Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
válasz
sherlock82 #1775 üzenetére
Súlyt nem tudja, de sztem terhelés, mozgás iránya, sebességéből valamit matekozhat. Garmin mérnökök csak tuggyák
Amúgy a gyorsulás jó lenne, mert volt olyan szakasz, ahol a sisakkal alig bírtam tartani a fejemet.
-
Dr V
őstag
Hogy tudok sportolásnál gyoruslást (G erőt) rögzíteni?
-
Dr V
őstag
Mi az ajánlott megoldás, h atevékenység adatokat rá lehessen tenni videóra? Insta360 appon kívüli megoldás érdekelne, Davinci-t tanulgatom.
-
Dr V
őstag
Hogy lehet beállítani, h a köridő mérés két gps pont között legyen csak? DH-nál mindig ugyan ott van a pálya vége, illetve felvonótól fix helyről indulok. Kézzel mindig elfelejtem indítgatni, leállítani, meg ha van GPS , az se dísznek legyen...
Versenypályára melyik üzemmód a legjobb? Sebességek, gyorsulás, lassulás, köridő, részidő, ami számítana. -
Dr V
őstag
Néztem az újat, hagyományos kijelzője ugyan az maradt, mint a 2-nél, nem? Felbontásra biztosan.
Amúgy van az amoledes változaton kívül vmi nagy újdonság? Térképet most se kapott, az marad a Fenix kiváltsága. -
Dr V
őstag
Sziasztok
Ma kaptam új órát, mert az előzőleg az akksi meghalt, garancia lejárta előtt.
Az újnak másabb a színe érzésre is kellemesebb az anyaga. Nem tudom, h változtattak e idő közben v be fog kopni.
Mindenesetre örülök a korrekt hozzáállásnak a cég részéről és tetszik az új darab.
Gari természetesen mától újraindult. -
Dr V
őstag
Mostanában úgy érzem, h az akksim nem bírja addig, mint kéne.
Okosóra funkcióban használom főleg, heti bő óra sportot (úszást) szoktam rögzíteni. Ilyen használat mellett most 8 nap alatt 60%-ot merült...
Gariztatni vajon lehetne így?
Esetleg rossz beállításokkal használom, azért merül ennyire? Véroxigént nem méri, az tudom, h meríti. -
Dr V
őstag
Na, 2X tactical, nem találtam szellőzőt
-
Dr V
őstag
Lejött a cikkszámos matrica a hátlapról, az mennyire jelent nagy gondot? Valahol olvastam, h alatta vmi szellőző van v micsoda.
-
Dr V
őstag
Hát...
Elvieleg a síelésből lehet csinálni, de eléggé össze-vissza számolt.
Az lenne a jó, ami gps alapon a felvonónál indítana új kört, a lefelét ugyan csak gps alapon kezdené számolni és az állást nem számolná bele a mozgási sebességbe.
Valahogy azt is kezelhetné, amikor a parkolóba lemegyek a kocsihoz. -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Downhillhez van valami app órára?
-
Dr V
őstag
Ha az órán mész rá a telefon párosításához, az sem segít?
-
Dr V
őstag
Connect appból hogy lehetne a korábbi verziót használni? Csatlakozáshoz frissiteni kellett, új még mindig nagyon meríti a telefonom, pedig szükségem van az órán az értesítésekre. Vagy Samsungon ezt meg lehet oldani máshogyan is?
-
Dr V
őstag
Appot újratelepítettem, nagy nehezen rávettem, h az értesítéseket újra lássam az órán, meglássuk, h most mennyit fog meríteni.
-
Dr V
őstag
válasz
sherlock82 #1345 üzenetére
Értesítések miatt nem akarom kikapcsolni.
-
Dr V
őstag
Mit lehet kezdeni ezzel az új garmin appal? Frissítés óta egy napot sem bír ki a telefonom...
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Messenger értesítéseit mindig a legelső üzenettől jeleníti meg, viszont a többi appnál az aktuális üzenetet mutatja.
Messengernél mit lehetne kezdeni, h ne kelljen mindig gombbal teljesen lemenni? Több üzenetnél elég problémás. -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Decathlonos pedálfordulat szenzort. Órához hozzáadtam, llcsatlakozott is hozzá, de a kijelzőn nem mutatta a mert értéket, telefonon sem írt ki semmit.
Mit ronthattam el? Lehet, h a pedált nem érzékeli? Mivel nem ír ki menet közben semmit, így ellenőrizni sem tudom, h hogy lehetne. -
Dr V
őstag
Sziasztok!
2X-en hol találom a rezgés állítását? Kapcsolni tudom, de zavaró, h hosszan rezeg, ha a telefonomra üzenetet érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest