- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Semmit... de nem is arra lett kitalálva a Metro-s Start Hub.
...Most komolyan, muszáj ebbe az irányba elhaladni? Nem hiszem el, hogy senkinek se esik le a W8 koncepciója... nézzetek már rá a Surface Pro-ra, úton táblaként használhatod, ha hazaérsz (vagy munkába, mittomén) és dokkolod akkor meg majdnem ugyanaz a Desktop felület tudod használni mint a W7-nél. A megszokottat, egérre és billre optimalizálva... ez a koncepciója a W8-nak, két dolgot lát el egyszerre a rendszer.
Az más kérdés, hogy a mostani laptop+desktop tulajdonosok szívhatnak vele...
-
tDr1v3r
veterán
Nem hiszem, hogy lenne... az az ösztönző meg a lopott (illetőleg lejárt demo) Windowsoknál volt, igen.
De szerintem semmi gond se lehet abból, ha nem adod meg az email-edet... én mondjuk tudom ajánlani, az MS van akkora cég hogy meg tudja védni az adataidat, és azzal hogy megadod kapsz pár elég sok előnyös dolgot, például a megadott email-edhez kapsz SkyDrive-os cloud meghajtót, online profilt (akármelyik W8-as gépen jelentkezel be, ugyanazokat a beállításokat kapod vissza), etc etc. A spamos kérdést viszont passzolom, de nekem egy se jött a címemre. (Xbox Live-hoz van rendelve mondjuk, de az is ugyanolyan Microsoft-hoz tartozó account mint a másik...)
(#26) Barthezz2: Szerintem se... igazából én már most sem játok Start menübe W7 alatt, így ez nem is gáz részemről. Ami program kell, le van pinelve a tálcára... ha meg több kéne, a) csinálok shortcutkat az asztalra, b) mappába gyűjtöm és lepinelem az Intéző superbarjára.
Amúgy, tényleg nem kötelező a Metro-s Startot használni... ezértis nincs kirakva a tálcára, csak a fizikai gombra (és a Charm bar-osra) jön elő. Nemhogy örülnétek annak hogy az Intéző mennyit fejlődött most...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xbox Ultimate előfizetések
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest