- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatvani
tag
Ha navi akkor Fenix! Báááááár olyan pici órán nézni....akkor inkább telon nézem......Fénixen gombokkal navigálni, pici képernyőn, marha lassan.....szóval csak ha nincs más. Ráadásul este és beltéren a MIP kijelző karcsú nagyon.....Aki kint használja akko FÉNIX ha inkább beltéren akkor VENU2.Egyébként Venu2 is tudja az alkalmazáson keresztüli navit....telon keresztül adja át a cuccost..MAPPILY MAPPING a neve.
[ Szerkesztve ]
-
hatvani
tag
válasz jbnd-007 #116 üzenetére
Hát En egy polar H7 melkasövvel teszteltem elég pontos a pulzus (de a mellkasöv mindig is pontosabb lesz főleg gyors pulzus változásnál). Sokkal pontosabb mint Samsung, Huawei vagy Ticpro ..... Ami gáz szerintem a Samu (leújabb) vagy Huawei GT2, na azok tudtak butaságot mérni, a frászt hozva néha rám....
[ Szerkesztve ]
-
hatvani
tag
Na de egyelőre csak a Venu2 használja az Elevate4 erzékelöt és alvásnál a firstbeat technológiát. A Fenxi( egyelőre ) ebben el van maradva tőle. A Venu és a Venu2 között alvás elemezésben hatalmas a különbség.
A véroxigén mérés ébren nekem rendszeresen 99-100%ot mér (külön parancsra), éjjel 96-97 átlagban.[ Szerkesztve ]
-
hatvani
tag
Én nem rég vettem és nem bántam meg.
Úgy használom, hogy nincs folyamatos kapcsolatban a telefonnal (nem érdekelnek az értesítések). Ha megy az éjjeli pulzox akkor 8-9 nap amit tud kb. Ha az nem megy akkor 12-14 nap tevékenységek nélkül. Ha több edzés van akkor ennek megfelelően az aksi is merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy Watch Ultra 47 mm LTE okosóra GYÁRTÓI garanciával
- Garmin Marq Aviator (újszerű, garanciális, full szett)
- Karcmentes Apple Watch Ultra 2 49mm TiTanium ! 1OO% Akku ! 3 Jótállás
- Apple Watch Szíj - Spigen DuraPro Armor - Hibátlan - 42/44/45/49 mm
- Újszerű Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Garancia: 2028.01.03.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest