- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom a koncepcióját, viszont azt is látom, hogy nem én vagyok a célközönség.
Még érintős monitorral is kényelmetlen lenne, mert váltogatni kéne a monitor és a többi beviteli eszköz között. Ráadásul taperoljam össze magam elött a monitort?Vagy naponta ötször pucoljam le?
-
Tigerclaw
nagyúr
-
haris
őstag
De miért erőlteti, hogy regisztráljak xboxlivera, csatlakozzak stb?
És persze nyafog, hogy az xbox live most nem érhető el.
És ki kérte, hogy bejelentkezzen(vagy legalábbis próbálja meg a kamu mailcímmel)?Ah... Öreg vagyok én már ehez
Bocs mindenkinek ha nyafogásnak tűnik, de nekem mára ez sok volt, nem nyúzom tovább senki idegeit.
-
haris
őstag
Mint írtam, én nem adtam ki sem a nevem, sem az e-mail címem.(bár itt a PH!-n bárkinek publikus, de a microsoftnak nem)
Lehet ebből vmi problémám? Csak mert folyton ott a "zászlón" a piros x, és az üzenet, hogy küldjem vissza amit küldtek. (Még jó, hogy a telepítésnél oda volt írva, adjam meg a nevem, meg a valós e-mail címemet, mert ők nem küldenek spam-et. Kérdem én, ha ők küldtek valamit amit én nem kértem, az nem spam???)Ja a "Lehet ebből vmi problémám? alatt azt értem, hogy nem lesz hajlandó bekapcsolódni mondjuk egy hét türelmi idő után vagy ilyesmi szankciók...
esetleg leveszi a háttérképem büntetésből, mert ugye hallottunk már ilyesmi ösztönzéseket tőlükerdoke (#21)
Milyen új hardverrel? Tablet? És Irodai felhasználásban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest