Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
7X Pro van, de a környéken sincs még ez a funkció.
A Zerge leírása meg elég hiányos:
Ahhoz, hogy az EKG applikációt használni tudd a Garmin órádon, ahhoz először a Garmin Connect applikációt kell beállítanod
Nyisd meg a Garmin Connect applikációt a telefonodon.Kattints középen az órád képére.
megjegyzés: Ha több párosított eszközöd van a Garmin Connectben akkor , válaszd ☰ ••• menu, ki a kompatibilis eszközt.Nyomj a beállítások befejezésére > ECG App beállítás.Kövesd a megjelenő instrukciókat.Telepítés után máris tudsz rögzíteni egy EKG mérést, ehhez már csak az órádon kell elindítanod azt. -
Zototh64
őstag
válasz
V.Stryker #1514 üzenetére
Nekem van pedál, és sebesség szenzor is, de ezért nem szedem le a bringáról. Amennyit tekerek a szoba bringán, nem éri meg.
Annyira nem vagyok sportfan.
Mozogjak erősödjek aztán kB ennyi.
Az idő, a km és a nehézségi fok érdekel, hogy tudjam mennyit tekerek.
Ha beírod neki a megtett távot, abból számol pár dolgot ami érdekes lehet.
Ez a mai azért is jó példa, mert nem szoktam ilyen távon megállni, de ma kétszer is megkellett. -
Zototh64
őstag
Hasznos kisokos.....Ugye már többször előfordult, hogy valaki észlelte, hogy eltűnt vagy leesett az a kis biz-basz lemez vagy matrica ami az óra hátoldalán a gyártási számot tartalmazza. Nem baj az úgy is csak egy azonosító, ha nagyon tudni akarom azt, akkor a garminexpress-re rádugva látom és beazonosítom az órát ha kell. Ha nem hagytuk el akkor érdemes visszaragasztani..... de odafigyelve, hogy a ragasztó tömítsen is. Gyárilag kétoldalas ragasztóval rögzül a kis lemez és szigetel is mert ott van egy lyuk. Amin a levegő ki-be jár de a víz és az izzadság is. Hol itt a baj? Ha víz jut be az korróziót vagy zárlatot eredményez... nem fog jól működni az óra vagy esetleg olyan lesz a mértéke a korróziónak, hogy kuka lesz alaplap, kijelző szenzorok vagy az akku esetleg mind egyszerre.Szóval ha mar egyszer lejött az a kis bisz-basz és visszaraktuk vagy már nincs is meg.... akkor vízallóság sincs mert a betóduló víz ki is folyik. Szóval ha nem vagy biztos benne, hogy meg tudod ragasztani biztonságosan vagy egyáltalán megvan-e meg a gyári vízallóság érdemes egy vízállóság teszt mielőtt csobbanunk vele a tengerbe.
-
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1336 üzenetére
Szívesen!
A Connectbe belépve bal felső sarokban a profilképedre nyomva beállítások menüben felhasználói beállításoknál a mértékegység metrikus.
A Connect-ben, saját eszköz, rendszer, jelleg, mértékegységek, metrikus.A Connectben, beállítások, tevékenységek, kerékpár, vagy amit használsz, autolap legyen kikapcsolva. Ha be van kapcsolva, akkor elvileg 1,61 km-ként jelez, ami ugye kerekítve egy mérföld.
Órán: beállítások, rendszer, formátum, mértékegységek, metrikus.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1334 üzenetére
Nem rosszak a Bryton-ok sem, de ha már Garmin, akkor azért is érdemes mindenből az, hogy egy platformon legyen minden adat.
Én bringa órában a 1040-et használom (GPS-el 35 órát tud, tehát kb a világból ki lehet vele menni), és tökéletesen el van a sebesség szenzorral, órával, mellkaspánttal. Mindegyik cucc egy logaritmust használ, így nincs szinkronizálási és egyéb probléma. -
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1332 üzenetére
Szívesen!
Ha mégis kellene majd a későbbiekben bringa óra (mondjuk GPS miatt), javaslom, hogy Garmin legyen az is, vagy bármi ilyen jellegű kiegészítő. -
Zototh64
őstag
válasz
sherlock82 #1330 üzenetére
Kapcsold be az "auto pause"-"megálláskor", és nem lesz semmi nyomkodni való.
Ha megállsz a bringával, ő is megállítja a számolást, ha elindulsz, akkor meg automatikusan folytatja, rezgéssel jelezni is fogja. -
Zototh64
őstag
Én úgy lettem "Garmin"-os, hogy teljesen hülye voltam hozzá.
Legutóbb HW Watch GT 3-ról és Samu Watch 5 Pro-ról váltottam úgy hogy csak ennek a két gyártónak az éppen aktuális óráit használtam éveken keresztül.
A bringázás miatt gondoltam kipróbálom ezt is.
Egy jó barátomnak I2 Solar van, nézegettem, meghallgattam a tapasztalatát, és ez alapján vettem egy I2X Solar verziót. Eleve húztam a számat a kijelzőn, de gondoltam max ha nem jön be, eladom. Aztán ez maradt, HW és a Samu ment a háztól.
Egyedül ez az a típus, ahol egyik fórumon sem olvasni szinte soha problémákról, ellentétben a többivel Fenix, Forerunner, stb. stb.
Ennek semmi baja, üzemideje hasonló mint a HW-nek (egy-másfél hetente töltöm heti 1-2 bringázással, minden érzékelő bekapcsolva, 24 órában viselve, munkanapokon rengeteg értesítéssel).
Adatgazdagságban nem a Garminé a zászló, kinézetbeli különbség olyan amilyen, ízlés dolga. Szerintem ezekben nem a Garmin nyer. -
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Telón a Connect Alkalmazást szerintem ne frissítsétek egyelőre 4.74-ről 4.75-re mert erősen bugos lehet.
Ha csatlakoztatva van az óra, akkor pár másodperc után kilép, állandóan leáll. -
Zototh64
őstag
Sziasztok!
2X Solar-ra jött egy frissítés.
14.12 -
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Garmin Instinct 2X Solar Moss órához, megjött a Garmin HRM Dual mellkaspánt.
Eddig rendben is vagyok, illetve össze is van párosítva az órával, Ant+ kapcsolaton keresztül.
Az órán látom is a készüléket, illetve annak adatait.
A Connect alkalmazásban viszont nem találom sehol. Vagy ott nem is kell látnom, se a mobilon, se a pc-n?
Vagy van valami külön app rá?
Működni biztosan működik, mert magasabb is lett a pulzus számom, illetve az óra akksija is 17 napról 33 nap lett.Előre is köszönöm!
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Garmin vonalon, egy Garmin Instinct 2X Solar Moss-al.
Szeretném megkérdezni, hogy van valamilyen lehetőség arra, hogy akár Huawei Healt-ről, akár Samsung Healt-ről át lehet emelni az elmúlt évek adatait, vagy akár csak ezt az évet?
Egészség és sport adatokra gondolok.Előre is köszönöm, az építő jellegű válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest