)
-
Neferty
csendes tag
Engem a narancs változatnál az állapot jelzőn található 2 "térerő" (?aksi?) érdekel...lehet hogy 2 kártyás verzió is lesz benne alapból?
Vagy PS-el kicsit elkapkodva rakták össze a képet...azért mert nő vagyok még nem biztos hogy nem értek hozzá...
-
Wajk
addikt
a 4.3-as modellnek szép nagy túlnyúlásai vannak és a keret sem valami vékonyka, ez sem lesz éppen kompakt méret...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
ThorsHUN
őstag
A formaterv is mintha ismeros lenne egy icipicit
-
roberto02
tag
512 ram! Mi a jóisten hajába kerül nekik egy 1 gigás chippet ráforrasztatni ,hogy normálisan mennyen? Nemtudom megérteni azokat a gyártókat akik 2013-ban még mindig 512-vel vacakolnak
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két fejlesztői referenciamodellt rántott elő a tarsolyából a Mozilla.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest